Log in

View Full Version : До нос Калиакра и назад!

mordohy
24-08-2010, 03:03
Тамън се върнах от поредния бумел и бързам да споделя впечатленията си!
На Катъра му гръмна окончателно мотора и аз окончателно се простих с мечтата си да го карам преди първия сняг!
Накратко, натоварих цялата цигания на злощастната Ренетка и поех бодро към нашето северно черноморие, между подрънкващи кофи с Кюстендилски домати, мелнишки любеници, такъмите ми за риба и гмуркаческите ми принадлежности.
Рени е типична 19-ка, но с една подробност.
Мотор от по-новите серии, който каталозите определят някъде около 100 к/с, но тегли добре и е учудващо чвръст!
Минахме през ада на София и бодро пердашехме по пътя.
Нищо особено, до като не влязохме във В. Търново!
Поради ладшафта, движението е малко затруднено.
Колегите, обаче са достойни за името - боляри!
Ще ти теглят, една майна, но после аристократично ще ти дадат път.
Накрая ще погледнат номера и ще се усмихнат!
Изобщо пичове!
Хубавото обаче свъшва до тук.
От тук натам, братя, попадате в миналия век.
До края не разчитайте на табелки или други указателни знаци.В цялата тая част на България, те са нелогични и объркващи! За гориво също! Зареждайте, където ви падне.Там има участъци по 80 киломерта, където не можете да заредите правилното гориво.
За метан не говориме изобщо!
Криво-ляво се дотътрихме до Варна и просто предвкусвах салатка с ракийка... ама...
Табелите те водят през цяла Варна в някакъв мезмислен ребус.
После се оказа, че има и съвсем нормален път!
Тука е мястото да отбележа, че много дискутираните и култови Пернишки Голфари, пасти да ядат!
Те изпреварват от ляво и от дясно.Правят кушии на светофарите и дрънчат и правят пушилки по кръстовищата, но...
Във Варна, никой не се оглежда, когато потегля.Явно всеки трябва да ги пази. Автобусите пердашат с 120 и не ги интересува, че ще те смачкат. Стопа тука е просто досаден знак. Абе дивотия! Перник е къде-къде по-цивилизован.
Намерихме хубава квартира в Кранево и ентусиазирани се отправихме към плажа.
Бях тежко екипиран и въоръжен.
Италиански плавници( скъсаха се), две маски и подводен харпун, пардон фотоапарат.
От 20 години ловувам с такива оръьия.
Набих огромния чадър на плажа, под укорителни погледи, но на мен не ми пукаше за бизнеса им.
Далдисах почти на половин миля от брега, но открих само умрели миди, изродени раци и много тиня.
Морето беше мъртво!
Повече не влязох, толкова на вътре и се наслаждавах да ....
Вечер... ами вечер не можеш да чуеш българска реч.
Няма лошо, но когата пренебрегваш явно българите...
Както и да е, отидохме да разпуснем на кръчма.Одобрена от хазяите и с одобрението на други дувари.
Салатата беше символична, пържолата сякаш бях сложил сандалите си, а сметката, като за хотел с 6 звезди.
Добре, че се обадих да Фаде и пуфтейки, с кръвясали очи ми обясни по бичия начин, къде има истинска вратна пържола!
Казва се механа Кранево.
Малко в повече ми дойде живата музика, но кухнята определено си беше на ниво.
Двореца и ботаническата градина.
Там на пръв поглед нещата бяха наред.
По 10 лева на човек и билета убеждава, че тия пари отиват за Софийския Университет!
Уви!
Нъцки!
Това, което видях ме убеди в противното!
Като цяло е атракция. С дегустацията и прочие, но все пак, гроба на кралицата миришеше на пикня, а общо парка не е потдържан добре.
Добро впечатление правят само кактусите.Те не са и претенциозни.
Тръгнахме си и решихме да отидем на нос Калиакра.
Криво-ляво го намерихме.
Обръснаха ни с входна такса и реших, че те сега ще видя загриженост и отговорност.
Наивник!
Запуснатос и арогантност на руските туристи,
Забравих да кажа!?
Те са навсякъде!
Отвратен тръгнах обратно.
Ренетка не ми направи много проблеми, в предвид формата на емблемата
Само и смених маншон на полуоска, смених лагер на 5-та скорост на кутията и преди Варна гръмна двоянката.
Нищо, като за марката.
Инче на връщане скука!
Добре, че на влизане в Перни, един голф ми премигна, изпревари ме с дрънчащи тенекии, вътре бяха две копелета с фрузури като петльова опашка, та ми стана мило и драго!
Все пак момчетат ме бяха преценили и бързо ми освободиха платното!
Свирнаха и се изгубиха в мрака!
Сега вече си пийвам ракийка и ви занимавам с глупости!!!!:cheers:

