Log in

View Full Version : ремонт на ел. стъкла ?

hammar
17-09-2010, 15:34
моята колица ми сервира поредната изненада:-( - при сваляне и вдигане на стъклото на едно място спира и започва да трака(прескача), като му помогна с ръка го преминава ...явно има счупен зъб вътре в механизма . та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем ,и дали подлежи на ремонт ???

Bobi_33
17-09-2010, 16:11
моята колица ми сервира поредната изненада:-( - при сваляне и вдигане на стъклото на едно място спира и започва да трака(прескача), като му помогна с ръка го преминава ...явно има счупен зъб вътре в механизма . та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем ,и дали подлежи на ремонт ???

А какъв е смисълът да се ремонтира, при условие, че вече се намират оборудвани врати за по 30-40лв ?

alex331700
18-09-2010, 19:57
не се намират:-(

JORDANGT
18-09-2010, 20:18
не се намират:-(

Не си търсил или поне не където трябва.Питай старите кучета все има на какво да те светнат след като се върнат от феста.

sciiv
19-09-2010, 15:56

мога да те уредя каква ти трябва.лява или дясна

zlati
11-11-2010, 15:05
az imam su6tiq problem sus stukloto i sa mi kazvali 4e zubite sa se izhabili i az si tursq ili nova ma6inka ili nova vrata za predpo4itane e novata ma6inka za6toto novata vrata 6te rqbva da se preboqdisva moje bi:shocking:

infernus
11-11-2010, 15:13
az imam su6tiq problem sus stukloto i sa mi kazvali 4e zubite sa se izhabili i az si tursq ili nova ma6inka ili nova vrata za predpo4itane e novata ma6inka za6toto novata vrata 6te rqbva da se preboqdisva moje bi:shocking:

Абсолючтно точно, имам го същоят проблем на 45-цата с тракането, и разбира се на шофьорската врата. Вземи си само машинка и толкоз, аз ще си взема на старо.

mordohy
12-11-2010, 21:44
Имам такава работеща, проблема е кой да я свали!
Колега, първо добре дошъл във Форума ни!
Второ, попрочети правилата.
От това не го е заболяло зъб никого!
Имаме си много хубава азбука и е престъпление да я погазваме.
Ако имаш проблем с писането, обади се на първия, който видиш, че е на линия и ще ти помогнем.
На лично или на скайп, няма значение.