View Full Version : какво е SDV
VIHHRONNY
12-09-2010, 15:03
какво е SDV-то от менюто с настройки на qudio-то?
kak работи? има ли някой някаква идея?
Доколкото разбрах, е автоматично да усилва и намаля звука при шум.
endeavour
12-09-2010, 16:42
Буквално значи сила на звука,зависима от скоростта. На мене ми харесва много,щото не се налага при всяко ускоряване и забавяне на колата да коригираш силата на музиката.
Е как се настройва колеги, коя опция трябва да се активира Weak, Medium или Strong
Strong усилва най-много взависимост от скоростта т. е. най-явно се усеща усилването.... Предната опция по-плавно и т. нататък....:horror:
VIHHRONNY
26-09-2010, 22:33
при мен това не работи, а го има в менюто и избирам strong но няма разлика.
при мен това не работи, а го има в менюто и избирам strong но няма разлика.
При мен също не работи, или поне аз не намирам разлика
еми значи не ускорявате достатъчно колеги :D
При мен си работи, а при стронг даже е дразнещо :hmm:
endeavour
29-09-2010, 18:25
На Strong беше само когато го пробвах,ама си е леко дразнещо,особено над 100 км/ч, иначе го оставям на Medium - усеща се много добре.
Satanism
29-09-2010, 18:38
На Strong беше само когато го пробвах,ама си е леко дразнещо,особено над 100 км/ч, иначе го оставям на Medium - усеща се много добре.
Простете, че се меся, ама тва само 166-ците ли го имате?
Аз съм чувал, че от не знам си 2000 и коя година го има в повечето алфи, ама в моята не го намирам?!
Аз съм със 156 с вътрешния фейслифт и също я нямам тази екстра, или поне не мога да я намеря. Знам, че 147ците имат такава настройка, там се води SVC. Мислех си, че радиото се различава само по форма на панела, явно и това е различно.
Аз знам само за 166,там стадратно си е като се увеличава скоростта,да се увеличава и звука на музиката.