Log in

View Full Version : акция срещу двама в АР

alra
17-09-2010, 09:45
Акция на полицията се разигра преди броени минути на Макдрайв. Двама мъже в Алфа Ромео с варненска регистрация бяха спрени и изведени от тъмно зеления автомобил. Веднага след това белезници щракнаха на китките им, видя репортер на Народно Дело.След проверка
единят от мъжете бе отведен с полицейски автомобил, а другия с алфата. Моторизирани полицаи ескортираха мъжете и колата, вероятно към районното управление.

http://www.narodnodelo.bg/todaynews.php?news=6537

Pinky
17-09-2010, 09:51
Подозирам, че милицията отново ползва ненужно груби методи.

trustworthy
17-09-2010, 10:06
Подозирам, че милицията отново ползва ненужно груби методи.

Напротив! Разнежили са се - возят ги в купето вече. Виждал съм как при подобна акция напъхаха в багажника на патрулката един задържан. Това стана насред главната улица, до църквата 'Свети Никола' във Варна. Беше отдавна де :)

viki
17-09-2010, 10:08
Видях я сценката:busted_cop:
Прибирах се от работа и се загледах в Алфата,да не е някой от клуба:roll:Като на филм беше:new_Eyecrazy:
Едната патрулка беше влязла в насрещното,отсрани още 2,мАтори ,полицаи,чудеса...и разбира се адско задръстване:busted_cop:Добре,че бях в другото платно:spiteful:

mirchozo
17-09-2010, 11:10
Бря бря, и бандюгите ли взеха да карат алфи, "смяяяятай" колко са я закъсали. ЯвнУ баварецУ с тъмнитИ джамовИ вИечИ неЙ на модЪ.:asthanos:

iee
17-09-2010, 13:04
Аз не знам много тъмно зелени Алфи във Варна. Преди 2-3 месеца стоеше една 156-ца до заложните къщи към частната автогара. Не беше прекрасна:) Нищо чудно някой от тия "тарикатчета" там да я покарва;)

vladeto_
17-09-2010, 13:10
Груби методи ли...ха затова сме на тоя хал защото ги посрещаме с хляб и сол тези момчета,а пред полицията има червено килимче за тях!На съдебния процес са с костюми за по 5000лв. и след 48ч. излизат под гаранция от 1000лв....

tanatos
17-09-2010, 15:55
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=589026

Чиста и проста показност.....кокошкарска история

Stefan Caromov
17-09-2010, 20:07
Аз пък трЕа да ви кажа драги защитцици на полицията , че нашите така наречени полицаи са най-голямата мафия,правят каквото си поискат ,никой не им държи сметка за стореното пребиват те като куче ,което освен незаконно е и противуконституционно,опитват се да те манипулират всячески и в крайна сметка НИЩО не правят .
Например , нямат право да ти пребъркват колата без съответната заповед,но го правят - мен ввсеки път като ме спрат ,ме карат да си отварям багажника .
Имам един приятел от Лозенец ,който го заключват само като го видят по тъмно ,щото бил контингент преди 10 години .
А бе да ни имам правораздаването.
Който и да си ,какъвто и да си ти гражданино имаш права,но понякога като си ги потърсим и ядем тупаници ,е това ни е държавата ЕТ Бойко Борисов

sen7
17-09-2010, 21:26
трябваше да застрелят продавачката на макдрава, щото ги е отрязала.тогава може би щяхте да кажете, че полицията ги е задържала прекалено любезно.няма угодия.

Ramsezsh
17-09-2010, 22:10
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=589026

Чиста и проста показност.....кокошкарска история

Абсолютно! Само и име на акцията трябваше да измислят!

ReLeFNIQ
17-09-2010, 22:13
Баси... Същото само че без алфа ромео се случи и долу под пикадили практикер на изхода на магистралата. Към 13 ч ей така пак 5-6 полицая около някаква червена кола а онзи опрян в капака на багажника с белезници... Няква акция "показност" да няма :)

fred
18-09-2010, 21:44
Не знам кой почтен гражданин, както се казва носи незаконно оръжие, лошото е, че най вероятно няма да ги осъдят.Па че и полицаите не са стока също е вярно

mordohy
20-09-2010, 13:00
След Гешев, единствено ген. Бонев искаше полицаите да имат мозък в главите, ама и на него му духнаха под опашката, защото мислеше.
На IQ теста, ако изкараш повече от 80 точки те гледат, като потенциална заплаха!
Може да се корумпира-както ми обясняваше една дебела, корумпирана лелка, под опаковката на психолог в съответното учереждение.
Щом прави разлика между лявата и дясната обувка, значи може да се замисли и да се корумпира.
За мен лично са по-важни патриотизма, лоялността, интелекта,вътрешната увереност и твърдостта на характера, ама ...
Има и изключения и те не са малко!:clap2:
Тия дето са се явили на изпита кюр кютук пияни или добре подготвени от бъдещи колеги сапиенси.
Това е положението!
За това, като те хванат двама примати ще си отваряш багажника и ще псуваш за да не ядеш бой, а ако са разумни същества, ще те накарат да го отвориш с кеф и ще си кажеш, че не всичко е загубено в тая държава.
Не дай си боже да се опънеш.
В първия случай те чака дървото, а във втория ще уволнят точно тия, които ни трябват!
Така, че отваряйте и не ритайте!
Ако няма какво да криете де!
Труп или стек цигари, например!
:Yoda: