PDA

View Full Version : За рапортите ...

голямата риба
21-08-2010, 11:12
Интересно ми е как можем да разберем какво становище е взето от модераторите относно рапортите които се пуснали, за нередности във форума.
Все пак обсъжданията се виждат само от модераторите.

spe4elist
21-08-2010, 11:17
Ъъъ, рапортите за спам в раздел "Чат" ли? Едва ли някой ще им обърне внимание, на фона на други, тежки форумни дискусии и дебати ... Виж, за техническите раздели, прошка няма!!!

mordohy
22-08-2010, 00:37
Интересно ми е как можем да разберем какво становище е взето от модераторите относно рапортите които се пуснали, за нередности във форума.
Все пак обсъжданията се виждат само от модераторите.
Така е Еньо и трябва да ти кажа, че по важните неща, тоест за техническите раздели, всеки мод може да вземе самостоятелно решение, но то бива ревизирано от всички.Спама от Общи приказки си го дъвчеше Търтейо, но когато грубо се нарушават правата на човека или нещо подобно се взимат безкомпромисни мерки.
Управата в безкрайната си мъдрост е назначила модове, които постоянно се дрънчат по тяхни си проблеми и там е гаранцията за демократичните принципи. единствения пробив е една култова тема в 33 раздела, по която има консенсус!:super:
Все пак, учениците не трябва да знаят, какво става в учителската стая!:naughty:

голямата риба
22-08-2010, 10:45
mordohy
Мен какво става в учителската стая не ме вълнува
искам да знам какво решение, че взето по подадена от мен жалба.
Гледам е модерно за демокрация да си говорим, трябва да има някаква форма на контрол.

spe4elist
22-08-2010, 11:13
Кажи кой конкретно случай те интересува?

голямата риба
22-08-2010, 11:44
като за начало твоят

spe4elist
22-08-2010, 11:49
Позволявам си шеги в Чат раздела. Не виждам нищо нередно в това.

пп Личен въпрос: ти на колко години си?

голямата риба
22-08-2010, 12:15
днес само съм пуснал 3 рапорта които не са в чат раздела, и си оставил мнение без връзка с текущата тема

на въпроса ти: достатъчно за да съм чичка

spe4elist
22-08-2010, 13:03
Понеже си нямам друга работа, си позволих да направя проучване на рапортите ти.

От всичките 7 рапорта по мои постове, 6 са в раздел "Общ и приказки". Темите в този раздел нямат техническа стойност и общо взето юзърите си чешат клавиатурите.

Има и един рапорт в раздел "156", където отговарям на конкретен въпрос на morfius и мнението Е по темата.

Хайде сега ти ми отговори конкретно на моя въпрос, без уклончиви и двусмислени отговори, моля!

голямата риба
22-08-2010, 13:32
както си написал въпроса е личен
отговор ще получиш на ЛС

такааааа
а сега приеми темата и рапортите не като заяждане, а примерно, че искам да ти покажа нещо

ако е проблем може да го подкараме и на ЛС

spe4elist
22-08-2010, 14:16
Нямам какво да крия, че да пиша ЛС.
За седемте рапорта ти отговарям публично, за да стане ясно на всички за какво иде реч.

И за възрастта не случайно те питах публично ...

голямата риба
22-08-2010, 15:33
от публичният ти отговор става ясно, че не си обективен

никъде из правилата на форума, не е написано, че определено правило, не се прилага в даден подфорум

идеята ми беше, че модераторите трябва да дават това което изискват от потребителите, но явно съм чичка идеалист

П.П. за възрастта пък изобщо не виждам смисъл да питаш, нали съзнанието определя битието

spe4elist
22-08-2010, 15:58
от публичният ти отговор става ясно, че не си обективен

никъде из правилата на форума, не е написано, че определено правило, не се прилага в даден подфорум

идеята ми беше, че модераторите трябва да дават това което изискват от потребителите, но явно съм чичка идеалист

П.П. за възрастта пък изобщо не виждам смисъл да питаш, нали съзнанието определя битието[/URL]

Какво значи "не съм обективен"?!?

Спам и мнения, без връзка с темата, в техническите раздели - няма да се толерират! А това, че Правилата са непълни и в някои случаи неточни, нямам пряка вина за това. Има си хора, които определят правилата...

