PDA

View Full Version : Телефони за взаимопомощ

mirchozo
10-09-2010, 10:54
Колеги имам предложение - да обобщим всички телефони от темичката в някакъв "ексел" или "пдф" файл, като най-напред се пише населеното място, телефон и име, никейма на въпросния човек, естествено по азбучен ред според населеното място. Мисля че ще е много полезно, спокойно може да се качи в телефона и където и да отидеш да можеш да разчиташ на някой. С времето ще се допълват с нови имена. Аз не съм правил подобно нещо, но мога да се пробвам да ги напиша на текстов документ като този по-долу.

Old Fox
10-09-2010, 11:17
Това го имаше на сайта на клуба и беше много кадърно направено, но сега странно защо линка от сайта води към тази тема.

Gh0stRider
10-09-2010, 11:47
http://www.clubalfaromeo.com/sos/Sos.php

?

mirchozo
10-09-2010, 11:59
ОК, ама как да разберем от кога е този списък и дали последните писали ги има вътре? Идеята ми беше да се направи в такъв файл И всички постове които са във въпросния файл да се изтрият от темата. Когато пише някой нов колега, след вкарването му във списъка и неговото мнение ще се изтрие, и така ще си имаме един постоянно обновен списък.

Gh0stRider
10-09-2010, 12:00
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6012&highlight=%D2%E5%EB%E5%F4%EE%ED%E8+%E2%E7%E0%E8%EC %EE%EF%EE%EC%EE%F9 :)

tonov
10-09-2010, 13:26
ОК, ама как да разберем от кога е този списък и дали последните писали ги има вътре? Идеята ми беше да се направи в такъв файл И всички постове които са във въпросния файл да се изтрият от темата. Когато пише някой нов колега, след вкарването му във списъка и неговото мнение ще се изтрие, и така ще си имаме един постоянно обновен списък.

Аз имам грижата да дописвам всеки който си даде телефона. В това отношение списъкът е актуален ;) Теб те няма още щот днес си се писал. Друг е въпроса колко от тези хора все още карат алфи, дали дадените телефони отпреди 3-4 години са действащи и доколко са склонни да помогнат.

mirchozo
11-09-2010, 09:57
Аз имам грижата да дописвам всеки който си даде телефона. В това отношение списъкът е актуален ;) Теб те няма още щот днес си се писал. Друг е въпроса колко от тези хора все още карат алфи, дали дадените телефони отпреди 3-4 години са действащи и доколко са склонни да помогнат.

Супер, не знаех че има човек който се занимава с това, благодарско че вкарахме малко яснота в темата. Аз явно съм пропуснал преди да се пиша в темичката, но от вчера съм се коригирал.