View Full Version : Дискусия - срещи в Пазарджик
Тайфата,ако идвате утре звъннете една шайба да слезна да ви видя.Аз живея точно отсреща. :)
Alfa User
20-06-2009, 21:30
Па то остава да сме там и да не дойдеш ... срамота !
вече си имам нови две любими снимки :) :devil::cheers:
Па то остава да сме там и да не дойдеш ... срамота !
май ша дойдем
Тайфата,ако идвате утре звъннете една шайба да слезна да ви видя.Аз живея точно отсреща. :)
Гога сори за спама ма що не моа да кача снимки от раздела за снимки тука???
Много арни снимки како Ася:cheers:
Много арни снимки како Ася:cheers:
нали ти си излязъл най-убъф :)
Гога сори за спама ма що не моа да кача снимки от раздела за снимки тука???
Защо да не може?Темата за снимките е пуснах с идеята
да имаме нещо като архив,където да си преглеждаме снимките по-лесно,а не да ги търсим в огромната спамерска тема. :) Ако има някакви интересни снимки слагай ги тук да ги обсъждаме.Това обаче не означава,че трябва и на двете места да качваме едни и същи снимки.
tokata_pz_flex
22-06-2009, 22:40
Как сте народе :) Скоро ще имам връзка с форума постоянно , и ще е по-весело . Тия пустиняци тука немат Алфи деба ...
Гога точно това имах предвид че исках 2 от снимките да ги коментираме тука, но понеже вече са качени във раздел снимки и тук не ми позволи да ги кача!
Как сте народе :) Скоро ще имам връзка с форума постоянно , и ще е по-весело . Тия пустиняци тука немат Алфи деба ...
Къде одиш бре бай другото
Нема ли да си идваш вече
:bowdown::bowdown::bowdown: много добри снимки от пловдив... :)
:bowdown::bowdown::bowdown: много добри снимки от пловдив... :)
:drunk:даи боже ощте толкова другия път,
Къде одиш бре бай другото
Нема ли да си идваш вече
ооооооо брачед каде се изгуби бряя да не беше на море,
кът та гледам и си почерняла малко околоо....тут газъъ:afro:
:drunk:даи боже ощте толкова другия път,
от твоята уста-в божийте уши.... :drunk:
меджу другото алкохолици такива кой, кога и къде ша почива тая година???
нещо не сме коментирали тая тема???
п.п. Ако времето е хубаво в Неделя да си спретнем едно басейнче с биричка,ам??може би на Варвара????
trustworthy
24-06-2009, 10:59
Ася, при нас има вероятност да се озовем по вашия край през юли, да подишаме малко от чистия Велинградски въздух :)
Я кажи откъде пресичате Балкана, когато идвате към Варна след дискотека :-)
Ася, при нас има вероятност да се озовем по вашия край през юли, да подишаме малко от чистия Велинградски въздух :)
За мене най добре за Варна е да минавам през Бургас по хубав път и тн...
На почивка към морето ще тръгвам на 17 юли още не знам къде сигурно където ми видят очите:rosso_racers::smoke:
trustworthy
24-06-2009, 15:36
Абе и аз гледам, че през Бургас ме пращат навигацията и бгмапс, но първо, че заобиколен ми се вижда пътят и второ, че тоя път Бургас - Варна ми е втръснал, а и стана прекалено натоварен през лятото. Отделно От Бургас на запад и той се пука по шевовете от трафик по това време :(
През Балкана има ли някой читав път? Шумен - Сливен примерно?
Краси (Трабъл) каза, че и след зимата Шумен (по-точно Търговище) - Сливен е чудесен пътят
DiStefano
24-06-2009, 16:18
аз съм 50% Велинградчанин
много е убаво
ама цифрите са по-високи от тези
на морето
горещо препоръчвам да го избегнете като вариант
иначе примерно за хотел Велина
който е с най-якото СПА и басейни
мога да ви издействам 15% отстъпка
ако престоите повече време вероятно и повече
ама пак ти казвам Паци не си струва ..
по-убаво идете до Алпите
разликата ще е само в пътните ...
trustworthy
24-06-2009, 16:34
много е убаво
на морето
по-убаво идете до Алпите
Спането не го мисля въобще - осигурено е ;) Цените на манджите и пиенето не вярвам да са в пъти по-високи отколкото тука, така че и тях не ги мисля толкова :)
Имаме конкретна причина да отидем до Велинград. Иначе и на мен не ми се кара като идиот 500 км в едната посока с цялото домочадие :)
trustworthy
24-06-2009, 16:36
Краси (Трабъл) каза, че и след зимата Шумен (по-точно Търговище) - Сливен е чудесен пътят
По-скоро от там ми се минава сякаш
а пък на мене Велинград ма ич не ми харесва ,виж на цигулка е доста по добре тази година няма и много много навалица тааа си е гот там ,има си баия вилички голееми поляни и дебели барбекюта:devil:пък и ние моем се пресъидиним ;) ас сам от 20 юли отпуска:rosso_racers:
:jason2:
много е убаво
на морето
по-убаво идете до Алпите
спа..... басеини...... и такива ми ти глупости ,я моем си спим и у нас мое и около басеина :bad_evil:
Аз па от цигулка повече харесвам Широка поляна по високо е и е по красиво , а дибелите барбекюта и ние моем да си носим
Аз па от цигулка повече харесвам Широка поляна по високо е и е по красиво , а дибелите барбекюта и ние моем да си носим
мноууууууууууууууууу тъъъ обичам бреееее:drinking::bravo:сравнявахме Велинград и цигулка
ама и на широката нема да откажа:cheers::cheers:
цяла вечер слушам една и същта песен ПИЕ МИ СЕ ПИЕ МИ СЕЕ:devil:, и па ми се пиеее
tokata_pz_flex
24-06-2009, 23:05
Ами хяйде малко наздраве де :wein:
Ами хяйде малко наздраве де :wein:
ооо ти си бил жив ли бее;) как си бе адаш как е хавата там ?
:bg::bg::bg::bg::bg::bg::bg::bg::bg::bg:
Toки4ааа мноооо рано стаа6 бря:metal:
Паци ловиш си от Владиславово магистралката за Шумен караш 40 км и кът стъпиш на летището има табелка за Провадия веднага са лепиш за нея и оставаш очарован!Разкошна гледка, хубав път,на Чудните скали също можете да спрете ние задължително спираме (поне да са изплюем ;) )Балкана по този път е уникален особенно денем,завоите са леки (децата няма да ти повръщат в колата) и най важното не е никак натоварен!!! След 70 км излизаш на Айтос и вече си ловиш магистралата за Пловдив.Единствено 14 км креди Айтос пътя е малко да бабунки ма са го закърпили ние миналата седмица го проверихме :) За около 4 часа и малко сте пристигнете в Пазарджик да пием по едно кафе и ша ви изпратим до Велинград :)
trustworthy
25-06-2009, 10:03
Паци ловиш си от Владиславово магистралката за Шумен караш 40 км и кът стъпиш на летището има табелка за Провадия веднага са лепиш за нея и оставаш очарован!Разкошна гледка, хубав път,на Чудните скали също можете да спрете ние задължително спираме (поне да са изплюем ;) )Балкана по този път е уникален особенно денем,завоите са леки (децата няма да ти повръщат в колата) и най важното не е никак натоварен!!! След 70 км излизаш на Айтос и вече си ловиш магистралата за Пловдив.Единствено 14 км креди Айтос пътя е малко да бабунки ма са го закърпили ние миналата седмица го проверихме :) За около 4 часа и малко сте пристигнете в Пазарджик да пием по едно кафе и ша ви изпратим до Велинград :)
Този път през Провадия ми го бяха похвалили едни бургазлии, които го ползват през лятото, вместо крайбрежния. Ще земем да го тестваме. За повръщане в завоите не се притеснявам много - нали уж децата са морско изпълнение :)
Щом ти го правиш за 4 и малко часа, значи моята ще трябва за 3 часа да го вземе пътя, че нали съм с чип и би трябвало да съм с 30% по-бърз и по-яростен :tooth: ...а 155-цата на Наско за колко го прави :calc:
Ще се обадя като дойде време да се замъкнем натам ;)
DiStefano
25-06-2009, 10:40
махъ махъ
и 30 км преди Айтос
амортисьорите и каретата
стават на шиш-кебап ведно
с бъбреците ти ... аааах как ме прееба
миналата година
trustworthy
25-06-2009, 13:42
А Дюлинския проход пробвали ли сте го скоро как е?
