Log in

View Full Version : Чистачките на 166

xqwee
11-09-2010, 22:34
Колеги знам че има доста теми но никой не е написал отговор ако има "всеки пише и при мен е така"
Та проблема ми е че когато пусна чистачките на 1-ва степен те не спират дори когато ги бутна на горе за едно истриване те чистят 10 мин.Разпитах тук там но нищо и реших да се обарна към вас каде се намира релето на чистачките и тази пистова платка много ще съм благодарен на отговор от какво може да се дължи това благодаря предварително!!! :smile: :P

nvladev
12-09-2010, 01:10
Колеги знам че има доста теми но никой не е написал отговор ако има "всеки пише и при мен е така"
Та проблема ми е че когато пусна чистачките на 1-ва степен те не спират дори когато ги бутна на горе за едно истриване те чистят 10 мин.Разпитах тук там но нищо и реших да се обарна към вас каде се намира релето на чистачките и тази пистова платка много ще съм благодарен на отговор от какво може да се дължи това благодаря предварително!!! :smile: :P

При мен стана същото, като бях на морето. Не бях карал колата цяла седмица и като ми се наложи да я ползвам чистачките реагираха както е при теб. След няколко дни като си тръгвах, вече работиха нормално. Не можах да разбера причината, но забелязах,че помпата на хидравличното масло беше изпуснала доста масло и то може би натича на някое реле или ел. блок. Сега всичко ми е О.К.

xqwee
12-09-2010, 03:23
Мерси колега ще погледна и там за всеки случаи :)