View Full Version : Някой да пътува за италия тези дни ?
Интересуваме дали може да вземе една пратка с него.Хората, които трябва да я получат се намират в Триест и важна да я получат възможно най-бързо.Става дума за лекарства няколко блистера, които не се намират по тамошните аптеки.Ако някой пък знае някакъв друг начин за изпращането им - да пише.
Mind_Control
15-09-2010, 18:40
Интересуваме дали може да вземе една пратка с него.Хората, които трябва да я получат се намират в Триест и важна да я получат възможно най-бързо.Става дума за лекарства няколко блистера, които не се намират по тамошните аптеки.Ако някой пък знае някакъв друг начин за изпращането им - да пише.
По някой от автобусите пътуващи за там.
marian2784
15-09-2010, 22:55
колега можеш да ги пратищ по бус до там
мисля че транс 05 минават от там.но надали ще слязат от магистралата и ще трябва да се чакат на някоя бенз. на магистралата,ако не са закрили имаха офис пред централна гара провери там,ако се беше обадил преди месец щях да ти я свърша тая работа,ама май не е добре да казваш за лекарствата че може да не стане
От два дена пробвам по автобус ама не става.Днес пак ще се пробва.Ако не ми беше изтекъл задграничния да съм заминал вече ама...........трудно е положението, като става дума за лекарства.
Mind_Control
16-09-2010, 10:32
От два дена пробвам по автобус ама не става.Днес пак ще се пробва.Ако не ми беше изтекъл задграничния да съм заминал вече ама...........трудно е положението, като става дума за лекарства.
С DHL или TNT не става ли?
Jivko7777
16-09-2010, 12:12
Точно пробвай с куриерските фирми, но има едно но...
Тей като лекарства не е разрешено, аз винаги като пращам колет (вече 2 год. за Америка-Чикаго, защото там няма такива лекарства) слагам подаръци и бонбони, 2 кутиики малки като в едната от тях са лекарствата и така няма проблеми...Ако наистина ти е спешно пробвай така, друг начин не виждам...
С DHL или TNT не става ли?
Не, забранено е, а 10 % от пратките се проверяват тук, още 10% като пристигнат там, и има шанс да ти конфискуват лекарствата.
Има вероятност следващия уикенд мой автомобил да минава от там. Засега обаче, не е на 100 % сигурно. Ако до тогава не се намери начин - може да ги предвижим.
marian2784
16-09-2010, 18:29
не ти трябва паспорт само лична карта,зелена карта за колата и около 300 евро за газ и магистрали
Пратих го по DHL с рецепта и т.н. От два дена е зациклила в Германия пратката ама ще видим какво ще стане.Мерси на отзовалите се !