View Full Version : Къде във Варна да матирам предния капак??
извинявам се,ако въпросът не е за тук./1st one/..
та,намери се една жени4ка,да извика мъжа си,който издра на целия ми преден капак огромно"ГЕЙ":horror: ,дълбоко с клю4..
ако може някой да ми каже към кого във варна да се насо4а за матиране на капака..благодаря
mirofolio.com
Някъде в областа работи, справя се доста добре, в сайта има контакти и подробности със снимков материал!
spe4elist
21-09-2010, 02:14
извинявам се,ако въпросът не е за тук./1st one/..
та,намери се една жени4ка,да извика мъжа си,който издра на целия ми преден капак огромно"ГЕЙ":horror: ,дълбоко с клю4..
ако може някой да ми каже към кого във варна да се насо4а за матиране на капака..благодаря
Моля, прочетете правилата и използвайте правилно буквите от Азбуката!
благодаря за инфо-то.май ще се разходя до рогачево..
а за полицията..ха ха:)извиках.аз го видях,докато сляза избяга..последва разпознаване,но следователката май си помисли,че просто си търся някой да ми оправи капака!!??и така делото беше прекратено..а надписа е доста груб,и като размери,и като звучене..все пак по-добре от 'курва' ,защото с този размер на шрифта щеше да отиде и върху калника ако беше разбрал,че колата е на момиче
Амии така е във Варна. Много обичат да драскат с ключ чуждата собственост.
Мани ти капака, според БГ прокуратура кражбата на лични документи като Лична карта, Шофьорска книжка и т.н. са нещо незначително и не причинява морални и материални щети :jason2:
trustworthy
21-09-2010, 11:18
За капака не мога да помогна, колежке, но да изкажа едно 'добре дошла' иии...'страхотен аватар' :flowers: :)
nikki_sixx
21-09-2010, 11:44
Кришна, почти всяка рекламна агенция ще ти сложат фолио с фасон на карбон... остава да си избереш офис.
Иначе, кофти тръпка...
п.п.- ти готин гей ли си? ;)
абсолютно.даже съвсем директно си ми обясниха,че жалби за щети,нанесени на движимо имущество,в 95% от случаите отпадат..поради липса на доказателства..а пък то доказателството си е на капака,и човека разпознат..ама намира двама авери да кажат,че е бил на работа,и делото е прекратено.
ЩАСТИЕ!!:)
Mind_Control
21-09-2010, 11:49
абсолютно.даже съвсем директно си ми обясниха,че жалби за щети,нанесени на движимо имущество,в 95% от случаите отпадат..поради липса на доказателства..а пък то доказателството си е на капака,и човека разпознат..ама намира двама авери да кажат,че е бил на работа,и делото е прекратено.
ЩАСТИЕ!!:)
Мислила ли си за отмъщение :naughty: едно боядистване е към 200 лв. Та направи си сметка каква щета да му нанесеш за тия пари :D най добре да му трошиш прозорците на жилището.
trustworthy
21-09-2010, 11:57
Мислила ли си за отмъщение :naughty: едно боядистване е към 200 лв. Та направи си сметка каква щета да му нанесеш за тия пари :D най добре да му трошиш прозорците на жилището.
Едва ли това е начинът. Имам пресен пример от вчера, от който резултатът беше локва кръв на улицата, а цялата работа е била за кофти паркиран автомобил. Мислете преди да действате по този начин!
Боядисването ще е не повече от 120-150 лв. Даже мога да препоръчам добър бояджия във Варна.
май се кефя на идеята за матиране,само на изпъкналата част..
иначе за отмъщение..той сам се е наказал с празноглава жена,не искам да се занимавам,зная къде работи,но ако му направя нещо,по-зле за мен
ЩАСТИЕ!!!:)
nikki_sixx
21-09-2010, 12:19
Много си щастлива... направи си още няколко надписа и едно сърце прободено със стрела - ще стане кола уникат! :tequilla:
??да се тръшна да рева ли??много ясно,че побеснях,ама това не оправя нещата..ти да не си някой от аверите на емо,а??не вярвам..
nikki_sixx
21-09-2010, 12:32
??да се тръшна да рева ли??много ясно,че побеснях,ама това не оправя нещата..ти да не си някой от аверите на емо,а??не вярвам..