БТВ, надявам се да ме извините за спама, дето правя в темата ви :bouncing_smiley:
DiStefano
25-06-2009, 15:21
А Дюлинския проход пробвали ли сте го скоро как е?
БТВ, надявам се да ме извините за спама, дето правя в темата ви :bouncing_smiley:
баце преди един месец минах през Шипка ... Казанлък - Габрово - 30 минути - пътят е перфектен ... освен това от южната страна асфалта беше чистак нов .. мини си оттам да те не боли главата ... Варна-Шумен-Търново ти е 2 часа и половина .. до Казанлък още 40 мин. ги сложи и оттам до Стара Загова станаха 3 часа и 20 минути .. Стара Загора - Пазарджик са 1 час при скорост 130 км/ч
демек до тука си за 4 часа и половина и това с умерено темпо ..
alfatras
25-06-2009, 15:54
махъ махъ
и 30 км преди Айтос
амортисьорите и каретата
стават на шиш-кебап ведно
с бъбреците ти ... аааах как ме прееба
миналата година
Е ние ти казахме да тръгнеш с колата а не с каруцата бре:bouncing_smiley:
alfatras
25-06-2009, 16:01
Този път през Провадия ми го бяха похвалили едни бургазлии, които го ползват през лятото, вместо крайбрежния. Ще земем да го тестваме. За повръщане в завоите не се притеснявам много - нали уж децата са морско изпълнение :)
Щом ти го правиш за 4 и малко часа, значи моята ще трябва за 3 часа да го вземе пътя, че нали съм с чип и би трябвало да съм с 30% по-бърз и по-яростен :tooth: ...а 155-цата на Наско за колко го прави :calc:
Ще се обадя като дойде време да се замъкнем натам ;)
Пламене моята го прави за 3часа щото се пускам по реката-няма никакъв трафик-караш с 200(щото повече нище:-P)с разпънати платна!!!Иначе пътя найстина е уникален провадия -айтос-единствено накрая 15км има едни странни бабунки но като цяло си заслужава!
trustworthy
25-06-2009, 17:01
Пламене моята го прави за 3часа щото се пускам по реката-няма никакъв трафик-караш с 200(щото повече нище:-P)с разпънати платна!!!Иначе пътя найстина е уникален провадия -айтос-единствено накрая 15км има едни странни бабунки но като цяло си заслужава!
Като ми говориш за бабунки, веднага ми изплуват предната броня и картерът в мислите :shocking:
Бат Стефчо, през Велико Търново се удължава с 50-100 км пътят, бре. Ше ги мислим. Явно всички пътища водят към Пазарджик, просто трябва да се избере един :)
Като ми говориш за бабунки, веднага ми изплуват предната броня и картерът в мислите :shocking:
Бат Стефчо, през Велико Търново се удължава с 50-100 км пътят, бре. Ше ги мислим. Явно всички пътища водят към Пазарджик, просто трябва да се избере един :)
кви са тези 3 4аса бре или па 4 ..на стоп ли щте идвате ако нещто да доида да ви забераа:bouncing_smiley:
Ма ти си бил голям шегаджия бе Паци :bouncing_smiley: за 3 часа щял да стигне че бил с чип хааааахахахах не издържам ........ все едно не съм го прочела :gay[1]:
майтапа на страна ......... бабунките представляват все едно пътя от владиславово към центъра по линията на 20-ти номер!!!След комина са сешташ за ко иде реч Е те нещо такова са бабуните ............ надявам са да караш по бавно там та барем малко изостанеш с времето :please: че мноо ша ма посрамиш :tooth::drive:
DiStefano
25-06-2009, 19:18
Е ние ти казахме да тръгнеш с колата а не с каруцата бре:bouncing_smiley:
ми бате немам пари за по-хубава ...
а и да като говорим за бабуни
там ми беха първите деформации по картера
освен тфа далече не са 15 км бабуни а нарочно
ги засяках - около 30 км
и амортисьорчетата заминават бързичко ..
а според мен най-добрия вариант е
Пазарджик - Бургас 290 км като участъка от Нова Загора до Сливен
е по-бавен но с темпо от около 150 - 160 км/ч
до Бургас при наличие на малко трафик можеш да го направиш
за под 3 часа и вече нагоре крайморската е божа работа ..
Стефане сега пътя го стегнаха бре мен
нали миналата седмица ходихме!спомените са ми прясни
за мен това е най-добрия път през Провадия без движение и с разкошна гледка която та зарежда поне до Стара Загора!През Бургас е ад ........ камиони, трафик, кофти изпреварваня ....... мерси. Ние признаваме само тоя маршрут до Варна най-кратък и най-красив!
Паци от дето и да минеш та чакаме тука
п.п. а за спама по темата ша черпиш мноо бира!!! Препоръчвам ти направо да изстудиш една каса в морето и понеже си чипнат тук ша я поркаме с морските капки по нея :):);)
Ма ти си бил голям шегаджия бе Паци :bouncing_smiley: за 3 часа щял да стигне че бил с чип хааааахахахах не издържам ........ все едно не съм го прочела :gay[1]:
майтапа на страна ......... бабунките представляват все едно пътя от владиславово към центъра по линията на 20-ти номер!!!След комина са сешташ за ко иде реч Е те нещо такова са бабуните ............ надявам са да караш по бавно там та барем малко изостанеш с времето :please: че мноо ша ма посрамиш :tooth::drive:
миииииии виее сте се посрамили от кък карате печки брее:metal:
DiStefano
25-06-2009, 20:01
аве Пандо
най-убаво си седи у Варна
тука из нашиа диарбекир е толкова смотано ... :drinking:
аве Пандо
:screwy:а вие не бехте ли от Монтааана бре, от там само едно момиче познавам АРНО ,друго сичко е тоталка:bouncing_smiley:
забраих да ти кажа ПУСТИНЯК:drinking:
Тошко яко се вихриш у форума а па една бира нещеш да доеш да пием у скътаното:bouncing_smiley:
DiStefano
25-06-2009, 21:10
емиии ...
ние Монтаньонците поне не се опитваме да се
праим на тоталки, щот сме си такива .. а вие се мъчите със секо седанье на масата деба ...
trustworthy
25-06-2009, 21:20
аве Пандо
E тука щото е много яко сякаш :)
@Ася
Тва за чипа беше другарска шега между дизелджии, нали се сещаш. Макар че днеска смених моторчето на пръскалките на джама и гарнитурата на капака на главата и определено взе още повече да си хапе каишката зверчето:rotfl:
Иначе аз чипа го ползвам само за икономия на гориво, тя силата си идва от само себе си :bouncing_smiley:
:rotfl: хаааааааахахахахах Паци днес ша ма умориш от смях чесно :rotfl::rotfl::rotfl:
п.п. знам че е майтап бре инак нямаше да та подкачам ... все пак в едно село сме расли :metal::bg:
Леле сега бате токиче кат се включе шиа видите вие:prescription:
Токич наздравие :cheers:
Нарисувалсъм се дастичка:mr-t:
Леле сега бате токиче кат се включе шиа видите вие:prescription:
Токич наздравие :cheers:
Нарисувалсъм се дастичка:mr-t:
ти откога знаеш китаииски бре:prescription:
ти откога знаеш китаииски бре:prescription:
Ми и аз не знам то нещо ми е като скрит талант , понякога го знам ма през повечето време не го знам:guns:
tokata_pz_flex
27-06-2009, 11:54
Как да съм адаш ... писнало ми е на онази работа вече , не ми се седи тука :) Адска скука , от България по-убаво нема . Още малко пари да събера и ще си дойда ( малко - малко , още поне 2 месеца ) . Как е работата из Пазарджик (много ми липсва тоз град брее ) :drunk:
Как да съм адаш ... писнало ми е на онази работа вече , не ми се седи тука :) Адска скука , от България по-убаво нема . Още малко пари да събера и ще си дойда ( малко - малко , още поне 2 месеца ) . Как е работата из Пазарджик (много ми липсва тоз град брее ) :drunk:
жив и здрав ка да е тука бре :prescription: сичко е тоталка
седи си там
изкараи поне година и ела ти бия един боц оти си си дошъл:pp:
аииииииииииииииииииии наздраве :drunk:
Токич що та нямаше ма сестро???
п.п. Пуснала съм снимките от днеска
Токич що та нямаше ма сестро???
п.п. Пуснала съм снимките от днеска
бях с козитее, немоат се напасът цел ден да ги ебаа:prescription:
браво станала е хубава срещтаа:drunk:
давите да се разберем за 25 26 юли кои щте ходим с 155 ците , аз специално искам да сме си сички собственици на .............155 сигорно щте е с преспиване ас специално сам ЗА,, пък защто не и на палатки сащто за щте си е шоуу:prescription:
Браво Ася,много хубави снимки си качила.
Другата събота ако не ми мине котка път трябва да съм на линия.
П.С. Токич пиши ми на ЛС телефона ти,че нещо май си го сменил и не мога да се свържа с теб.
:flirt:ебахти и пустуша е тука има ли живи ??
ша фана ви трия номерата на сичките така да знаиитиии пустиняци с пустиняци
Браво Ася,много хубави снимки си качила.
Другата събота ако не ми мине котка път трябва да съм на линия.
П.С. Токич пиши ми на ЛС телефона ти,че нещо май си го сменил и не мога да се свържа с теб.
кои споменава името господнее/?:prescription:
,а тела му е 0894394844
tokata_pz_flex
28-06-2009, 21:06
Само един боц ли бе :) Що да се не връщам , толко ли е грозно у Българията ? Мисля пак да подстригвам лелките :)
Само един боц ли бе :) Що да се не връщам , толко ли е грозно у Българията ? Мисля пак да подстригвам лелките :)
МИ СА СЕТИШШ , щто ти там пидали ли постригва:prescription::pp:
tokata_pz_flex
29-06-2009, 18:44
Сичко подстригвам :) Най-вече онаа си работа стрижа :):)
Пааавввкккаааа...
Честит имен ден!!!
Жив и здрав,а па другото ша си го купиш:drive:
tokata_pz_flex
29-06-2009, 21:47
Верно бе :) Честит празник :)
alfatras
29-06-2009, 22:39
Павка честито и от нас братле-жив и здрав да си мен!
павка жив и здрав и от мене брат;0
па и неска имам и един петио и у нас напрао сам тоталка жив и здрав да ми е и сина .за него живеяя
4естито и на сички именици от форумаа живи и здрави да сте сичкитее
Банда,
Отзиви за това местенце ?
http://www.aquapark-varvara.com/
Мисля да го уважа със семейството в началото на август за 4 нощувки.
Търтея каза че е много хараба.
Банда,
:prescription: бандюго ич не ми пука каде щте сме ,
па ти колко имааа да черпиш мноооого време ми се губиш , та не те чувствамм:prescription:трея да доидеш с един бус шшшуменско
ъъъъъъъъъъъъъъъъ.
За черпеното май беше в обратна посока :pp:
А и ланчата уж голям багажник много бира събира, ама нали знаеш как е - детска количка, корито за къпане на бебо ще взема, колелото на каката, сгъваемо легло, зимните гуми да имам резервни ( и 4-те) и то място остана колкот за 2 малки шуменски по 330 мл.
pablo_pz
30-06-2009, 03:20
Мерси на колегите за това че са се сетили за именния ми ден.В момента съм в тежка финансова ситуация,та в първа удобна възможност ша гледам да се одавим от бира в някоя квартална кръчма:big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::big _beer::big_beer::big_beer:
П.П. Бате Токич да са стяга и да ми оправя тавана,че метах гюбеци кат откачено магаре на свинската среща на фирмата,то на земята ми не стигна та на колата са катерих(добре че шибендаха е остискал,иначееееееееееееее :shocked:)
Мерси на колегите за това че са се сетили за именния ми ден.В момента съм в тежка финансова ситуация,та в първа удобна възможност ша гледам да се одавим от бира в някоя квартална кръчма:big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::big _beer::big_beer::big_beer:
П.П. Бате Токич да са стяга и да ми оправя тавана,че метах гюбеци кат откачено магаре на свинската среща на фирмата,то на земята ми не стигна та на колата са катерих(добре че шибендаха е остискал,иначееееееееееееее :shocked:)
аааааааа на комшика тии тавана немоа ли да оправа
те там щте е интересно:hump:
на варвара е мн хубаво аз сяка събота и неделя съм там на плаж:bath::bath::big_heat::big_heat::on_da_beach:: on_da_beach::on_da_beach::on_da_beach::on_da_beach :
Банда,
Наистина е много шукаритетно там,единствения плаж на който се чувствах спокойна да пускам детето си! Детския басейн е екстра, тука сякаш не го видях на снимките има и пързалка до него!А ако не ти хареса палиш колата и след 13 км излизаш на новия басейн на Белово,който е нов и също бил много на ниво!
п.п. Да знаеш че мноо бири вървят там :) Токича моиш го викнеш да гледа дацата че капацитета му на пиене е равен на нула :)
Честит Имен ден,Павка!Малко на патерици,ама...
Жив и здрав да си,прав и курав и да изкочиш с някаква алфа вече,време ти е. :)
DiStefano
30-06-2009, 16:09
мммба ... за жив - жив е ... за здрав .. ми здрав е ... ама е крив и мек ... :hump:
Мерси за отговорите.
Първата събота на август ще бъда там и в неделя си тръгвам.
Нарочно гледам да съм през седмицата , че да ми е по -спокойно.
