PDA

View Full Version : Мнения за Алфа GTV

venco67
09-09-2010, 10:40
Здравейте колеги от форум Алфа Ромео,
Член съм на "братския" Фиат форум, но тъй като днес продавам единия си фиат и се каня да си купувам Алфа GTV ви моля за отзиви по отношение на този автомобил. Спрял съм се на този автомобил, тъй като въпреки 42-годишната ми възраст спортния дух никога не ме е напускал, а и цените които виждам в "мобиле" са поносими. Прочетох онова, което успях да на меря във форума, но това беше по-скоро като четене на статия, вярно добра, но все пак желая да чуя мнения на собсвеници относно двигатели, разход на гориво, цени за поддръжка и други неща, които вълнуват един незапознат с марката и модела. Ще ви помоля да не ме "отсвирвате" с "ползвай търсачката", тъй като във фиатския форум ползването и е като да търсиш игла в купа сено - предполагам, че тази не е на по-добро ниво. Ще се радвам на компетентни мнения и линкове разбира се.
Ако модераторите решат, че мястото на темата не е в подходящия раздел, моля да я преместят където и е мястото.
Благодаря на всички отговорили предварително, а ако има подходящи предложения за продажба - моля на "лични".

Fear
09-09-2010, 10:49
Няма да те карам да ползваш търсачката, но има цял раздел за GTV/Spider (http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=33) във форума. :)
Можеш да започнеш от важните теми в раздела и вече ако имаш конкретни въпроси, с радост ще ти отговорим.
Успех. :)

venco67
09-09-2010, 14:58
Благодаря! Този раздел, както писах съм го разгледал, но ме интересуват мнения на собственици - както се казва от "първа ръка".

dilian alfa gtv
09-09-2010, 15:10
Благодаря! Този раздел, както писах съм го разгледал, но ме интересуват мнения на собственици - както се казва от "първа ръка".
имаш Л.С

Fear
09-09-2010, 15:37
ОК.
Като собственик, от първа ръка ти казвам, да не се задоволяваш с нищо под 200к.с., т.е., търси GTV с 3.2, 3.0 или 2.0 V6 турбо двигатели, в този ред и според финансовите възможности. ;)

dilian alfa gtv
09-09-2010, 16:37
ОК.
Като собственик, от първа ръка ти казвам, да не се задоволяваш с нищо под 200к.с., т.е., търси GTV с 3.2, 3.0 или 2.0 V6 турбо двигатели, в този ред и според финансовите възможности. ;)

Така е колега но като се сдобихме с нашите колици все още имаше акциз и затова може би сме с тези мотори а също вноса на коли с тези ДВГ беше доста оскъден като и сега разбира се.

Fear
09-09-2010, 16:57
Така е колега но като се сдобихме с нашите колици все още имаше акциз и затова може би сме с тези мотори а също вноса на коли с тези ДВГ беше доста оскъден като и сега разбира се.
Така е.
Отделно от акциза и липсата на внос, цените бяха съвсем други - сега като ги гледам, ми се реве направо.
Късмет, какво да се прави. :)

dilian alfa gtv
09-09-2010, 17:32
Така е.
Отделно от акциза и липсата на внос, цените бяха съвсем други - сега като ги гледам, ми се реве направо.
Късмет, какво да се прави. :)

Мойта на последък е карам доста рядко но когато се кача макар и 1.8 мотора си ми доставя все още голям кеф не толкова от вървежа а просто от удоволствието като цяло да покараш гтв пък и аз съм си фен на бензина и се наслаждавам на бензиновия мотор макар и най малкия.

Kuku
09-09-2010, 18:00
Добре де, а в раздел 'GTV' информацията от коя ръка е?! :?

Доко
09-09-2010, 21:40
Добре де, а в раздел 'GTV' информацията от коя ръка е?! :?

Хехехе, на езика ми е да ти кажа, ма ми е неудобно пред всички.....:oops::gruebel::tooth::sex:

venco67
10-09-2010, 11:25
Благодаря на всички отзовали се, включително и на колегата Kuku, чийто приятелски закачки и остроумия са ми познати от форума на Фиат.

bouncer
10-09-2010, 11:27
Колега в момента има точно такава тема в ГТВ раздела. Там (освен 2-3 страници спам) е описано всичко. Ако те интересува нещо конкретно пиши на ЛС.

venco67
10-09-2010, 14:07
Моля модераторите да заключат темата! Разгледах друга подобна, която отговори на всичките ми въпроси!