Кой Емо? То верно, че във Варна са двама само, ама аз да питам, шот дън стане грешка.
Ако туй на аватара си ти - ш се омъжиш ли за мен?
Освен туй, щом си завела жалба в полицията - направи си кефа и си нашари колата със спрей - не мой те бутнат, а така ше си имаш наистина уникална колица! ;)
Ники секса, дигни си загорелите гащи:ban:
До колежката... аз си боядисах капака за 20-30 лева черен мат, ако все пак искаш да стане професионално в камера .. 100 лева е минимума ;)
Mind_Control
21-09-2010, 12:53
май се кефя на идеята за матиране,само на изпъкналата част..
иначе за отмъщение..той сам се е наказал с празноглава жена,не искам да се занимавам,зная къде работи,но ако му направя нещо,по-зле за мен
ЩАСТИЕ!!!:)
Реално погледнато си права. Убедил съм се, че всичко лошо, което направи човек се връща.
муахахахахаха..аз съм,защо да слагам чужда снимка,нямам к'во да крия..
а пък спрея ще го пропусна..не искам да се набива на очи,и без това само ме спират,и така са ме оактили,че май искат да ме вземат на работа:indian:..да махам с палката,хаха,даже съм тренирала бързо изскачане от затворена кола,както всеки път ме работят мен..
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
до адаша:къде е тая камера??
До затвора има едни бояджии ... доколкото знам боядисват добре, за цена не знам
Kamen666
21-09-2010, 13:42
Колежке,ако решиш за фолио или бояджия,драскай,ще съдействам :)
познавам лично Миро (mirofolio) а и бояджия имам страшно добър.
супер!!!еее..много се радвам,че има такава дружина,защото Баща ми с коли се занимава,ама на идеята за черен капак не се кефи..тя сега е при него/релерегулатора напусна/,и като я взема,ще говорим:)
trustworthy
21-09-2010, 13:57
А какъв е моделът на автомобила?
А какъв е моделът на автомобила?
Е ти след малко и телефон ще и поискаш . .
Засрами се , женен човек си :dance:
:ban:
П.С. И да вземем да и обясним къде и кога се събираме да видим резултата от матирането впоследствие .
trustworthy
21-09-2010, 14:15
Е ти след малко и телефон ще и поискаш . .
Засрами се , женен човек си :dance:
Ееее. Браво бе! Питах я за модел на колата момичето, а не личния й живот като цяло ... Ти на твоята жена сърцето с питане за данните на автомобила й ли го спечели :ban:
П.С. И да вземем да и обясним къде и кога се събираме да видим резултата от матирането впоследствие .
Тука вече няма кой да ти противоречи :thumbup:
147 :ph34r:
jtd?:ph34r: m-jet?:ph34r:
Ти на твоята жена сърцето с питане за данните на автомобила й ли го спечели :ban:
Спамер .
Друго гледах и питах аз жена ми , че трябваше да модерирам и една хайка спамери около нея - ама то това тема за един друг разговор .Ако си спомняш къде е терапията мини някоя втора или последна неделя да я обсъдим . :dance:
Колежката - за да не питаме всеки поотделно - каква е колата , каъв модел е , цвят , размер на гумите ....etc дай една снимка на автомобила може и да не се виждат надписите със спрея ;) не държим на тях а и само ще загрозяват снимката
:flowers:
rossenvn
21-09-2010, 14:59
Колежке, пусни някоя твоя снимка, че е ясно, че се напълниха 2 страници не толкова заради колата, а заради аватара :big_wink:. В раздела за 156 има колега с доста по сериозен проблем и едва един двама се престрашиха:tooth:
Ние вече на терапията я каним ти още снимка искаш ;)
:thumbup::thumbup::thumbup:
rossenvn
21-09-2010, 15:23
Предлагам да бъде избрана за талисман на Варненската група :magic:
Mind_Control
21-09-2010, 15:27
Тц, Тц... Спомняте ли си клипчето, как едни се точат на една мацка на плажа, която е легнала по корем и като се изправи се оказа младеж всъщност :D Дано случаят тук не е такъв...
да,на 26-и ще дойда..надявам се да имам ново динамо дотогава:wierdo:не исках да отнемам вниманието от по-сериозните теми..но на снимката все пак съм аз,отзад:magic:
за алфата:147 тс/сив куршум/2002г/1,6 бензинка/17'летни и 15'зимни джанти/bose sound system
trustworthy
21-09-2010, 15:38
да,на 26-и ще дойда..надявам се да имам ново динамо дотогава:wierdo:не исках да отнемам вниманието от по-сериозните теми..но на снимката все пак съм аз,отзад:magic:
Едва ли осъзнаваш, ама току-що рязко вдигна посещаемостта на срещата.
Не знам кое се води 'сериозна тема', обаче надран капак никак не е шега работа :)
Не знам кое се води 'сериозна тема', обаче надран капак никак не е шега работа :)
Особено с вулгарен надпис.Все пак някое дете може да се повлияе от надписа :unsure:
AntiLuuP
21-09-2010, 15:45
Ще се възползвам от темата да задам един въпрос. Като се смени цвета на предния капак, не трябва ли да се смени и талона, в който да пише основен цвят еди какъв си, допълнителен еди какъв си.... ?
Stoyan Georgiev
21-09-2010, 15:55
малиииий
всичкото живо наскачахте ейййй
барабар и аз :D
Ramsezsh
21-09-2010, 16:15
Ще се възползвам от темата да задам един въпрос. Като се смени цвета на предния капак, не трябва ли да се смени и талона, в който да пише основен цвят еди какъв си, допълнителен еди какъв си.... ?
Трябва. Иначе могат да ти направят проблем.
няма никакъв проблем с органите на реда, стига да е само капака
Mind_Control
21-09-2010, 16:29
няма никакъв проблем с органите на реда, стига да е само капака
Дали :) На едно момче от форума му правеха проблем, че боята на покрива и задния капак е избеляла. Така че законово си в нарушение ако капака ти е различен, сега дали ще се заядат или не зависи от това, колко време жена им не им е пускала.
Stoyan Georgiev
21-09-2010, 16:37
с тея крака и други атрибути видими от аватара, според мен няма да има проблем :wierdo::wierdo:
капака влиза в нормата, която се изразява в проценти (20-30% по спомен)
Mind_Control
21-09-2010, 16:59
капака влиза в нормата, която се изразява в проценти (20-30% по спомен)
Идеално...
Кога викате да идвам на Варна да показвам кола с надпис телевизор отзад?
:go:
с тея крака и други атрибути видими от аватара, според мен няма да има проблем :wierdo::wierdo:
Стига да не се наложи да върви с въпросните атрибути напред - сиреч, назад :moon:
мисля,че няма как да стане,освен доброволно!!!!
spe4elist
21-09-2010, 18:09
Малиииий, отървали сте конете ... ! Яко мирише на хормони в тая тема ... Какъв беше въпроса?!? :calc:
Малиииий, отървали сте конете ... ! Яко мирише на хормони в тая тема ... Какъв беше въпроса?!? :calc:Мисля че в началото говореха за някакъв капак, не съм много сигурен.:unsure:
romeo must die
21-09-2010, 19:08
Мисля че в началото говореха за някакъв капак, не съм много сигурен.:unsure:
С неприличен надпис на него :lupe:
Stoyan Georgiev
21-09-2010, 23:26
темата не беше ли за женски крака ?
nachkata
22-09-2010, 15:37
Май май:)
---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:36 ----------
Опа за преден капак ставаше въпрос.
pininfarina
22-09-2010, 19:47
:spam::spam::spam:
тука половината сме за затвор с тоа спам, ко приказваш
:spam:
:whip:
Има един с една сива Алфа В 0590 .. и с една клавиатура special edition , ако влезе и види какви сме ги сътворилиии ще трябва да мислим после корупционни схеми да го омилостивяваме :grandpa:
Има един с една сива Алфа В 0590 .. и с една клавиатура special edition , ако влезе и види какви сме ги сътворилиии ще трябва да мислим после корупционни схеми да го омилостивяваме :grandpa:
кой тоя бе?
