View Full Version : Отключване
ivancvetkov1
25-08-2010, 17:28
Здравеите, дайте идея как да отключа 155-та. Тук в Монтана ключарите са надъхани и ми искат 30лв. само да ми отворят колата. Има ли някъкв вариант да я отворя аз?
Alexanderbb
26-08-2010, 08:27
има, с ключ или с дистанционното ако ти работи. Все пак тук е форум на почитателите на марката а не курс "Как да крадем автомобил възпитано"
курс "Как да крадем автомобил възпитано"
Добра тема за обсъждане:spiteful:
П.П. Май единствения ти начин ако нямаш ключ или централно с дистанционно си остава ключаря.
Спомням си че веднъж на типото ми бях правил един опит. Заключих го /но при отворен капак на двигателя/ и след като махнах акумулатора задна дясно врата се отключи сама.Може би няква защита на централното ама на Алфата не съм пробвал.:neutral:
Има,но не е редно да го споделям.:???:
то и с чупене на джам става ...
колегата (или потребителя) не каза, защо иска да му даваме акъл ?
don_pepone
27-08-2010, 18:21
:) ами да ама нее оферта, по-добре 30 кинта на майстора да се дадът
ivancvetkov1
28-08-2010, 12:42
Оказа се доста лесно :) Отне ми не повече от 2-3 минути. Без никакви последствия за колата.
Alexandrov70
28-08-2010, 13:43
Оказа се доста лесно :) Отне ми не повече от 2-3 минути. Без никакви последствия за колата.
Ами като е толкова лесно , колега , сподели как става , може някой друг да закъса.
ivancvetkov1
29-08-2010, 12:03
Няма проблем, но понеже някои хора мислят че това е тема за "как да крадем възпитано автомобили", ако някой попадне в такава ситуация да ми пише
Няма проблем, но понеже някои хора мислят че това е тема за "как да крадем възпитано автомобили", ако някой попадне в такава ситуация да ми пише
как и от къде ще ти пище от улицате дето се е заключил и се вайка какво да прави ли?:idea:
Alexandrov70
30-08-2010, 23:14
как и от къде ще ти пище от улицате дето се е заключил и се вайка какво да прави ли?:idea:
Е , хайде сега , интернет имаме вече и на телефоните , не издребнявай)))
....и на мен да ми пише, ако желае автоматично да си отваря вратите без да плзва дръжката..:smoke: