PDA

View Full Version : АНОМАЛИЯ

valentino
26-06-2006, 00:23
Момчета помагаите ето какво ми се случи: каккто си карах и изведнъж ми заби никаква мощност изключих от скорост двигателя си работи нормално обороти нормални подавам газ никаква реакция двигателя не се изфорсирва изгасих колата и я запалих веднага и всичко се оправи

Bobo
26-06-2006, 00:33
Сега ако кажеш и каква е колата :?:

valentino
26-06-2006, 00:46
СОРИ АЛФА155 1.8 8V TS 1993

millko
26-06-2006, 07:49
Същото се случи и с моята 155 2.5 ТД и то в Сърбия.Минах през огромна дупка и :shock: падна перката на парното!!! Оказа се че май при паданто е разместила някакви кабели около нея(нали там е компютъра).Една букса беше наполовина излязла и като я оправих колата тръгна.

Bobo
26-06-2006, 15:11
Аз залагам на лоша връзка на датчика на Хол :wink: Въпроса е светна ли инжекцията в тоя момент, ако е светнала може лесно да разберем от какво е :wink:

poznai
26-06-2006, 22:36
Такова нещо ми се случи веднъж като минах през една голяма локва :> Натискам газ, нема никой, брех маама му деа.., викам си, гася колата и ако запаля ше е добре. Гася, връткам и от раз тръгвам, след малко пак ръц, нема никой.. еее аман де, този път гася смело, връткам и пак тръгвам все едно нищо и така докато се прибера. На другия ден колата суха, нямаше проблеми.

п.с.: понеже карам на газ, като ми се случи тва, викам си тва е от газта мноу ясну.., да ама не, до нас едвам се довлачих на бензин. Не знам кво съм намокрил кво е станало ама тва беше.. Не искам да ми се случва пак, щото беше много тъпо да вървя кат няква баба на пътя с тая алфа...