View Full Version : Молба за проверка на 2 автомобила
Здравейте !
Има ли Колеги мераклии да проверят 2 обяви дали са коректни ?
Става дума за една обява в Плевен:
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=01267615431100374&avto=Alfa-romeo_159
И една в Добрич:
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=01274369157447452&avto=Alfa-romeo_159
Благодаря на отзовалите се предварително !
Номера за звънене на плевенската някак чужбински изглежда, тъкмо проявих интерес и аз.
На Плевенската обява пише 147 коня,а на снимката на мотора пише 20 клапана.Той не е ли към 200 коня.
Толкова би трябвало да е по принцип :)
Но определено тел.номер не е БГ ... твърде вероятно да се попадне на измамник ...
Остава алтернативата от Добрич макар да не ме утройва двигателят :(
dudeslav
22-08-2010, 10:08
Плевенската е фалш....:busted_cop:
Мисля че 2.4 JTD 150 hp не се слага в 159, само 2.4 JTDm с 200 hp и 210 hp.
Добричката си заслужава, виждал съм я на живо.
Добричката си заслужава, виждал съм я на живо.
Сега ако дадеш акъл и как да и смъкна цената до 10 000 хилки цена няма да имаш ;)
;-)
С пистолет обикновено се прави това :devil:
Това с пистолета не беше ли за без пари?
Щом ша има все пак няква пара по-лесно ще склони:spell:
Stoyan Georgiev
25-08-2010, 12:02
баси цените........ :chair:
Мда, ама дето вика един колега, по бързо ще склони ако има и някой лев :)
Този добричкия не вдига телефона си .
добричската съм я виждал няколко пъти по улиците. спи пред някакво представителство на ауто италия май се води, по начина й на паркиране /май снимките и те са там правени/ сякаш е на някой от това представителство, или пък им е служебна, или тест автомобил, абе нещо такова ми се струва.
Последно установи ли се дали плевенската е реална? Щото ще съм там до края на седмицата и мога да я пробвам.
За тия пари и с тоя телефонен номер няма да е реална обява :(.
Сега ако дадеш акъл и как да и смъкна цената до 10 000 хилки цена няма да имаш ;)
;-)
Ем к.р, ем вазелин не става ;-)