Old Fox
24-08-2010, 08:50
Някой доста те е пищисал:-)
Току виж от разказа ти съм разбрал, че между Търнов и Варна:1) няма табели; 2) няма бензиностанции(апропо ти колко пъти на 80км зареждаш)
3) Като цяло е Варна е вредна за вашето здраве

kolev
24-08-2010, 10:40
много точно е усетил обстановката колегата.
абе като ходихте по тоя маршрут, не хапнахте ли в мидената ферма в българево.

viki
24-08-2010, 10:44
Да бе,
те всички водят пет звезден начин на живот,и видиш ли-идват на село и не им е на нивото:whip:
'ай 'ш ви замоля,слезте на земята8-)
На мен лично, рено 19 пълно с ядене,тенджери и такъми,Кранево и лукс нещо не ми се връзва:spiteful:
Много ме кефят разказите ти Мордохай,ама пиенето явно вчера ти е било в повече:hehe:

myato
24-08-2010, 11:48
И аз предната седмица си направих един круиз по северното черноморие,но проблем с табелите не съм забелязал.Вярно е,че като стигнеш до Варна и се опитват да те хвърлят в трета глуха,за да не минаваш през града,но аз от акъла си не се деля и си пердаша през центъра по царския път.Базирах се и аз в Кранево и с изключение на жегата,която ми напомяше за Плевен,забележки нямам.Малко пътят до плажа е of road,но аз так или иначе си ходех до там с кракомобила.Морето беше станало на супа от жегата или по точно на компот от руски сливи:BIGsmile:,но и аз вече съм на годинки и ми припомни едни други времена.Гадничко беше вечер,че имаше много комари.
Във Варна бензиностанции има бол,в това число и няколко броя на "Еко",което ме устройваше.Виж,след Балчик,нещата стоят коренно различно.Не че няма и там каде да заредиш,но аз не бих рискувал.
На Калиакра е като в саваната в края на сухия сезон.Плащаш такса още преди да си стигнал и се забиваш на препечения от слънцето паркинг,фрашкан с упражняващи се в маневриране.Разходката до параклисчето е с невероятен сауна ефект.Добре,че от жегата бодилите покрай разкопките са изгоряли,за да може да се минава.
Полюбувах се и на ветрогенераторите,но ако ги бяха сложили в главите на политиците ни,щяха да са по-рентабилни.:spiteful:
Тюленово и Русалка благоразумно ги заобиколих и цъфнах в Шабла.Сигурно така изглежда територия подложена на ограничен ядрен удар.:noooo:
Опитах се да ида и до шабленското блато,но ентусиазмът ми беше охладен от фуражката на КПП-то с котегоричното " Не може " .И що бе джанъм?
Бих си камшика обратно и се зарекох в близките 100 години до там да се не вяскам.
После се пребазирах в Шкорпиловци и там ми беше много рахат.8-)
Туй то накратко.
А,ходих и до Обзор,но като го видях на какво мяза,получих един друг зор:dyrvo_v_kenefa: и се сметох.
А до колегата от Русе,дето оглеждаше "Фиорина" на плажа на Шкорпиловци,да знае,че е изловен в обектива.:busted_cop:

ФЕРАРИСТ
24-08-2010, 12:23
Очаквам разтревожения отговор на варненската агитка.......
Хем те предупредиха в отделна тема....

myato
24-08-2010, 12:30
Е па я карам през градо културка и золуми ни праим :BIGsmile:

trustworthy
24-08-2010, 12:37
Тука е мястото да отбележа, че много дискутираните и култови Пернишки Голфари, пасти да ядат!
Те изпреварват от ляво и от дясно.Правят кушии на светофарите и дрънчат и правят пушилки по кръстовищата, но...
Във Варна, никой не се оглежда, когато потегля.Явно всеки трябва да ги пази. Автобусите пердашат с 120 и не ги интересува, че ще те смачкат. Стопа тука е просто досаден знак. Абе дивотия! Перник е къде-къде по-цивилизован...

Ти сигурен ли си, че си минал през Варна бре?!? Да не си объркал табелите или да те е подвела навигацията нещо?
Относно оглеждането при потегляне, аз бях пуснал отделна тема за гостите на Варна, та да поясня и тук: ако си влязъл на червено в кръстовището, проблемът е в твоя телевизор. За последните 2-3 седмици имам 3 такива случая. И в трите навлизащият не беше с варненска регистрация.
Нищо лично, ама е несериозно това, дето си го казал :) Разбирам нуждата от употреба на художествена измислица, обаче тоя разказ го вкара направо в раздел 'научна фантастика' 8-) Иначе е интересно четиво :)

Далдисах почти на половин миля от брега, но открих само умрели миди, изродени раци и много тиня.
Морето беше мъртво!
Повече не влязох, толкова на вътре и се наслаждавах да ....

Добре, че не си го напшравил, че още малко над 10 мили и е щяло да излезеш в извънтериториални води просто :new_Eyecrazy:
Апропо, на каква дълбочина си се гмурнал на 'почти половин миля от брега':new_Eyecrazy: Щото само с маска и плавници...:spiteful:

търтей
24-08-2010, 12:45
Тва па варненци сте нещо много леснообидни хора бе деба :roll2:

viki
24-08-2010, 12:50
Че сме шовинисти е ясно8-)
Обаче,
чичка с напукани пети да ми се жалва,че му се е повредил емайла на ноктите от пясъка на плажа(примерно ) -'некси нИ мога да го приема :bangin::crazy:

trustworthy
24-08-2010, 12:59

Не сме бе. Просто да върна малко на земята автора. Основното, което трябва да направи впечатление на гост на града, са дупките, а не движението ;) заради това го заподозрях в тенденциозност :busted_cop:
Иначе аз си перкам ежедневно из града с по 120 зад автобусите и не ми пука :)

viki
24-08-2010, 13:02
За варненци,или добро или нищо!:shock::grandpa::spiteful:

търтей
24-08-2010, 13:02
Ми ше мина, само да се снабдя с возило дето вдига повече от 110 км/ч :roll2:

Надявам се да е въпрос на дни

myato
24-08-2010, 13:05
Че кой се впечатлява в BG от дупките?Профилактичната литотрипсия ни е привична.Виж на изключенията се впечатляваме.

viki
24-08-2010, 13:20
Че кой се впечатлява в BG от дупките?Профилактичната литотрипсия ни е привична.Виж на изключенията се впечатляваме.

Лито..'кво?http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

търтей
24-08-2010, 13:24
Разбиване на камъни (в бъбреците)

BLUE1
24-08-2010, 13:27
За пореден път- чудесно разказана история. Браво!

viki
24-08-2010, 13:30
Разбиване на камъни (в бъбреците)
Много сложно стана.:BIGsmile:Приемам,че е нещо като сачми в главата,но малко по-надолу в тялото:roll2:
п.п.
нали не е нужно точно на теб да казвам,че ние във Варна нямаме такива неща:biggrin::biggrin::biggrin:
И камъните и бъбреците и дупките си ги носите вие:smoke::roll2:

търтей
24-08-2010, 13:33
И палмите си ги носим ние, да :))))

trustworthy
24-08-2010, 14:12
Ми ше мина, само да се снабдя с возило дето вдига повече от 110 км/ч :roll2:

Надявам се да е въпрос на дни

Еми айде де. И може даже да се обадиш ;)

търтей
24-08-2010, 14:28
Е аз ако дойда и не се обадя все едно не съм идвал бе

old alfist
24-08-2010, 14:32
Заради такива неуредици вече от няколко години не ходя на море - със спестените пари си оправих басейна.А, на Калиакра ходя само когато има рок-концерт в Каварна.

spe4elist
24-08-2010, 14:34
Търтей, дали да не Ви прехвърля в нова тема, да си спамите на воля, че току виж - заваляли рапорти на съвестни юзъри, че мненията Ви "не са по темата" ... ?!? Ъ?

