View Full Version : Днес се разделих с Белисима
Здравейте колеги, наложи ми се да продам колата си и днес я продадох. Новият собственик изглежда мераклия, много му допадна, но ми е доста мъчно.
След като излезнахме от нотариуса той ме докара до нас и ми стана доста мъчно когато погледнах към нея за последно. Видях й задницата докато тя набираше нагоре по улицата.... :(:(:(
Еее, жалко брат... Сигурен съм обаче, че ще се влюбиш в още по-хубава Алфичка и щом се сдобиеш с нея тъгата ще отшуми!
Жалко колега...По някога се налага, да правим такива жертви в името на нещо по-добро...
santo_traficante
24-08-2010, 19:57
Гледам Орел си си купил:spiteful:
Ами кофти работа, аз и затова моята я взех с идеята да не я продавам...
Ама пък може да си купиш и нова :)
Ramsezsh
25-08-2010, 00:41
Кофти, но ще дойде следващата и ще ти мине.
Гледам Орел си си купил:spiteful:
аа не Орела си го имам от много време, но него не го давам за нищо на света. Лимитирана серия е ;)
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:44 ----------
Ами кофти работа, аз и затова моята я взех с идеята да не я продавам...
Ама пък може да си купиш и нова :)
и аз нямах желание да я продавам, дори не съм предполагал че ще ми се наложи, но....трябва да се учи. харесал съм си един университет във Виена и искам да отида да завърша едно висше там, пък вярвам ще има после кинти за по-добра Алфа ;)
romeo must die
25-08-2010, 17:04
Ами тогава остава, само да ти пожелаем успех и чакаме само добри новини. ;)
Браво! Много мъдро решение. Успехи с науката!
[/COLOR]
и аз нямах желание да я продавам, дори не съм предполагал че ще ми се наложи, но....трябва да се учи. харесал съм си един университет във Виена и искам да отида да завърша едно висше там, пък вярвам ще има после кинти за по-добра Алфа ;)
Е щом си ги вложил в такова разумно нещо, няма лошо.
аа не Орела си го имам от много време, но него не го давам за нищо на света. Лимитирана серия е ;)
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:44 ----------
Сигурен съм,брат, че като се изучиш и когато учиш, тая колица ще ти е във въображението и пак ще я обичаш.
После може , като мене пак да си я възвърнеш и да си спомниш младините!
Не гледай на зад, а само напред!
Все3 пак си спомни Втората Божия заповед!
Тя ти казва: бъди сво боден дух!
Извинете ме, ама яко съм се натряскал, след нощната!