Павка честито и от мене малко на патерици ама от сърце.
tokata_pz_flex
30-06-2009, 23:39
Профе , аз имам вила във Варвара , можеше да те уредим там да останеш :) Но съм на 3000 км. , нямаш късмет :) Селцето иначе е спокойно , ще ти хареса :)
Профе , аз имам вила във Варвара , можеше да те уредим там да останеш :) Но съм на 3000 км. , нямаш късмет :) Селцето иначе е спокойно , ще ти хареса :)
:shocking: Само не моа да разбера ко му са слагаш толкоз на Професора???? Да разбирам ли че него го чувстваш по-близък от нас защото на нас до сега не си ни я предлагал тая вила????
п.п. айде идвай си че малкия ша та смени да знаиш ;)
Наистина е много шукаритетно там,единствения плаж на който се чувствах спокойна да пускам детето си! Детския басейн е екстра, тука сякаш не го видях на снимките има и пързалка до него!А ако не ти хареса палиш колата и след 13 км излизаш на новия басейн на Белово,който е нов и също бил много на ниво!
п.п. Да знаеш че мноо бири вървят там :) Токича моиш го викнеш да гледа дацата че капацитета му на пиене е равен на нула :)
се ми се струва че ти ша ги гледаш , па ние шъ помпим бири:bouncing_smiley:
кобраа
кобраа
Ако нещо да са пробваме некой път ааааааа с помпенето на биритеееее
кобраа
нали знаиш чи та обичам ма пъча с пачите ;)
ма кът знам колко бързо ставаш тоталка и малко ма е срам :) дано сестра ми да е с нас та барем та извози
GRANDEsportivo
01-07-2009, 18:18
поздрави и от мен на павката , малко на патерици ама съм мноо отвеян:calc:
tokata_pz_flex
01-07-2009, 22:39
Ася , много си лоша ... кво му се слагам на човека , нали е от наще :) А теб как да та викна някаде , като нито ядеш , нито пиеш ... ялова раута . А и между другото , си взимайте жегата към България , че измряхме тука ... :) Поздрави на всички :)
Ася , много си лоша ... кво му се слагам на човека , нали е от наще :) А теб как да та викна някаде , като нито ядеш , нито пиеш ... ялова раута . А и между другото , си взимайте жегата към България , че измряхме тука ... :) Поздрави на всички :)
ни съм лоша бре :) ма пуста душичка ако не нагруби все едно не са е събудила :naughty:
tokata_pz_flex
02-07-2009, 21:21
Незнам , ама гледай да ги наглеждаш ония докато ме няма , да не се пропият ( токича да се не проебе само ) :dyrvo_v_kenefa:
pablo_pz
03-07-2009, 01:32
Гога,а стига вече с тее Алфи.Аз кат гледам орицата теглат кредит та до морето да идат и после ипотека та да могат да си изкарат ваканцията.Аз съм си диво Фиатаджийче и тва е-луд,луд за три села :rotfl: Другия път ми пожелай Fiat Coupe Turbo та да зема да са зарадвам нещо и аз лиииииииииииииииииииии.:big_beer: И между другото вече забрвих как изглеждате с Минко пратете поне снимки да ви закачим некаде да си ви гледкаме.
pablo_pz
03-07-2009, 01:34
мммба ... за жив - жив е ... за здрав .. ми здрав е ... ама е крив и мек ... :hump:
А теб мое ли та напраим малко на жина за известно време-да кажем час,два.Тогава да видиш кривото и мекото кък пори,па да видим и кво ща шие след тва:cheers:
pablo_pz
03-07-2009, 01:36
Павка честито и от мене малко на патерици ама от сърце.
Оги па теб братко ща лежа вече :big_bow_down: Кога ша идваш при него малко да пиете,че се са губиш браточка.
Оги па теб братко ща лежа вече :big_bow_down: Кога ша идваш при него малко да пиете,че се са губиш браточка.
Павка и аз не знам кога брат тая седмица пак нема да дойда ,че ще ходя на барбекю у горъта :BBQ::cheers::cheers:.Сигурно другата седмица ще дойда и после на моренце некъде и така той летния сезон е такъв.
tokata_pz_flex
03-07-2009, 22:23
Ей нема ви никви бе еййййййййййй :ritter:
DiStefano
03-07-2009, 22:24
Ей нема ви никви бе еййййййййййй :ritter:
аве я кажи сега като си там ...
Астъните ли вървят повече или Джаговете ?!
tokata_pz_flex
03-07-2009, 22:25
Карат много Джагове , ама много . Обаче Астъна си е Астън :)
DiStefano
03-07-2009, 22:43
Карат много Джагове , ама много . Обаче Астъна си е Астън :)
искам ей такъв .. поне да съм сигурен че никоя Алфа няма да ми пречи ... ако си гледал "Спектър на утехата"
http://rehmeier.de/wp-content/uploads/aston_martin_dbs.jpg
tokata_pz_flex
03-07-2009, 22:47
Такъв видях в Пазарджик , обаче бял ... точно 2-3 дни преди да дойда насам :) Голям автомобил е това :)
DiStefano
03-07-2009, 22:49
Такъв видях в Пазарджик , обаче бял ... точно 2-3 дни преди да дойда насам :) Голям автомобил е това :)
ндам .. ама ти нема ли да се прибираш за море бе ?
tokata_pz_flex
03-07-2009, 22:51
Не баце ... тука съм си :) Имам кредит да плащам :)
искам ей такъв .. поне да съм сигурен че никоя Алфа няма да ми пречи
http://rehmeier.de/wp-content/uploads/aston_martin_dbs.jpg
Бате па нещо си припомпил
tokata_pz_flex
04-07-2009, 00:01
Ей Вескототооо :ritter:
Ей Вескототооо :ritter:
Аиде лягай си бре
Че утре си на работа
Аиде лягай си бре
Че утре си на работа
Ми ти що не спиш още бря то сънчо мина вечи:rotfl:
tokata_pz_flex
04-07-2009, 19:26
:) Мани , че моита работа е от 5:30 :) Асяяя , дай снимки от срещата :)
:) Мани , че моита работа е от 5:30 :) Асяяя , дай снимки от срещата :)
след 10 мин снимките ша са на линия ......... бая група са сбрахме ма кака ви Ася е забраила да зареди фотото :dunno::cry:
The_Game
05-07-2009, 17:37
ЕЙ ГЛАСУВАХТЕ ЛИ?
Само да не се изцепи някой с отрицателен отговор, че няма да му говоря повече :chair::chair::chair::chair::chair:
tokata_pz_flex
05-07-2009, 20:32
Браво ! Смазали сте БСП и ДПС :new_Eyecrazy: Много се кефя :)
DiStefano
05-07-2009, 21:31
Браво ! Смазали сте БСП и ДПС :new_Eyecrazy: Много се кефя :)
ъхъ .. най-големата мутра дойде на власт
сметайте само 2 мандата не могат да му стигнат да
оправи проблема на СТОЛИЦАТА НИ с боклука
сметай колко време ше му требват да "извади"
България от кризата ...
и оня ден тука в Пазарджик циганчетата
са имали 20 бона задължения за вода и са им спрели
кранчето .. съответно 2 часа след това личност с куфарче отива във ВиК и им оправя сметките
екстра ще е ... аз затова гласувах за АТАКА
The_Game
05-07-2009, 23:31
ъхъ .. най-големата мутра дойде на власт
сметайте само 2 мандата не могат да му стигнат да
оправи проблема на СТОЛИЦАТА НИ с боклука
сметай колко време ше му требват да "извади"
България от кризата ...
