View Full Version : Нитро за 1.6 ТС?
какво мислите по въпроса?
ненам тванито кво прави, нито как се ползва, нито кви са особеностите....
знам само, че е един относително лесен начин да се дигне неква мощност на атмосферна бензинка.....
няма да ходя на Божура, тва предполагам е ясно ...
как се кара с Нитро по улиците незнам ? ако има някой да пообесни
дали е идиотия или да?:)
а да, и дали има претенции в кво състояние е самия ДВГ
trustworthy
24-06-2006, 22:48
Сори за офтопика, ама явно си се амбицирал, а ;)
Сори аз офтопика, ама явно си се амбицирал, а :)
аз си го мисля отдавна, така че не е от амбиция;)
както и да е...
откакто станаха спирачките - кредитс то Драго & Бобо - мисля е време за втора част.... а именно да има кво да се спира;)
trustworthy
24-06-2006, 22:55
Ясно, бе ;) Успех в начинанието! :boost:
156 m-jet
24-06-2006, 23:12
Ама и Турбо с огромен интеркулер , и друг колянов вал :D
И тогава .................. :indian:
Ама и Турбо с огромен интеркулер , и друг колянов вал :D
И тогава .................. :indian:
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
valjo предполагам сам знаеш, че без да пипаш нищо друго ще е доста кофти да сложиш шот над 30-40конски сили...
WhitePower
25-06-2006, 00:09
Няма проблеми стрига да не прекалиш с шотовете иначе всичко зависи колко често го позлваш и най-вече колко дълго време
И кво караш си на градско с нитро а? хахахахаха ама вие съвсем се побъркахте :lol: :lol: :lol:
Чул е че 1.6-цитие на Пежо вървят повече и сега се чуди какви мерки да предприеме...
не че не очаквах подобени реакции, но все пак ми се иска малко по-сериозно да подходите;) знам, че ви е трудно :tongue:
все пак? какво пречи да си разкарвам бутилката и да си "шотвам" само на междуградско да кажем, като изпреварвам С600 ?:))
кво може да му стане на мотора от това ? в смисъл с няква дозировка разбирасе, се мисля че коляновия вал до 180тина коня нищо нема да му стане:)
Абе то инфо и аз мога да му дам ма основно трябва да кажа че такава система струва минимум 1200лв и можеш да я ползваш за не повече от 15 секунди дори 10 е оптималното над 10 почва да пречи, мотора се натоварва ,максимално и неможеш да си шотваш през 5 минути щото ше роди мотора. Освен това бутилката с нитро хич не е евтина мисля че беше около 100 кинта най малката :wink: Друго квот те интересува питай :wink:
Валка,виждам че намеренията ти да се "озлобиш" са сериозни и затова ела да отидем при Тошко-Цунамито,та да получиш интересуващата те информация.
Споко бате той Вальо много добре знае за Тошко :wink:
Валка,виждам че намеренията ти да се "озлобиш" са сериозни и затова ела да отидем при Тошко-Цунамито,та да получиш интересуващата те информация.
Споко бате той Вальо много добре знае за Тошко :wink:
Даже си мисля, че Бобо седи повече време горе в слатина от колкото Тошо и Драго взети заедно :lol:
пс: Бобо мисли как ще ти караме колата до Букорещ
По темата:
Вальо това с нитро за нормално каране тоест за всеки дневна употреба си го избии от главата....
ivostoykov
25-06-2006, 19:20
миналата година поставях нитро система на другата ми кола (форд ескорт xr3i )които съм го прежалил вече,та му бях пуснал 56 коня шот и трябва да ти кажа че ефекта е невероятен просто не съм вярвал че може това нитро да направи такова нещо.но не е много добре за двигателя ако има нагар по буталата или свещите (разтопяват се)но ако е чист(няма нагар)мойе да го ползваш като си има особености при употребата.пуска се след 3000 оборота на напълно натисната газ и не е йелателно да се ползва на 1 скорост.надявам се да съм бил полезен поне малко
DiStefano
04-07-2006, 23:04
та по този въпрос и аз съм "зарибен"
и вече проучих некои нещица
но инфото ми е още оскъдно
всеки случай на Цунами на сайта им
пише че предлагат такива в магазина
и цени от 1200 лв не са май много високи
не знам ... :roll:
начи, аз се размислих след като Бобо ми каза, че ако го пусна под 3000 оборота и без пълна газ, ше направя мотора на салата
а аз немоа да съм сигурен, кога кво как ше стане и .....
WhitePower
05-07-2006, 10:52
ако питаш мене и ако имаш кинтите си го сложи
едно време се е впръсквало чист кислород ( е колкото да изкара двигателя състезанието )
но сега нещата са оптимизирани ти не можеш да си го пуснеш когато си искаш било то и на изгасен мотор примерно
говори с тошо чуй и други мнения и виш
мини и през проспиид и тях питаи
но това е по добрия вариант от турбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко а с нитратите само когато на тебе ти е кеф
ако питаш мене и ако имаш кинтите си го сложи
едно време се е впръсквало чист кислород ( е колкото да изкара двигателя състезанието )
но сега нещата са оптимизирани ти не можеш да си го пуснеш когато си искаш било то и на изгасен мотор примерно
говори с тошо чуй и други мнения и виш
мини и през проспиид и тях питаи
но това е по добрия вариант от турбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко а с нитратите само когато на тебе ти е кеф
Заблуден си и заблуден ще си останеш :idea: :!: :idea:
турбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко
мъка, мъка :lol:
WhitePower
10-07-2006, 14:54
турбото - при него при всяко даване на гас турбото завърта и о.к ускоряваш яко
мъка, мъка :lol:
бе не е мъка а фън
Furious 155
20-01-2007, 13:24
абе да ви кажа и мен ме интересува повече инфо за това колко ще струва една система шот 50 примерно и отделно на това КАК се регистрира това нещо... има ли драми с това че ти е модифицирана колата пред КАТ и т.н... че все пак бутилката си се вижда, а и надписчета NOS стоят добре!!!! :oops:
Furious 155
22-01-2007, 16:00
[quote="ivansirakoff"]абе да ви кажа и мен ме интересува повече инфо за това колко ще струва една система шот 50 примерно и отделно на това КАК се регистрира това нещо... има ли драми с това че ти е модифицирана колата пред КАТ и т.н... че все пак бутилката си се вижда, а и надписчета NOS стоят добре!!!! :oops:[ /quote]
:?: :?: :?: не виждам коментари...