търтей
24-08-2010, 14:40
А не знам, аз нали съм прост лузер веке

:roll2:

old alfist
24-08-2010, 14:53
А не знам, аз нали съм прост лузер веке

:roll2:

Е, че ние дето сме обикновени потребители да не сме прости я.Та по темата - за последен път когато ходих на море, решихме да улесним персонала, защо видяхме, че им е много зор и поръчахме всичко наведнъж. Изненадата дойде, когато ни донесоха бирата преди ракията.

търтей
24-08-2010, 14:57
Аз бях прост и като прост мод, а просто сега съм прост лузер ;)

fred
24-08-2010, 15:08
Че сме шовинисти е ясно8-)
Обаче,
чичка с напукани пети да ми се жалва,че му се е повредил емайла на ноктите от пясъка на плажа(примерно ) -'некси нИ мога да го приема :bangin::crazy:

Вики ти си пристрастена към напуканите пети, тоест имаш нетърпимост към тях 8-)
Иначе и аз съм чичка явно /поне петите не са ми напукани, па и на плажа може човек да ги поразтрие с керемида:drinking:/

old alfist
24-08-2010, 15:10
Аз бях прост и като прост мод, а просто сега съм прост лузер ;)

Отскоро си лузер, не бързай толкова - ще поумнееш. Та да си продължа по темата : От мръсотията по плажовете се поизрина народа с едни малки пъпчици - не може човек ей така спокойно да си се зарови в пясъка.

viki
24-08-2010, 15:24
Фреди,
избрах съвсем произволен пример :smoke:
Не прави от мухата слон,защото климатът във Варна влияе зле на слоновете,не за друго:BIGsmile:

old alfist
24-08-2010, 15:37
Ето и заради това не ходя на море - да не цапам плажовете на хората и да не им правя дупки. Все е едно, че съм слон в джамджийница.

viki
24-08-2010, 15:39
Личи си,че си живял във Варнаhttp://pic4ever.com/images/4chsmu1.gif

fred
24-08-2010, 17:07
Фреди,
избрах съвсем произволен пример :smoke:
Не прави от мухата слон,защото климатът във Варна влияе зле на слоновете,не за друго:BIGsmile:

Ясно де, шегувам се, ама понеже и в друг пост беше писала за пети :)

viki
25-08-2010, 21:58
Как няма...http://pic4ever.com/images/157fs409780.gifТова лято преживях най-ужасния плаж в живота си.http://pic4ever.com/images/291.gif
Бях заобиколена от 90 килограмови седмокласнички,пернишки русалки,мангали...и изобщо всякакви същества,които изглеждаха току що изпълзели от казанаhttp://pic4ever.com/images/229.gif
Както казах имаше кастинг за Animal Planethttp://pic4ever.com/images/devil.gif
Сигурно дълго време ще лекувам тази душевна травма ,хи-хи-хи добре че във фитнеса са се завъдили добри парчета ,та се успокоявам http://pic4ever.com/images/leb.gif

Mirela
25-08-2010, 22:27
Бях заобиколена от 90 килограмови седмокласнички,пернишки русалки,мангали...и изобщо всякакви същества,които изглеждаха току що изпълзели от казанаhttp://pic4ever.com/images/229.gif
Сигурно дълго време ще лекувам тази душевна травма ,хи-хи-хи добре че във фитнеса са се завъдили добри парчета ,та се успокоявам http://pic4ever.com/images/leb.gif

