View Full Version : Италфест-Хасково
Алфист11
24-08-2010, 13:04
Най-после и в моя град да има среща на алфисти:thumbup:.
Искам да попитам колко 166ци ще присъстват,за да обменим опит или просто да се нарадвам на гледката от толкова много алфи на едно място,защото в Хасково 166ците са рядкост и нямам база за сравнение.
alfa156jtd
24-08-2010, 20:13
кога ще се случи това чудо:meeting:
Алфист11
25-08-2010, 10:34
На 18 и 19 септември,мероприятието ще е цели 2 дни
alfa156jtd
25-08-2010, 13:56
колега,даи по точна информация,адрес и т.н..
svetlastf
25-08-2010, 14:05
колега,даи по точна информация,адрес и т.н..
http://clubalfaromeo.com/
тука пише:lupe:
Май,май и аз ще дойда,ако не излезне нещо непредвидено.
leshoiad
25-08-2010, 22:57
Тоя път ше гледам да се вястна!!! Тъкмо ше вземам колата от бояджията в Стамболийски и ше гледаме какво е направил!
Най-после и в моя град да има среща на алфисти:thumbup:.
Искам да попитам колко 166ци ще присъстват,за да обменим опит или просто да се нарадвам на гледката от толкова много алфи на едно място,защото в Хасково 166ците са рядкост и нямам база за сравнение.
Колега ела в моя град.Има само една 166-а и тя е мойта :wow:
__________________________________________________ ___
Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 9.7 на 100
http://dobavi.info/cars/alfaromeo/m14563.gif (http://dobavi.info/cars/alfaromeo/)
Алфист11
27-08-2010, 00:05
В Хасково са 3-4.Иначе ми е познато чувството да бъдеш единствен,защото моята беше първата в града.
Колега ела в моя град.Има само една 166-а и тя е мойта :wow:
__________________________________________________ ___
Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 9.7 на 100
И в Попово е така.
Обмислям и аз да дойда, но ще е за кратко понеже имам ангажимент същият ден, а за Неделя нямам как да го направя. Ще се опитам да си менажира мвремето отсега. Много м исе идва наистина. Това ще м ие първи Италфест подяволите :)
Поздрави :)
Обмислям и аз да дойда, но ще е за кратко понеже имам ангажимент същият ден, а за Неделя нямам как да го направя. Ще се опитам да си менажира мвремето отсега. Много м исе идва наистина. Това ще м ие първи Италфест подяволите :)
Поздрави :)
И аз за първи път ще присъствам. Надявам се да си изкарам доста готино макар и за един ден.
Алфист11
01-09-2010, 11:25
И на мен ще ми е първи италфест и не се и съмнявам,че ще си изкараме добре.Дори само гледката на толкова много алфи би ме накарала да изпитам душевен оргазъм:))))))
Аз още се колебая,но предполагам че и аз ще се включа
Само да кажа нещо , което знам от личен опит ... винаги оставай докрая на феста ... може да пропуснеш нещо наистина голямо ... като миналогодишната дискотека :D :D :D
BlackBaron
14-09-2010, 20:18
Колеги наближава събитието и си мислех дали не искате да се организираме и да тръгнем заедно от София. На мен това ми е СЕФТЕТО. Не че се плаша но ще е добре да пътуваме заедно натам:rosso_racers:
Аз няма да мога да присъствам за съжаление. Ахх а как само ми се ходеше, но имам ангажименти в събота и неделя, които няма как да отложа.
Пожелавам ви приятно изкарване :)
Хайде момчета... утре е деня ;) :new_Eyecrazy::dance::headbang: