View Full Version : Помощ при транспортирането на конусите за Италфест 2010
колеги,
благодарение на колегата Dexer имаме 40 конуса, които да ползване за организирането на Италфест 2010. Въпроса е, че трябва да ги транспортираме до Хасково от София. Ще ми ги докарат в Красна поляна когато кажа, но ще ми трябват един двама доброволци да ги разхвърляме по багажниците на колите, защото аз ще съм с ГТВ-то и просто няма как.
ударете едно рамо, молим!
Зимам колкото мога :)
Ако съм сам, взимам всичко :)
еваларка! ама сам не знам как ще ги натовариш всичките в 146-цата. трябва и по седалките да тургаш :)
еваларка! ама сам не знам как ще ги натовариш всичките в 146-цата. трябва и по седалките да тургаш :)
Точно това викам, ако съм сам в колата (свалям седалките и няма начин да не ги събера), щото може и Soldier81 да пътува с мен, както и Tedo. Абе четвъртък ще се знае и ще се разберем :)
До тогава дано има и други желаещи, че да е по-лесно
При нужда и аз мога да се опитам да напъхам няколко конуса в багажника на Spider-a...
При нужда и аз мога да се опитам да напъхам няколко конуса в багажника на Spider-a...
ведага ти казвам, че повече от 3-4 конуса няма да влезнат при теб :)
Мерси все пак!
Няма ли колеги с вагони?
Кажи за колко часа трябват конусите. Ако е за сутринта, трябва някой от предния ден или някой от стюардите от София да ги вземат. Ако ли трябват за по-късно, може и някой от участниците в мероприятието да съдействат.
принципно трябват сутринта в събота за да си подредиме пистата :)
И аз ще помогна - 0897871082 за уточнение ако не се "прочетем" тук.
ПП: Предпочитам да ги взема петък вечерта, че ще возя ученици от утре.
Много благодаря на всички отзовали се! Довечера ще взема конусите от Dexer и ще пробваме да ги разхвърляме по колите на Екстремистите, защото те тръгват в петък и ще ги закарат вечерта заедно. Ако не стигне местото ще ви се обадя вечерта към 8 или утре сутринта. Ще имам ангажимента да докарам до всеки конусите, за да не се разкарвате!
Много благодаря на всички отзовали се!
Конусите са натоварени и довечера тръгват.