Кастинга със сигурност продължава след днешната гледка http://s15.rimg.info/107144714dc0fbb67952670ef0934a80.gif

mordohy
26-08-2010, 00:25
Малиий, ама сте нацвъкали!
Ало, Варна!
Града ви е много красив и за това няма спор, но че указателните табели са под всякаква критика е факт!
Някои от тях са разположени така, че служат само да те уведомят, че си в грешна посока.
Пътя през Аксаково за Балчик не е указан никъде!
Варна е стар град и има типичната за старите градове раздвиженост.
На вас ви е лесно, защото си го знаете, но за този, който не го познава е кошмар.
Поста ми имаше за цел да предупреди ентусиастите, които потеглят за Варна, да се консултират първо, а после да се впуснат в приключения!
За доматите, любениците и прочие!
Ами такъв съм си.
Гастроном. Обичам да ям истински неща, а не боклуци.
Ял съм ги цяло десетилетие!
За половината миля:
Това са около 800 метра и точно там морето става за гмуркане. Има места с дълбочина между 10 и 15 метра и са това, което търся. Кристално чиста вода и ненаплашена фауна.
Колкото за движението- то беше такова в София, преди десетина години, когато всеки , който няма софийски номер го притискаха и освиркваха. След няколко бутилко-бухалкови битки и десетина престрелки по кръстовищата, полицията поне за това въведе ред и всеки позволил си да направи нещо такова е сигурен, че след едно обаждане ще му фръкне не само книжката.
Още повече , че не знаеш какво има в жабката, дядката с москвича.
Все пак си прекарахме чудесно и опознах по-добре един красив кът от България!:go:

digitalundgrd
26-08-2010, 08:48
Нищо лично към колегите от Варна, но ако и ние в София реагираме така остро на "неориентираните" с регистрации различни от С, СА , трябваше да се избием по кръстовищата и булевардите.....Явно просто тук толкова сме привикнали към шофьорите от други градове, че просто предвиждам с 5 секунди преднина тяхната следваща (в някой случаи рискова) маневра...По този начин пазя себе си, а и тях в известен смисъл ;)

Като цяло нямам допир до пътните условия във Варна (нямам взимане-даване с този град) , но пък честичко пътувам към Бургас. Ами за 1 седмица нон-стоп щъкане из града с колата, нито един път не съм създал ядове на местните хорица, нито пък някой на мен ми е отнел предимство, не ме е затискал, освирквал и тн. В този ред на мисли, явно не буквичката на регистрационния номер или марката автомобил са критерият за това дали един човек става или не за шофьор...

svetozar_sosi
26-08-2010, 09:15
другата година пак заповядай! :bowdown:, но не обръщай толкова внимание на тези неща, ами си гледай кефа.
все пак е курортен град, ако няма "ДЖАНГЪР" лятото ще е скука!

Поздрави!

---------- Post added at 09:15 ---------- Previous post was at 08:58 ----------

Как няма...http://pic4ever.com/images/157fs409780.gifТова лято преживях най-ужасния плаж в живота си.http://pic4ever.com/images/291.gif

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl::rotfl::rotfl: и на мен ми се е случвало много пъти

viki
26-08-2010, 11:30
Н....Явно просто тук толкова сме привикнали към шофьорите от други градове, че просто предвиждам с 5 секунди преднина тяхната следваща (в някой случаи рискова) маневра...По този начин пазя себе си, а и тях в известен смисъл ;)
.
Да,просто при вас е целогодишно ад,затова не ви прави впечатление :):):):)Което не значи,че е хубаво :sister3:
Аз също нямам против гостите на града по принцип(уж ха-ха):haha:
п.п.
Иво,в сравнение с къде е неуредено и объркано във Варна????:crazy:
Или твоята книжка важи само за община Перник/Кюстендил,та в другите градове ти е сложно:gives[1]:
Голям град е,нормално е да няма само една улица и мегдан...http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif
или казано накратко"Сипи си още една ракия и замълчиhttp://www.foxes2.be/k/girl_blum2.gif
О ,да-догодина-далеко от тоя кокошарник Кранево

myato
26-08-2010, 12:09
Абе..не знам!Може Кранево и да е кокошарник,но поне няма "прекрасния" аромат на Златните пясъци,който е като на нещо друго с относително златист цвят.
Иначе във виличките в морската градина е много приятно,както и надолу от Варна до къде Бяла.