Според твоята логика, трябва да се затрият цели подфоруми, щото имало спам в тях. Например [url=http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=11]този (http://www.self-help.bg/forum/index.php?topic=18.15) - има около 6000 теми и 180 000 поста, за които очаквам да рапортуваш!

Мисля си, че се опитваш да се заяждаш с мен, не знам все още каква е причината, но аз тъпо и упорито ще ти отговарям.

голямата риба
22-08-2010, 23:04
нямам нищо лично към теб
просто приемам, че модераторите трябва да са за пример на потребителите
и да дават това което изискват от потребителите
ти си пресен пример, по нагоре си написал, че поне 6 пъти не си бил модератор за пример, и извинението ти е това, че е в раздел общи приказки

никога не съм крил, личното ми мнение, е че с общи приказки форума заприлича на колака

mochko1
22-08-2010, 23:50
Ами като не те кефи ,що не си направиш твой собствен форум и да си бдиш над него ?
Тва да не ти е ГДР или "демократичната" корейска република ?
Хора отпуснете се малко ! Ако сме сериозни в 100 % от времето ни ,ще заприличаме на машини.
Without heart we would be mere machines.

голямата риба
22-08-2010, 23:56
Ами като не те кефи ,що не си направиш твой собствен форум и да си бдиш над него ?
Тва да не ти е ГДР или "демократичната" корейска република ?
Хора отпуснете се малко ! Ако сме сериозни в 100 % от времето ни ,ще заприличаме на машини.
Without heart we would be mere machines.
даммм
а ти би ли написал подобен пост в alfaowner.com примерно

mochko1
23-08-2010, 00:07
Защо не.
В алфаоунър имам чувството ,че нямат модератори ,защото там всяко трето мнение е извън темата. Тук поне сериозните теми се култивират доста добре.
Какъв е проблема да има подфорум общи приказки ? Или просто искаш да кажеш ,че подфорум "Общи приказки" се е разлял из целият сайт ? Не мога да ти схвана логиката ,но в момента според мен издребняваш.

viki
23-08-2010, 15:38
никога не съм крил, личното ми мнение, е че с общи приказки форума заприлича на колака
'ми да го направим привейт?
Да се влиза само с покани.:horror:
Право да пише ще има само този,който има поне две виШи,пет алфи,апартамент в Чайка,височина над 1.70...?:grandpa:
Ще е стерилно,чисто...инжИнерен вид ще има.Автомобилните гении ще споделят изобретения,изобщо -идилия !:help:
п.п.
сухари обикновено се ядат ,когато човек е болен...:tongue:

digitalundgrd
23-08-2010, 19:58
Чат раздела и общите приказки може да се направи като "Група" и само тези, които са се присъединили към нея да си четат и пишат там.

Според мен така най-малко ще пречим на хората, които не харесват въпросните раздели, а форума ще изглежда на пръв поглед "чист и неопетнен", но само на пръв поглед ;)

viki
23-08-2010, 20:35
И блондиките да се почернят,нали :no_no_no:
Всички сме част от форума.Сигурна съм,че всеки има различни критерии кое как трябва да бъде.Да,но не може да се угоди на всички ;)
Аз примерно да ревна ли 'шо няма дамски раздел?
Несериозно е.
Като не ми харесва някъде,просто не влизам и не чета.:Tease:
п.п.
Форумът не е това ,което е бил някога ;) Обаче и ние не сме това,което сме били.Няма и да бъдем :upsidedwnsmiley:

morfius
23-08-2010, 20:43
Хора, нали за това са раздели, технически, спортни, общи, спамни.
Който не му допада даден раздел да не влиза там, а не да опитваме нещо живо и променящо се да го поставяме във формалин за да му опазим чистотата.
Не забравяйте, че тук се събираме и фенове на марката, не само технически експерти.
От автомобили може да отбирам като осмоного от парфюмерия, но съм наблюдавал как форум загива поради опит да бъде изчистен, подреден и боднат във формалина.
Не желаем това нали?

голямата риба
23-08-2010, 21:25
'ми да го направим привейт?
Да се влиза само с покани.:horror:
Право да пише ще има само този,който има поне две виШи,пет алфи,апартамент в Чайка,височина над 1.70...?:grandpa:
Ще е стерилно,чисто...инжИнерен вид ще има.Автомобилните гении ще споделят изобретения,изобщо -идилия !:help:
п.п.
сухари обикновено се ядат ,когато човек е болен...:tongue:
задължително да са русиии