и оня ден тука в Пазарджик циганчетата
са имали 20 бона задължения за вода и са им спрели
кранчето .. съответно 2 часа след това личност с куфарче отива във ВиК и им оправя сметките
екстра ще е ... аз затова гласувах за АТАКА
И аз гласувах за АТАКА.
Погледнете http://rezultati.cik2009.bg/results/proportional/index.html
И сравнете резултати по градове. Примерно Кържели.
Ей като се разровя малко и умирам от яд.
Ей този клип примерно
http://www.vbox7.com/play:635e318e
Това е за всеки койте не гласува днес :)
tokata_pz_flex
06-07-2009, 01:19
Аз се кефя , че червените и рязаните нищо не направиха :) Евала за високата активност .
а пък ас гласувах за АПКато..:director:
апни
пиини
клецни
а пък ас гласувах за АПКато..:director:
апни
пиини
клецни
Те това и аз викам ма никой не слуша
pablo_pz
07-07-2009, 02:39
Като гледам народа подивя покрай тея избори,на много "пациенти" ше требва де им се сменат хапчетата(наркотиците). :chair:
tokata_pz_flex
07-07-2009, 23:08
Тоо Илия да земе да я изгражда вече таа килия ли .... :drunk:
:prescription:пууууууууууууууууууууууу аман от алкохолици тука,как мое толкова да ви се пие низнам:lupe:
tokata_pz_flex
09-07-2009, 00:04
Мани , че ако ти покажа тука какви винкели са направихме , ще взема да ти поникне коса от уплаха :noooo:
Мани , че ако ти покажа тука какви винкели са направихме , ще взема да ти поникне коса от уплаха :noooo:
Баа се му е поникнала :native:
tokata_pz_flex
09-07-2009, 19:47
Ако нещо Веско ще му даде :)
Ако нещо Веско ще му даде :)
мммммммммм даааа тои имааа в изобилие:haha:,ко стааа бре пустиняциииии нещто нема никои тука..:question:
сичко е починало:priest::priest: ,Оги каде се губиш ти бре баи дугото;)
адаш, ти кат се върнеш припомни ми да те напраааа жина!;)
вечее в фирмата ми викат клуб АЛКО ромео, дееиба и пустиняците
tokata_pz_flex
09-07-2009, 22:37
Тука какви бири съм разфрълял :haha: Хайде малко наздраве да Ви таковам :)
Тука какви бири съм разфрълял :haha: Хайде малко наздраве да Ви таковам :)
Ариана ли пиеш бре??:haha:пустиняк
tokata_pz_flex
09-07-2009, 22:47
Мариана пия :) Тресни една и ти да та гонат негрите :native:
вечее в фирмата ми викат клуб АЛКО ромео, дееиба и пустиняците
Е кво сега ти да не им се сърдиш.:busted_cop:
Момци аз се стягам за море та и тая събота ще липсвам.
А я да ви питам некой да има кеп да ми услужи ,че са ми са ядът скариди скариди с биричка.
Е кво сега ти да не им се сърдиш.:busted_cop:
Момци аз се стягам за море та и тая събота ще липсвам.
А я да ви питам некой да има кеп да ми услужи ,че са ми са ядът скариди скариди с биричка.
веднага ти давам
ето го мом4ето...
http://vbox7.com/play:1824ca13
tokata_pz_flex
10-07-2009, 20:36
Ей :) Очаквайте ме след около 2-3 месеца :balloon:
Ей :) Очаквайте ме след около 2-3 месеца :balloon:
дааааааа подсети ме да го наточаа:hump:;)
ето го мом4ето...
http://vbox7.com/play:1824ca13
това субару в понеделник му сменях саединеля:shocked::go:
веднага ти давам
Ами ок мерси тогава ще се чуем през седмицата ,да го взема.А ако случайно утре успея да дойда поне да пием бира ще ти звънна да го вземеш:cheers::cheers:
А за субаруто на Кен блок кво да ви кажа освен БОКСЕР бате БОКСЕР там е истината:go:
А за субаруто на Кен блок кво да ви кажа освен БОКСЕР бате БОКСЕР там е истината:go:
ма тои кара кола бре ,:moon: не е боксиор:coolio:хихихихихи:smoke:
ма тои кара кола бре ,:moon: не е боксиор:coolio:хихихихихи:smoke:
ша видиш ти :Tease:
Се тая пок е боксерче или боксйорче
tokata_pz_flex
11-07-2009, 13:36
:rosso_racers:
Bako_Marto
11-07-2009, 14:16
опа ко става пичове :rosso_racers:
днес ще се сбирате ли:tank:
Bako_Marto
11-07-2009, 14:44
а ви се пофала ко зех http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187726&pid=13468593 страшна машина бчи весо тряя да види каде му се сменява маслото
а ви се пофала ко зех http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187726&pid=13468593 страшна машина бчи весо тряя да види каде му се сменява маслото
Требва да черпиш :coolio:
Bako_Marto
11-07-2009, 15:18
аз теб колко имам за те черпавам 1 цистерна бира ша ми е малко :big_whoops::flex::notworthy:
alfatras
11-07-2009, 15:40
аз теб колко имам за те черпавам 1 цистерна бира ша ми е малко :big_whoops::flex::notworthy:
Ше я изпие и нея тоя пустинек:smoke:
tokata_pz_flex
11-07-2009, 21:15
Айде наздраве винкели :):):):):)
Айде наздраве винкели :):):):):)
начии за пореден път се убеждавам ,че от вас ништу нестааа ебати и пияните винкели:smoke:,адаш ебати и пустиняка си земи си идваи вече ,а за веското много голем пустиняк сабирал хора на гости у тех на водка а не поканил брат му токи4а .............. ша зема да му изтрия телефона
утре продавам униката 155 и си купувам гоууууф
Ше я изпие и нея тоя пустинек:smoke:
джеди кога щте пием по бира бре баи другото
някой мое ли да ми обясни за6то мойда кола според тая статистика дава на 400м по добро време от QV_то при положение 4е до 160км/ч то набира по бързо?
http://www.zeperfs.com/duel1015-1.htm
The_Game
12-07-2009, 14:14
някой мое ли да ми обясни за6то мойда кола според тая статистика дава на 400м по добро време от QV_то при положение 4е до 160км/ч то набира по бързо?
http://www.zeperfs.com/duel1015-1.htm
Точно в този сайт е пълно с НЕ вярни неща...
начии за пореден път се убеждавам ,че от вас ништу нестааа ебати и пияните винкели:smoke:,адаш ебати и пустиняка си земи си идваи вече ,а за веското много голем пустиняк сабирал хора на гости у тех на водка а не поканил брат му токи4а .............. ша зема да му изтрия телефона
Па ако вземеш да си вдигаш телефона може и да те поканя
Пустиняк......
tokata_pz_flex
13-07-2009, 00:07
Ауу , немате срам :) Да земете и мен да поканите , да спра да се срамувам и аз :spiteful::stretcher::spiteful:
И аз мноу се срамувям , като се засрамя и са ичервявам ,ама само от кръста на долу:blush::blush:
pablo_pz
14-07-2009, 10:04
Кат си земеш Гоуууууфа са обади да дода да ти сера на капака и под него на две-три места,пустиняк.Ти си са скрил кат некъв шпионин и после от ме не каните,папагал.Да не си забременял та са криеш толкова?:bouncing_smiley: Кога ша напраим барбекю с Джони бе бако?
