View Full Version : светна еърбега
Колеги,
днес си свалях волана да си сменя ръчките за мигачите и чистачките и при сглобяването,уж за проба-палнах колата да видя дали всичко е наред,обаче не бях сложил долната букса на Еърбега и ми светна грешка на таблото.
Та въпроса ми е -дали може с откачане на клемите или нещо подобно това да се изчисти,или трябва да се ходи на доктор?:prescription:
Колеги,
днес си свалях волана да си сменя ръчките за мигачите и чистачките и при сглобяването,уж за проба-палнах колата да видя дали всичко е наред,обаче не бях сложил долната букса на Еърбега и ми светна грешка на таблото.
Та въпроса ми е -дали може с откачане на клемите или нещо подобно това да се изчисти,или трябва да се ходи на доктор?:prescription:
Доктор...
С клемите няма да стане, моли се да не си скъсал едни неща...
Най-верятно трябва само да се изчисти грешката.
С клемите няма да стане, моли се да не си скъсал едни неща...
за късане,май не съм стигнал чак до там.Уж внимавах много,ама знае ли човек.
Явно "Доктора" ще помага
RoMeO_156_GTA
26-08-2010, 13:51
Явно "Доктора" ще помага
Закачете я на компютър и изчистете грешката както каза oem ;) Обикновенно това е проблема
вси4ко е наред,днес едно мом4е много свестно я закачи и за 2мин. изчисти всичко.БРАВО НА МОМ4ЕТО И МЕРСИ.
Christweil
27-08-2010, 08:12
вси4ко е наред,днес едно мом4е много свестно я закачи и за 2мин. изчисти всичко.БРАВО НА МОМ4ЕТО И МЕРСИ.
мерси не пия :cheers: ;)
Никакъв проблем нямаш.
То и мерси къща не храни,нали знаеш? ;)