Sunny
26-08-2010, 14:17
Малиий, ама сте нацвъкали!
Ало, Варна!
Града ви е много красив и за това няма спор, но че указателните табели са под всякаква критика е факт!
Някои от тях са разположени така, че служат само да те уведомят, че си в грешна посока.
Пътя през Аксаково за Балчик не е указан никъде!
Варна е стар град и има типичната за старите градове раздвиженост.
На вас ви е лесно, защото си го знаете, но за този, който не го познава е кошмар.
Поста ми имаше за цел да предупреди ентусиастите, които потеглят за Варна, да се консултират първо, а после да се впуснат в приключения!

Ами Вие Уважаеми туристе mordohy .
След като не знаете къде искате да отидете и как да стигнете до там защо не се заинтерисувахте за алтернативните пътища като този за който споменавате през Аксаково за Балчик .
Та така в една друга тема един колега попита през къде да мине за да стигне до Варна от София . Ти не можа ли - или не знаеш към кого да се обърнеш за да ти даде достоверна информация или да те посрещне и да те преведе през околовръстните пътища или през градската джунгла ? :idea2:
За какво са ни на нас табели във Варна ? Ами ние си знаем къде искаме да стигнем !
А туристите ги посрещат на летището и ги извозват с автобуси до кочините наречени хотели :native:
Като си в Рим прави като римляните . :pirate:

В друг град човекът е човек когато е човек на друг човек .
Опции си имал много но не си се възползвал . Значи нямаш право да се оплакваш и да негодуваш .

П.С. Наздраве и си глобен да знаеш задето не се обади .

old alfist
26-08-2010, 15:07
Чак сега се разбра истината - не се слагат табели за да може по този начин да се регулира потока на движението. Целта е водачите от други градове да се отвратат от движението във Варна и да минават по окловръстни пътища - много интелигентен начин.

Sunny
26-08-2010, 15:12
Добре де .
Аз не мога да разбера къде е проблема когато искаш да минеш транзит през Варна .
Влизаш по пътя от София (аерогарата) караш само направо докато стигнеш Т образното кръстовище на центъра и ако си решил накъде искаш да пътуваш завиваш в ляво за Албена , Балчик , Дуранкулак или в дясно за Бяла , Обзор , Бургас .
От това по лесно няма - имаш само светофари .
:bounce8:

old alfist
26-08-2010, 15:21
Аз и ти го знаем и ни се струва елементарно, но хората от друго място си мислят, че би трябвало по-рано да завият в търсената посока от Т-образното.

Sunny
26-08-2010, 15:29
Аз и ти го знаем и ни се струва елементарно, но хората от друго място си мислят, че би трябвало по-рано да завият в търсената посока от Т-образното.

Ами тогава се използва жокера - обади се на приятел , казал съм го и по нагоре :brickwall:

old alfist
26-08-2010, 15:41
Ами тогава се използва жокера - обади се на приятел , казал съм го и по нагоре :brickwall:

Явно за да се предвижват хората от страната в града трябва да ги ръкъводят някой - било то приятели или GPS, пък после били гащници, селяци и др, но от друга страна е хубаво, за да може софиянци да видят какво им е на другите, когато дойдат в Голямото село.

viki
26-08-2010, 15:45
И къде е по-уредено,би ли посочил ?
На всичкото отгоре- табели има!
Това,че някой предпочита да импровизира,вместо да ги следва...сори!
И да-като отиваш в непознат град е хубаво да имаш карта/навигация/приятел....:thumbup:

Sunny
26-08-2010, 15:47
Мани ги ти софиянци. Да си оставят маниера на каране и спиране в София . Пресен случай от вчера : На светофара на Пикадили център БМВ с регистрация СА ще прави ляв завой от Битоля на Цар Освободител от средната лента - познай къде го изтикаха :haha: и как го нахраниха . Е остана си в кръстовището на червено в крайна сметка ама не се притесни де .