DiStefano
14-07-2009, 13:49
можете да видите как колегата Лянка
дрифтва на новия мост с ДИЗЕЛ 2.4 JTD
http://www.vbox7.com/play:af84a96c
нещо кукоренция виждам тука май
DiStefano
14-07-2009, 22:09
ми аз те виках
ма ти с твойте клапани ... гааааа :evilsmiley:
аииидеееееееееееееееее,, се ночи
павка оти не доиш да ти напълна газо с барут та да си сереш еи така по енерцияя, ко се губа бре скина ми се газо от работа нямам време никаво , ся са ми докарали у нас една кущтинуркаа форд КА.. ли бешее:roll2:
ГОЛЕМ СЕИВАНТ
БРААААО БРЕЕЕ туи ауди е лудо
мен пък тоя повече ме кефи :surrender:
http://www.vbox7.com/play:3db506c1
а пък тука май беше ял макарони и ориентацията му се губеше :);)
http://www.vbox7.com/play:4bcf7391
Bako_Marto
15-07-2009, 14:29
много въртежи много дрифтари :boost::boost::boost::boost::boost:
[QUOTE=Bako_Marto;526194]много въртежи много дрифтари :boost::boost::boost::boost::boost:[/QUOTE
да бре па ако ме видят мене низнам как се дрифтам на 700 .гр преварка
мен пък тоя повече ме кефи :surrender:
http://www.vbox7.com/play:3db506c1
а пък тука май беше ял макарони и ориентацията му се губеше :);)
http://www.vbox7.com/play:4bcf7391
винаги си казвам наи добрия ми ученик
pablo_pz
16-07-2009, 02:04
много въртежи много дрифтари :boost::boost::boost::boost::boost:
Амииииииииииии,неема такова нещо!То и азе почнах сека вечер да тренирам на моста,та съботата ако успея да сбера кинти за застраховката очаквайте включване от черно Типо-гаааааааааааааа :boost:
Bako_Marto
16-07-2009, 17:57
toki4a оня ден в неделя засекох колата пред една къща в едно село май пак беше на маса :oops: да го издам малко и пред неговата красавица стоеше една друга сива Софииска 145-чка с много арни джантета :duel::duel::big_flowers:
toki4a оня ден в неделя засекох колата пред една къща в едно село май пак беше на маса :oops: да го издам малко и пред неговата красавица стоеше една друга сива Софииска 145-чка с много арни джантета :duel::duel::big_flowers:
че ас че бех на маса бех ама я ми кажи ти ко си правил у ДИНКАТА бре:gruebel: това беше на шурито колата ,джантите и са наистина уникат :yes:
а па ти недеи така ма издава бряя ,че ни са знаи знаи ли са каде щте мъ засечеш:dark2::dark2::naughty:
лош лош ама от как го права жина ,си е многооо мил(а)
:naughty:МНООГО УБАВА РУСА ДУПКА ИМА:yes:
:rotfl::rotfl::rotfl:
Тоя токича ша ма сцепи от смях.
Момци е те тва е утря вечерта заминавам на моренце у Ахтопол ако има некой за там или мисли да ходи на там да свирка , ще има мноооооого :big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::big_beer:
[QUOTE=Оги;527201]:rotfl::rotfl::rotfl:
Тоя токича ша ма сцепи от смях.
Момци е те тва е утря вечерта заминавам на моренце у Ахтопол ако има некой за там или мисли да ходи на там да свирка , ще има мноооооого :big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::big_beer:[/Q
ех милия тои:naughty:
ех милия тои:naughty:
ооооо кучко много рано си станала мааа
от не спите бре папагалиии:duel::duel::duel:
весооо и другия път не раз4итаи патрулката да те спасява!
tokata_pz_flex
17-07-2009, 20:23
Кви патрулки , кви 5 лева бе ? Бат Весо добре ли е ? Да не е изпил на куките пиенето ? Адаш , весело изкарване на морето , и много поздрави на семеиството :) Айде на всички много поздрави от Англията :humpx:
BillyBoy`
17-07-2009, 21:08
колеги на някои да му се намира читаво гумено съединение това което е след дебитомера че като гледам моето се е прокъсало и работата не е на добре:)
Я Ю ко става бре младежи ?
аиди че излезнах малко у отпуска и ми е едно,.. шарланено такова:naughty: то е рано ма да слезна а запала скарата ли...:gruebel:
Момчета, днес към 17:00ч на новия мост ще се събирате ли?
Bako_Marto
18-07-2009, 17:35
егати сауната неска:biker::biker::biker:
tokata_pz_flex
18-07-2009, 21:58
Тука е 14-15 градуса :duel:
Тука е 14-15 градуса :duel:
нядявам се,:gruebel: си си взел шушони:grin:
ето ви и клипса
http://vbox7.com/play:c6648438
клипса е брутален на тея двамата кои им даде струменттт малииииии
tokata_pz_flex
18-07-2009, 23:25
Еййй сладури :)
tokata_pz_flex
18-07-2009, 23:32
Ша фана некоя дебела тукашна мома да ми наплете едни , че мойте ги забравих на село :naughty:
Незнам ама требва да им го вземат
Platinatabe
19-07-2009, 21:30
Преди 3 седмици си купих Алфа 156,2000 година ся за първи път влизам в тоя сайт,гледам сбирки си имате ам като ниви познавам пичове как да дойда :)
tokata_pz_flex
19-07-2009, 22:19
Идваш с колата :) Носи некоя бира за изпът , пък на място ще се опознаваме :)
Platinatabe
19-07-2009, 22:31
Каква бира за изпът,къде ще ходим :)
е ся па въпроси у некоия кръчма каде:furious:
пич оти си зе такава кола бре,от тук нататак те чака само алкохолизъм:stretcher::no: ";)
добре дошъл у клубъъ
Бирата я взимаш (по желание) и идваш на новия мост след тенис кортовете в събота от 17:00ч. Там който е с Алфа (или друга италианка) е наш човек ;)
всяка събота в 17.00 на новия мост има сбирка ;)
и секи ден у некоия кръчма има сбирки та кадето ти е кеф
0894394844 Тошко ;)
Platinatabe
19-07-2009, 22:55
Братлета нали ще сме с колите,вие за кви кръчми ми говорите да ходим...хах :)
Бирата я взимаш (по желание) и идваш на новия мост след тенис кортовете в събота от 17:00ч. Там който е с Алфа (или друга италианка) е наш човек ;)
ИИИИИИИИ КАК МЕ ИЗПРЕВАРИ
:dark2:
човека с Q4 ката:grin:
ари малко да спасим мъжа:naughty::cheers:
ИИИИИИИИ КАК МЕ ИЗПРЕВАРИ
:dark2:
човека с Q4 ката:grin:
ари малко да спасим мъжа:naughty::cheers:
:cheers:
Незнам ама требва да им го вземат
м дааааа трея да ви дадът по един член ... та белкем мирясате:afro::grin:ко стааааааааа биричед
Platinatabe
19-07-2009, 22:59
Братлета нали ще сме с колите,вие за кви кръчми ми говорите да ходим...хах :-)
:cheers:
трябва да пишем в срещти в пазарджик момци!!!!!!
иначе ти имаш от мене другия път 5.. 6 ..бири :grin:
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
Братлета нали ще сме с колите,вие за кви кръчми ми говорите да ходим...хах :-)
дърпаш се ама щте свикнеш , после си одим с трамвая:grin:
Добре дошъл на новия колега! :)
Няма от какво да се притесняваш,всички са стабиляги и винаги е весело.
Гледай да не те придърпат към алкохолната секта,че тогава отърване няма :)))
П.С Само ще ви помоля ако може да продължите в спамерската тема за дискусиите,та поне тази да я оставим чиста и неопетнена. :)
да бре клипса е брутален добре , е докарах човека от септември цел живот е правил локомотиви:kiss::grin:
ПУСТИНЯК
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:06 ----------
Добре дошъл на новия колега! :)
Няма от какво да се притесняваш,всички са стабиляги и винаги е весело.
Гледай да не те придърпат към алкохолната секта,че тогава отърване няма :)))
П.С Само ще ви помоля ако може да продължите в спамерската тема за дискусиите,та поне тази да я оставим чиста и неопетнена. :)
М ...ДА,,.. и ас имах това предвид
Ша фана некоя дебела тукашна мома да ми наплете едни , че мойте ги забравих на село :naughty:
да бре там са едни бидони се по 150 тина литра
Platinatabe
19-07-2009, 23:14
Братлета тука ли се оговаряте за събота,там като се събирате...?
tokata_pz_flex
19-07-2009, 23:16
Тука да :) Ето колегите ще ти обеснят , че аз незнам за какво става въпрос . Те са големи пияници и пустиняци , и от 2 месеца не ходя на срещи ... те ще ме провалят :stretcher:
Братлета тука ли се оговаряте за събота,там като се събирате...?
точно !!!!
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
Тука да :) Ето колегите ще ти обеснят , че аз незнам за какво става въпрос . Те са големи пияници и пустиняци , и от 2 месеца не ходя на срещи ... те ще ме провалят :stretcher:
аидееееееееееееееееееееееееееееееееее
ко ста ааа бре винкел когъ щте се прибираш при батко
tokata_pz_flex
19-07-2009, 23:20
Когато си обръснеш анусо ... че ме сбоде лошо ... още съм травмиран :stretcher:
Когато си обръснеш анусо ... че ме сбоде лошо ... още съм травмиран :stretcher:
хехехехе милата тяя,русокоска
Platinatabe
19-07-2009, 23:22
Между другото там къде си правя профила,не видях от каде стаа тва,гледам че на вашите профили ви пише на колко години сте,аз незнам от къде да си напраа мойте,ам като гледам,по Малък на години от мен няма...хах.Аз съм на 20
tokata_pz_flex
19-07-2009, 23:26
Екстра де , да си малък е по-добре от това да си дърт :) Адаш , аз не съм рус бе ... вече :) А като си дойда ... много бири брат ... много :no:
Екстра де , да си малък е по-добре от това да си дърт :) Адаш , аз не съм рус бе ... вече :) А като си дойда ... много бири брат ... много :no:
малии как ги искам :furious:
Platinatabe
19-07-2009, 23:30
Айде аз си пускам филмче да гледам, "Messengers 2 ".Пък утре ще говорим :)
нищту ..мое и червенокоска да си станала а бре адаш ти ко работиш там бряя да не си проститутка(мъжка)
tokata_pz_flex
19-07-2009, 23:33
Адаш , ти не си ли на моренце ? За работата ... продавам се , да :) За пробити ПОКЕМОНИ :)
Адаш , ти не си ли на моренце ? За работата ... продавам се , да :) За пробити ПОКЕМОНИ :)
низнам не сам решил ощте двърдо, на море ли щте е на балкан ли ., ама твърдо сам забалкан ас ами плющтят ония ми ти пръжоли , а да ми се пени иная бира :BBQ:
Bako_Marto
20-07-2009, 15:49
хахах манете шъ оплашите пича верно нема да доиде, нашеее аз ти предлагам първо да потренираш на маса че тия момци ни са лигават :gayfight::gayfight::gayfight: , а и ни се притесняваи аз съм по малък и от теб 19
---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:45 ----------
а бе тамън щех да кажа че им липсва най-важния инструмент "шшшшшшшшуменско" ама случайно в началото на клипа се вижда една капачка :cheers::cheers::cheers:
хахах манете шъ оплашите пича верно нема да доиде, нашеее аз ти предлагам първо да потренираш на маса че тия момци ни са лигават :gayfight::gayfight::gayfight: , а и ни се притесняваи аз съм по малък и от теб 19
---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:45 ----------
а бе тамън щех да кажа че им липсва най-важния инструмент "шшшшшшшшуменско" ама случайно в началото на клипа се вижда една капачка :cheers::cheers::cheers:
да бре еднаа:grin: имаше немаше моеха са съберат 10 тина галона:lupe:
Bako_Marto
20-07-2009, 16:22
хахахаха не се и съмнявам
поздрав за вси4кото алкохолно питноо
http://vbox7.com/play:aa3386eb
:big_beer::big_beer::big_beer:
http://vbox7.com/play:f4d6f341&al=1&vid=1043089
веднага пих една ..2 ракиии:grin::bravo:
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
а това е от мене ...........
http://vbox7.com/play:6dae0f73&al=1&vid=997491
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
и специално за моито брат ,Веското
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
и за сестрата с типото
http://vbox7.com/play:e8b3a005
---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
и понеже се се копирали некои и работи за брат ми Сю
ет това е за него
http://vbox7.com/play:af6ca78c
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
немоа да не пусна и нещто за JTEDETO
http://vbox7.com/play:051f5787
А на мен ми се върти в главата една гонка която нема начин да не се състои в близкия месец.Или два...
Няма да казвам кой,само ще спомена че става на въпрос
за две 1.8 8V,едната с мнооо бяла жанта другата с мнооо жълта глава....ХИХИИХИХИХИХИХИИ
:gas: V&S :boost: = :big_beer:
А на мен ми се върти в главата една гонка която нема начин да не се състои в близкия месец.Или два...
за две 1.8 8V,едната с мнооо бяла жанта другата с мнооо жълта глава....ХИХИИХИХИХИХИХИИ
:spoko:
Bako_Marto
21-07-2009, 15:07
сериозни коли си избираш за гонки :drunk::drunk: за жалост нема за мен някои в моя клас (малкия) :spiteful::spiteful::spiteful::spiteful:
Bako_Marto
22-07-2009, 19:22
:sleepy:оууу кьдя сте се покрили бря
tokata_pz_flex
22-07-2009, 20:46
Тряскат бири с висменки някаде ... от Англия надушвам :hehe:
Тряскат бири с висменки някаде ... от Англия надушвам :hehe:
нущтууу чуднууу с този нос кът ветропоказател:cheers:
Bako_Marto
23-07-2009, 17:59
:wow::wow::wow::lupe::smoke:ибати жегат неска, ае да один довечера на цирк
[QUOTE=Bako_Marto;531484]:wow::wow::wow::lupe::smoke:ибати жегат неска, ае да один довечера на цирк[/QUOT
я па викам да ми гледат цирка некаде у некоия кръчма ниа бири
:wow::tequilla::tequilla::tequilla::tequilla::tequ illa:
DiStefano
23-07-2009, 20:24
:wow::wow::wow::lupe::smoke:ибати жегат неска, ае да один довечера на цирк
аве колко мангизи е билетчето
аве колко мангизи е билетчето
Билетчето е 18лв. за големи, за малки дечица май е 6 или 8лв.
16 за възрастни и 10 за малчуганите
Bako_Marto
24-07-2009, 14:34
да билета е 18 лв и ми викат имоло акули и хипопотами а па я им викам то у нашее глад е пълно с такива говеда праиш едно кръгче на колоната и ги гледаш руси черни червени даже :-P:-P:-P
да билета е 18 лв и ми викат имоло акули и хипопотами а па я им викам то у нашее глад е пълно с такива говеда праиш едно кръгче на колоната и ги гледаш руси черни червени даже :-P:-P:-P
мдааааа и ас днес видех 4,. 5 крокодила,, и един шарен куче по.. гърба мъжки..:bouncing_smiley:
Platinatabe
24-07-2009, 20:20
Нема кво да тренирам,аз си имам тренинг,:) обаче аз бира пия макс 3,4 в месеца,иначе само уиски пия.
поздрав за вси4ки на които им е жегааа
http://vbox7.com/play:407a287c
крокодили из на6то село бол та те и от вънка докарали ама незнаят 4е тук са в изобилие!
ами давайте да се организираме и аз съм навит
само трябва малко да ми се обясни каде да дойда 4е не познавам много добре града
pablo_pz
25-07-2009, 04:07
16 за възрастни и 10 за малчуганите
Ти тва наиш колко газ е ве оуууууууууууууууу,къдя отиваш ти може би.Завърнах се и аз благополучно от Туин Пийкс(Павел баня) и мога да кажа че по-убито място нема на Земята.Сичко там е едно и също,утре да зеем да идем малко на Балкана че ша е жега до смърт в Пз-то.
А па Бако Марто,моем да ги пуснем котарите да виим ко ша напраат,па победителя черпи каса бира с препятствие висменка,мини на некоя среща или тела ми е 0889628115 :big_beer::big_beer::big_beer::big_beer::big_beer:
---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:04 ----------
http://vbox7.com/play:f4d6f341&al=1&vid=1043089
веднага пих една ..2 ракиии:grin::bravo:
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:07 ----------
а това е от мене ...........
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:11 ----------
и специално за моито брат ,Веското
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
и за сестрата с типото
http://vbox7.com/play:e8b3a005
---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
и понеже се се копирали некои и работи за брат ми Сю
ет това е за него
http://vbox7.com/play:af6ca78c
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
немоа да не пусна и нещто за JTEDETO
http://vbox7.com/play:051f5787
Ти с тея поздрави внимавай че знем каде живееш па и телефона ти имам, да не наминем некоя вечер и да изпаднеш в тежка алкохолна кома,а чичи!
Нема кво да тренирам,аз си имам тренинг,:) обаче аз бира пия макс 3,4 в месеца,иначе само уиски пия.
аидеееееееееее
Platinatabe
25-07-2009, 12:22
Братлета неска в 17:00 на кортовете ли сте,то в тая жега момче климатика немое ми смогне в колата.Напрао немам думи...
Братлета неска в 17:00 на кортовете ли сте,то в тая жега момче климатика немое ми смогне в колата.Напрао немам думи...
за днес срещата отпада ....... отбора вече са на балкана на националната среща на 155-ците :go: а вече може би и са така :drunk:
tokata_pz_flex
25-07-2009, 19:21
Ауу , ебати пустиняците :) Ние тука правим едни бири с мръвки сега :) После ще кача снимки , да видите как провалих народа в Англия :whip:
Алоуууу пуктиняците ,утре ша има ли навитаци за риба горе из балкана със скара бира туй онуй ,па вечерта ще се върнем:big_beer:
Алоуууу пуктиняците ,утре ша има ли навитаци за риба горе из балкана със скара бира туй онуй ,па вечерта ще се върнем:big_beer:
то бива ама ние отиваме за риба ама морскаа варненска
еи сега тамън се прибрахме от срештата на 155 ците
там па ко шоу стана снощти :drunk:
баи ви ваклин беше еи такъъ:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa:
а за колегитее немам думи :bowdown:
tokata_pz_flex
26-07-2009, 18:26
Ти нали не се напи ? :chair:
то бива ама ние отиваме за риба ама морскаа варненска
еи сега тамън се прибрахме от срештата на 155 ците
там па ко шоу стана снощти :drunk:
баи ви ваклин беше еи такъъ:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa:
а за колегитее немам думи :bowdown:
Ами аз пък днес се прибрах от морето ,там и аз ходих за риба :fish:
Ае токич леко изкарване на морето
Bako_Marto
27-07-2009, 13:06
аз пък вчера се прибрах от на моя чичо язовира малеее то не беше пиене небеше викане другия път ще ви вода и вас че трябва да челпавам че съ студентче вече :jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jump ing:
pablo_pz
28-07-2009, 01:31
Баце,немаш си на идея в съботата на срещата на 155-ците как се наврътяхме,неска чак ме пусна пиенето,баси филма беше.Песни и танци на народите,лудница.А пък за язовира звънни една шайба и се фърляме веднага,за ядене и пиене немаме втори човече!
Павка в тебе и в токича не се и съмнявам :big_bow_down::bouncing_smiley:
pablo_pz
29-07-2009, 02:41
Павка в тебе и в токича не се и съмнявам :big_bow_down::bouncing_smiley:
Брат ми напоследък много често съм на кафето при вас и щи дрънна една камбана за бира тея дни да знаеш.Сядам в Авеню долу под кооперацията,държи го един приятел израснали сме заедно да ти разправям филми от срещата.
Брат ми напоследък много често съм на кафето при вас и щи дрънна една камбана за бира тея дни да знаеш.Сядам в Авеню долу под кооперацията,държи го един приятел израснали сме заедно да ти разправям филми от срещата.
Ами аре де ,до кога да те чакам:jumping::jumping:
:drinking:
Ти па нали щеше да ходиш на море бе младеж:drinking:
tokata_pz_flex
29-07-2009, 19:22
Ако Токича не иде на море , морето ще дойде при Токича :)
Ако Токича не иде на море , морето ще дойде при Токича :)
Амааа море от бира ли :upsidedwnsmiley:
pablo_pz
30-07-2009, 02:51
Огич,бате тея дни очаквай включване.Много ангажименти ми се сбраха и не успях за тая вечер.
---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:48 ----------
А пък ако са си дошли и не са се обадили кво ша им са случи немем думи.
Ти па нали щеше да ходиш на море бе младеж:drinking:
ми я сам там бряяяяяя8-)много поздрави от Варната
мноу бираа
мноу бираа
Токич леко с бирата и русалките:devil2:
trustworthy
30-07-2009, 21:50
мноу бираа
Аз днеска се завърнах успешно от вашия край. Нямаше проблеми с педалите тоя път :bouncing_smiley:
Още веднъж специални благодарности на бате Весо за умелата интервенция с шайбата и шплентчето и за любезното съдействие на Ася и Наско :bowdown:
Надявам се да можем да се видим преди да сте дигнали гълъбите на обратно
tokata_pz_flex
30-07-2009, 22:41
Ти гледай да се не натресе увас , че ще изпие всичко :)
trustworthy
30-07-2009, 23:13
Ти гледай да се не натресе увас , че ще изпие всичко :)
Спокойно, аз има само две шишета изветряла лимонада на склад тука :) Не знам защо така говорите за ПЗ-агитката. Аз не съм виждал никой от тях да близва алкохол даже :)