View Full Version : Мига лампата за подгряване - 145JTD
Преди два дена паля колата, оставям да изгаснат всички лампи както си му е реда и след като я запаля лампичката за подгревните свещи както е изгаснала започва да мига в продължение на 10-15 секунди и след това спира. Това става всеки път когато запаля колата и няма никаква разлика във вървежа на колата всичко си работи нормално. Има ли някакъв сериозен проблем на който да обърна внимание ? :?:
dr.House
21-08-2010, 17:20
Преди два дена паля колата, оставям да изгаснат всички лампи както си му е реда и след като я запаля лампичката за подгревните свещи както е изгаснала започва да мига в продължение на 10-15 секунди и след това спира. Това става всеки път когато запаля колата и няма никаква разлика във вървежа на колата всичко си работи нормално. Има ли някакъв сериозен проблем на който да обърна внимание ? :?:
Изгоряла подгревна свещ.:punk:
А сериозно ли е да карам известно време така ?
trustworthy
21-08-2010, 17:27
А сериозно ли е да карам известно време така ?
Давам ти гаранция до първия студ под 15-20 градуса под нулата, че няма да имаш никакви ядове :punk: И на мен ми свети в момента.
Аз съм карал с 3 изгорели от ранна пролет до късна есен. Перка си жтд-то и няма грижи ;)
dr.House
21-08-2010, 17:30
Карай спокойно няма проблем.Може и да не е само една свещ.
O.K. Благодаря ви за инфото :notworthy:
Georgy_Dimitrov
23-08-2010, 14:31
Аз изкарах цялата зима с мигаща пружинка.В големите студове пали трудно.Трябваше да въртя поне по 4 пъти докато запали.Можеш да караш поне до зимата.