Log in

View Full Version : 146JTD проблем!!!

DeSSo
29-06-2006, 13:28
имам 146 JTD и нещо не върви от скоро тази кола... настъпвам газта не въри все едно е електронно спъната ходих на няколко сервиза никой не може да ми каже от каде е повредата. Масла, ремъци филтри всичко съм сменил махнал съм катрализатора ... нищо не става пак същия проблем... ако някой има идеи от какво може да е този проблем....

BatVas
29-06-2006, 13:30
Дебитометър, турбо - провери ли - каква диагностика прави :?:

trustworthy
29-06-2006, 13:58
Дебитометър, турбо - провери ли - каква диагностика прави :?:

Дано ако е едно от двете, да е дебитомер, че поне е по-евтин :?

DeSSo
29-06-2006, 14:29
ами каква диагностика закарах е на компютър да е вържат всички грешки които даде ги оправиха... момчетата от сервиза казаха че всичките харектеристики са в допостимите стойности... и пак същия проблем не варви... все едно е електроно спъната много странно:(( на магистралата на равно повече от 140 не иска ама с голям зор 140... на четвърта скорост повече от 100 не вдига 100-110 мах:(( не знам от какво може да е...а този дебитомер за какво служи може ли от него да е...

BatVas
29-06-2006, 14:37
Каква диагностика - като я мериха в движение ли беше - включваше ли турбината при меренето - колко надува и ей такива работи. Не съм разбирач просто ама си мисля че тея неща е редно да ти ги кажат.

Ти като караш - усещаш ли турбината като надуе?

Виж Бобо - неговата диагностика направи - може да ти помогне :wink:

santo_traficante
29-06-2006, 14:46
? ??? ?????? ???? :?:
________
FOURTH-GENERATION FORD MUSTANG SPECIFICATIONS (http://www.ford-wiki.com/wiki/Fourth-generation_Ford_Mustang)

DeSSo
29-06-2006, 14:50
тя колата си е в движение... никакви проблеми при палени или някакви шумове от двигателя.. нищо.. просто над 3000 оборота не върви бвно ускорява... не знам... турбината се чува като работи всичко е ок ама има някаде проблем и не мога да разберат от каде много странно... ако знаете някой сервиз където разбират от такива двигатели....

BatVas
29-06-2006, 14:52
Маркучите проверил ли си да не изпускат някъде - колко надува турбината :?:

santo_traficante
29-06-2006, 14:54
?? ?????? ?? ? ? ????????... ??????? ???????? ??? ?????? ??? ??????? ?????? ?? ?????????.. ????.. ?????? ??? 3000 ??????? ?? ????? ???? ????????... ?? ????... ????????? ?? ???? ???? ?????? ?????? ? ?? ??? ??? ?????? ??????? ? ?? ???? ?? ???????? ?? ???? ????? ???????... ??? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? ?????? ?????????....
???? ?? ? ????????? ??? ??? ?? ??????? ? ????????.??? ???? ?? ??????? ????? ??????????? ??? ???? ???? ????????
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632
________
Mazda f platform picture (http://www.ford-wiki.com/wiki/Mazda_F_platform)

DeSSo
29-06-2006, 15:30
10x ще видя къде да е закарам за диагностика... е то ако е дебитомер няма ли даго изкара на компютъра че има проблем там??? мм не знам колко надува турбината.... друго се сетих в момента свети ми лампичката на аирбега може ли да има някаква защита тази кола ако не е зареден аирбега да ограничава електронно колата... хмм не знам...

santo_traficante
29-06-2006, 15:46
10x ?? ???? ???? ?? ? ??????? ?? ???????????... ? ?? ??? ? ????????? ???? ?? ???? ?????? ?? ????????? ?? ??? ??????? ?????? ?? ?? ???? ????? ?????? ?????????.... ????? ?? ????? ? ??????? ????? ?? ?????????? ?? ??????? ???? ?? ?? ??? ??????? ?????? ???? ???? ??? ?? ? ??????? ??????? ?? ?????????? ?????????? ??????... ??? ?? ????...
?? ???? ????? ??????????? ?? ?? ??????? ??? ?? ???? ? ????? ?????? ???? ?????? ?? ? ????? ? ?? ?? ????? :D
________
List Of Toyota Vehicles History (http://www.toyota-wiki.com/wiki/List_of_Toyota_vehicles)

BatVas
29-06-2006, 15:59
10x ще видя къде да е закарам за диагностика... е то ако е дебитомер няма ли даго изкара на компютъра че има проблем там??? мм не знам колко надува турбината.... друго се сетих в момента свети ми лампичката на аирбега може ли да има някаква защита тази кола ако не е зареден аирбега да ограничава електронно колата... хмм не знам...
не знам каква диагностика са ти правили ама си ходи в някой сервиз като хората да я видят и да ти кажат :D

Колегата е прав - ква диагностика са ти правили щом не са видяли грешката в айрбега :wink:

DeSSo
29-06-2006, 18:06
и аз не знам ама уж се водят добри специялисти в дизеловите двигатели.. хммм ами ще е закарам на няколко места още и ще видим 10х момчета

Bobo
29-06-2006, 22:43
и аз не знам ама уж се водят добри специялисти в дизеловите двигатели.. хммм ами ще е закарам на няколко места още и ще видим 10х момчета

Ако искаш диагностика пиши ми ЛС :wink: Ще измериме налягането на турбината и има и още 1-2 вариянтя колата да не върви, и естественно ще провериме дебитомера - обикновенно когато диагностиката не е добра и диагностика незнае в какви параметри трябва да е дебитомера няма как да разбере че е заминал :wink:

valjo
30-06-2006, 20:55
.. просто над 3000 оборота не върви бвно ускорява... не знам... ....

тва си е дебитомер, чиста работа, иди при Бобо да ти го покаже на компютъра да си сигурен
и си зими или БОШ по парт номер или оригинален от Вантотрейд/Ауто Италия - ок. 550лв

не се лъжи по "алтернативни" дебитомери - аз имам и такъв - е не е това истината...