View Full Version : Ако на някой му трябват части за 33 ...
здравеите колеги имам останали части от 2-те 33-ки и на на някой ако му трябва нещо да ми ми се обади тел. 0898517215(Мето) или на скайпа (sciivi)
ходова част почти цялата от 2-ра серия 1.7 8 клапана,скоростна кутия,табло,моторче с рамената за чистачки,алтернатор,ел.мотор,електроника БОШ,5-врати -задната е от 3-та серия ,2 бутала с биелите,стопове 3-та серия и още други дреболии.Цени синволични.
пиша първо на вас а ще пусна и в раздела продавам.
здравеите колеги имам останали части от 2-те 33-ки и на на някой ако му трябва нещо да ми ми се обади тел. 0898517215 или на скайпа (sciivi)
ходова част почти цялата от 2-ра серия 1.7 8 клапана,скоростна кутия,табло,моторче с рамената за чистачки,алтернатор,ел.мотор,електроника БОШ,5-врати -задната е от 3-та серия ,2 бутала с биелите,стопове 3-та серия и още други дреболии.Цени синволични.
пиша първо на вас а ще пусна и в раздела продавам.
Таблото си го заплювам!
подарявам ти го, мисля че му изгорял стабилизатора и не отчиташе правилно оборотите,но смятам че ще си го оправиш.От 1.3 IE трета серия е.Обади ми се когато искаш да ти го дам.Частите се намират на Даскалово до Лагерите,там бабата има лафка та моем изпиим по бира,две...
Може утре след обед, ама дай телефон!:hehe:
Ами чети де :moon: писал съм го в началото на темата :hehe:
Добре дошъл в племето, колега!:clap2:
Пиши по-смело!
zdraveite am da vi kaja na men mi trqbvat baq 4asti kato na4alo predna bronq sled tova ma6inka za el stuklo skorostna kutiq kilometraj pragove baq rabota ima ama nqma 4asti:help::heavy_cry:
Писането на Български език е задължително. Форумът предлага достатъчно опции за кирилизация. Коригирай се колега, иначе ще бъда принуден да ти трия постовете.
Части има бая в тема ПРОДАВА потърси там
колега 2 предни амортесиора и джа предни калника от 2-ра серия
zdraveite am da vi kaja na men mi trqbvat baq 4asti kato na4alo predna bronq sled tova ma6inka za el stuklo skorostna kutiq kilometraj pragove baq rabota ima ama nqma 4asti:help::heavy_cry:
машинки и скорости имам.
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------
колега 2 предни амортесиора и джа предни калника от 2-ра серия
и двата предни са изтървали но задните са читави,а калника е от 3 та серия