Log in

View Full Version : Някой да пътува за италия тези дни ?

sen7
15-09-2010, 18:11
Интересуваме дали може да вземе една пратка с него.Хората, които трябва да я получат се намират в Триест и важна да я получат възможно най-бързо.Става дума за лекарства няколко блистера, които не се намират по тамошните аптеки.Ако някой пък знае някакъв друг начин за изпращането им - да пише.

Mind_Control
15-09-2010, 18:40
Интересуваме дали може да вземе една пратка с него.Хората, които трябва да я получат се намират в Триест и важна да я получат възможно най-бързо.Става дума за лекарства няколко блистера, които не се намират по тамошните аптеки.Ако някой пък знае някакъв друг начин за изпращането им - да пише.

По някой от автобусите пътуващи за там.

marian2784
15-09-2010, 22:55
колега можеш да ги пратищ по бус до там
мисля че транс 05 минават от там.но надали ще слязат от магистралата и ще трябва да се чакат на някоя бенз. на магистралата,ако не са закрили имаха офис пред централна гара провери там,ако се беше обадил преди месец щях да ти я свърша тая работа,ама май не е добре да казваш за лекарствата че може да не стане

sen7
16-09-2010, 09:32
От два дена пробвам по автобус ама не става.Днес пак ще се пробва.Ако не ми беше изтекъл задграничния да съм заминал вече ама...........трудно е положението, като става дума за лекарства.

Mind_Control
16-09-2010, 10:32
От два дена пробвам по автобус ама не става.Днес пак ще се пробва.Ако не ми беше изтекъл задграничния да съм заминал вече ама...........трудно е положението, като става дума за лекарства.

С DHL или TNT не става ли?

Jivko7777
16-09-2010, 12:12
Точно пробвай с куриерските фирми, но има едно но...
Тей като лекарства не е разрешено, аз винаги като пращам колет (вече 2 год. за Америка-Чикаго, защото там няма такива лекарства) слагам подаръци и бонбони, 2 кутиики малки като в едната от тях са лекарствата и така няма проблеми...Ако наистина ти е спешно пробвай така, друг начин не виждам...

RPWWD
16-09-2010, 13:11
С DHL или TNT не става ли?

Не, забранено е, а 10 % от пратките се проверяват тук, още 10% като пристигнат там, и има шанс да ти конфискуват лекарствата.

stelt
16-09-2010, 16:19
Има вероятност следващия уикенд мой автомобил да минава от там. Засега обаче, не е на 100 % сигурно. Ако до тогава не се намери начин - може да ги предвижим.

marian2784
16-09-2010, 18:29
не ти трябва паспорт само лична карта,зелена карта за колата и около 300 евро за газ и магистрали

sen7
19-09-2010, 17:53
Пратих го по DHL с рецепта и т.н. От два дена е зациклила в Германия пратката ама ще видим какво ще стане.Мерси на отзовалите се !