myato
26-08-2010, 15:52

На повечето места в страната е така.Наслагани са табелки,дето те вкарват в трета глуха и ако не знаеш нищо за региона се въртиш като глух петел.За това,ако не съм ходил някъде,отварям сите карти по въпроса и ги паствам у главния процесор:bionic:

old alfist
26-08-2010, 15:56
И в други теми съм споменавал, че основната причина е начина на оказване - може и да има табели, но да не са поставени на видно място, на неподходящо разстояние, закрити от растителност или други рекламни. Маркировката също е една трагедия. Изброените фактори са валидни за цялата страна - не само за Варна.

Pinky
26-08-2010, 16:18
Мда, във Варна има доста табели от типа "е те тука трябваше да завиеш".

old alfist
26-08-2010, 16:27
Мда, във Варна има доста табели от типа "е те тука трябваше да завиеш".

А, в София от типа : Що завих тук

viki
26-08-2010, 16:49
. Изброените фактори са валидни за цялата страна - не само за Варна.
Ееее браво ,след три дена загря за какво иде речhttp://www.foxes2.be/k/on_the_quiet.gif

trustworthy
26-08-2010, 16:53
За половината миля:
Това са около 800 метра ...

В морето са малко по-дълги милите ;)

viki
26-08-2010, 16:56
В морето са малко по-дълги милите ;)
Е,объркал се е-нямало е указателни табелиhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif

old alfist
26-08-2010, 17:13
Ееее браво ,след три дена загря за какво иде речhttp://www.foxes2.be/k/on_the_quiet.gif

Както съм подгрял тъй ще ви ги надумам, ама няма да го правя да не намалеят приходите на Общината.

mordohy
26-08-2010, 23:09
А ти кога ще загрееш!
Нали знаеш, че те обичам:hitbycupid:!
Те такава с бандерол и без напукани пети!:drool:
Вики, повече псувни от Варна отнесе само Венеция, щото в търсене на ферибота за Гърция се наврях там, където според карабинера не са влизали волски каруци от два века!:bouncing_smiley:.
Аз съм си националист и в глобален мащаб винаги съм защитавал яростно, различните райони и етноси от Родината ми!
Цигани, турци, помаци, шопи, гагаузи, власи, ,,,
Варна за мене е морската ни столица и ако ръмжа за нередности там, то е, защото го приемам като нещо лично!
Знаете, че съм щъкал много по родната планета и съм ял бой само, защото съм защитавал родната чест!
Заради конската опашка и родния флаг, гръцките полицаи ме биха три часа и половина, но успяха да ми спукат само тъпанчето на лявото ухо! Това и ме спира да се гмуркам по-дълбоко от 15 метра, а за гавраджията да му кажа, че разликата между различните мили е от порядъка на две потапяния, тоест около 100 метра!
Лека полека си мисля. че ще дойдете на това , към което ви водя!
Варненската група не сте само хора с пари, но и с възможности!
ВАРНА е възел!
Пътища вървят на горе и на долу по картата.
Не е ли възможно, КАРБ Варна да подеме една кампания, да се уточнят пътищата и да се поставят актуални табели! Тоест да хванете някой, който не е от Варна и да преценява положението на табелите!
Иначе, мечтата ми да се срещна с вас умря, щото се наложи да лежа с Ренетка повече, отколкото с жена ми!
Те за това и сте ми сърдити!

viki
27-08-2010, 10:10
А ти кога ще загрееш!
Нали знаеш, че те обичам:hitbycupid:!

Когато ми писне да се правя на луда(примерно хи-хи-хи)http://www.foxes2.be/k/on_the_quiet.gif
Това е преимуществото(едно от всичките ) на блонд-а,че можеш да си позволиш да си кух до безкрай http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif
п.п.
и аз тЪ обичамhttp://www.foxes2.be/k/girl_blum2.gif

trustworthy
27-08-2010, 10:29
...а за гавраджията да му кажа, че разликата между различните мили е от порядъка на две потапяния, тоест около 100 метра!

