Log in

View Full Version : Има ли Ферари в София под наем???

KoRny
02-09-2010, 18:17
Колеги,пиша тази тема и не се шегувам.Интересува ме,къде в София се предлага Ферари или Ламбо или някакъв подобен автомобил,да покарам един ден.Моля само запознатите да пишат и да кажат цена.Благодаря предварително.

tanatos
02-09-2010, 18:26
Колеги,пиша тази тема и не се шегувам.Интересува ме,къде в София се предлага Ферари или Ламбо или някакъв подобен автомобил,да покарам един ден.Моля само запознатите да пишат и да кажат цена.Благодаря предварително.

Не, няма да намериш.С шофер само се отдават подобни коли под наем и пак е трудно.Не искам да те отчайвам но това е истината. Общо взето забрави..

В европа цената да караш подобен супер автомобил е от 3000 евро нагоре за 24 часа.

KoRny
02-09-2010, 18:32
Сууупер,пари да имаш в България,кеф да не можеш да си направиш(тва за първи път го чувам)...За Европа знам как стоят нещата и за тва мислех,че и тука има такава вероятност-шанс...

tanatos
02-09-2010, 18:37
Сууупер,пари да имаш в България,кеф да не можеш да си направиш(тва за първи път го чувам)...За Европа знам как стоят нещата и за тва мислех,че и тука има такава вероятност-шанс...

Има в София едни дето дават Ламбота, Бентлита..депозита е 5000 евро.Ако ти се затварят такива пари за един ден..

old alfist
02-09-2010, 20:40
Имам един комшия притежаващ единственото Ферари в Плевен - ще взема да го питам, но почти винаги е друсан. Ей на това се кефя понякога, че като излеза на терасата и го виждам. Зимата е малко кофти картинката, защото е кабрио и над гюрука слага един найлон.

Mind_Control
02-09-2010, 21:54
http://avto.rent.bg/koli-pod-naem-mercedes-pod-naem-mercedes-sl-pod-naem-sofiya-6618/

Не е ферари, но е добре пак и е само 250 евро. Иначе някъде бях гледал Ламбо за около 3000 Евро за 24 часа, но не мога да го намеря. Но според мен това е лудост да дадеш тия пари.

Turbon
02-09-2010, 22:11

Отиваш в "City Car" и питаш на място.Един познат си беше взел Бентли за абитурентския,но той имаше познати във въпросната автокъща.Предполагам че при по-добро стечение на обстоятелствата ще извадиш късмет за една от посочените коли.

Mapтo
02-09-2010, 22:15
Или пък в "Капитолия Карс" там също отдават под наем разни ей такива екзотики.
Ужким били по-нормални наемите, ама знае ли се от тоз арабин Салех-шефа... :laughing1:

tokata_pz_flex
02-09-2010, 22:21
Какви са тия цени егати ...
В Англия карах миналата година за 140 лири Астън ДБС за един ден в Йорк .
http://www.facebook.com/pages/ZA-VAS-ABITURIENTI-LUKSOZNI-AVTOMOBILI-POD-NAEM/292679251103

Mind_Control
02-09-2010, 22:29
Какви са тия цени егати ...
В Англия карах миналата година за 140 лири Астън ДБС за един ден в Йорк .
http://www.facebook.com/pages/ZA-VAS-ABITURIENTI-LUKSOZNI-AVTOMOBILI-POD-NAEM/292679251103

Е да ама там тая кола всеки ден ти е в оборот, а тука ламбото ще го дадат 1 в месеца и то на някой, който е решил да му стопи лагерите... Цената се определя от количеството просто :)

sen7
03-09-2010, 14:10
Отиваш с парите в кеш и питаш.И без това са умрели от глад и алчност.Ламбо със сигурност ще си намериш ферари май не съм виждал да отдават.

stefoo
03-09-2010, 14:20
в сити кар на околовръстното с овча купел дават ферари всяка кола която имат там се дава под наем ама е соленко