Дано да му е станало ясно на гавраджията най-после.

Варненската група не сте само хора с пари, но и с възможности!

Е тука няма кой да те обори.

nhg
27-08-2010, 12:27
Ммм, ъъъ, аз, таквоз... ако може едно варненско жителство, че да съм и аз с пари и възможности..:tongue2:
Обещавам, че ще карам като варненец!!!

mim
27-08-2010, 13:01
ааа и по пътя за Варна е пълно с метанстанции, че га Търтьо ходеше до там за 100лв в едната посока, аз в двете не можех да похарча 40лв
има в Севлиевво, Ловеч, Търново, Търговище, Шумен и няколко във Варна, а в Търговище е па на толкова лесно, на самия междуградски път
:bouncing_smiley:
обичам Варна, главната, театъра, едно клубче където за пръв път пих чай лате, или онова барче в безистен на главната, където има пунш на корем и фреш от лимони
и кръчметата край плажа с препечен хляб и истински тарама хайвер, зарган... ммм

хлъц, искам у Варна

ivan dimitrov
27-08-2010, 18:06
---

fred
27-08-2010, 18:40
Като прочетох тоя пост и аз
Само дето е още рано. Нека преполовим септември, да стане човешка тимпературата, да се поизпразни от гости, да се появи и зарган....
За сега не искам у Варна, ама се налага:big_heat:

И да почне да ръми тихо, тихо :wein::crazy:

Sunny
27-08-2010, 19:06
Нека преполовим септември, да стане човешка тимпературата, да се поизпразни от гости, да се появи и зарган....
За сега не искам у Варна, ама се налага:big_heat:

И не само зарган ами сафрид и лефер .
Че то кой ли иска да си е във Варна лятото ?
Може да е на 10Км под или над Варна но не и на варненския плаж . :no:

търтей
27-08-2010, 19:16
ааа и по пътя за Варна е пълно с метанстанции, че га Търтьо ходеше до там за 100лв в едната посока, аз в двете не можех да похарча 40лв

И три пъти по-бавно :ghost2:

Иначе и аз искам в Одесос да се завлекъ. Ма Виктория само некви тюлени ми показва и се пуашим :no:

Мое втората седмицъ на септември да видим как е ако има кинтьи че предстои сега ино големо изваждане шгое

:comphits:

ivan dimitrov
27-08-2010, 19:27
---

fred
27-08-2010, 20:36
И три пъти по-бавно :ghost2:

Иначе и аз искам в Одесос да се завлекъ. Ма Виктория само некви тюлени ми показва и се пуашим :no:

Мое втората седмицъ на септември да видим как е ако има кинтьи че предстои сега ино големо изваждане шгое

:comphits:

Па какво имаш против тюлените, като не влиза в обръча, значи е добре
ПП/бе хубаво с тая кирилица, ама картинките ми излазЯт като текстове!?/-това към модераторите

Sunny
28-08-2010, 00:42
ПП/бе хубаво с тая кирилица, ама картинките ми излазЯт като текстове!?/-това към модераторите

:offtopic:

Това на телефон или компютър/лаптоп ?

:offtopic:

viki
28-08-2010, 10:19
:
Вместо да си доволен,че ти откривам прелестите и разнообразието на животинските видове,които обитават нашити ширини...ти мрънкаш.http://www.foxes2.be/k/mda.gif
Все пак тези хора с години са давали всичко от себе си,за да изглеждат такаhttp://www.foxes2.be/k/girl_haha.gif За какво мислиш са всичките кръчми по плажа,м?Направени са ,за да могат хората да се напиват,та всички да им се струват прекрасни.И да поддържат килограми.Плажът оказва пагубно влияние на теглото-адски дехидратира:priest:
п.п.
Разбирам,че като първи подгласник на Мистър Вселена имаш големи претенции,затова оазисът"Топлата вода" ще бъде твой втори домhttp://www.foxes2.be/k/on_the_quiet.gif

търтей
28-08-2010, 10:46
Аз както изяснихме в една друга тема топлата вода я владея от малък :)))