дай го насам :static:
spe4elist
22-09-2010, 22:44
Алоууууу! Корупционни схеми, тва-онова ... Искате да ме вкарате в некФи филми, а? ААА?
Алоууууу! ......ААА?
В неделя че ти обясним научному по шопски ако дойдеш на терапията .
Помниш ли къде бяха срещите ?
Че с тебе освен по Сливница другаде не се засичаме ;)
:hehehm::hehehm::hehehm:
Пруфа вече е измислен...
а каже нешо..а сме пратили тези снимки на жена му:grandpa:
цък (http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs355.ash2/63574_444584926976_524226976_5614822_8053857_n.jpg )
цък (http://lh3.ggpht.com/_q0azwUlQVO4/TJdDY6UcvSI/AAAAAAAADto/2Tm1lXG1TBo/IMG_0047.JPG)
:static:
ай , ай , ай
:big_whoops:
ще опрапастите човечеца .
Ако кажеш че и на чалга парти си го завела си трия акаунта у формО
п.п Ти остави ами има и модератор замесен в конспирацията :photo:
Ако кажеш че и на чалга парти си го завела си трия акаунта у формО
ми то спортна среща беше чалга нон стоп :pokey: :comphits:
:whistle:
Както каза Бат Вас (като видя как 3 блондинки сме заобградили Тони)...."леле Тонка,тия как ще те измислят...3 блондинки са по-умни от един механик":static::roll2:
Хайде сега загадка...
Колко блондинки са нужни,за да се 'лъзне един админ?:grandpa:
pininfarina
22-09-2010, 23:09
:whistle:
Както каза Бат Вас (като видя как 3 блондинки сме заобградили Тони)...."леле Тонка,тия как ще те измислят...3 блондинки са по-умни от един механик":static::roll2:
Хайде сега загадка...
Колко блондинки са нужни,за да се 'лъзне един админ?:grandpa:
:fish:
trustworthy
22-09-2010, 23:13
Еййй! С присъщата си варненска любезност, гостоприемност и склонност към спам успяхте да изцапате темата на момичето. :paddle: При това, по ирония на съдбата (или по-скоро по правило:)), не без любезното съдействие на обичайните заподозрени: глобален мод, локален мод че и даже бившия мод на този раздел въвлякохте в интригата :). Анархия по всички етажи на властта! Е затова не ги обичам модовете в тоя форум :hehehm:
pininfarina
22-09-2010, 23:15
Да живеееее корупцията
Хахахах - и ние покрай нея :-)
Хахахах - и ние покрай нея :-)
Еми какво да се прави човещинка
Stoyan Georgiev
22-09-2010, 23:21
Да живеееее корупцията
да живеее ку.. корупцията ! :D
видя ли смешката, която щях да направя :D:D:D
да живеее ку.. корупцията ! :D
видя ли смешката, която щях да направя :D:D:D
Нъцки мигам да парцали :D
Еййй! С присъщата си варненска любезност, гостоприемност и склонност към спам успяхте да изцапате темата на момичето. :paddle: При това, по ирония на съдбата (или по-скоро по правило:)), не без любезното съдействие на обичайните заподозрени: глобален мод, локален мод че и даже бившия мод на този раздел въвлякохте в интригата :). Анархия по всички етажи на властта! Е затова не ги обичам модовете в тоя форум :hehehm:
Ааа и понижен в длъжност имааа ;)
Абе мод ли е .. не ми го Фали ..
А каката с банд`рола се опитва и админ да замеси .
И не и цапаме темата .... а я Ъп-ваме .
Ъп :tongue:
не знам за какво говориш:hehehm:
spe4elist
23-09-2010, 00:01
Хубу де, едно не разбрах?!? Фсички дрънкате за корупция, компромати и прочее, а никъде не видях офертата ... Wots your ofer??? :big_money: :rosso_spider: :BBQ: :big_wink: :wein: :sex:
100 кила ракия давам :drunk:
and check your pm
dilian alfa gtv
23-09-2010, 00:12
Така като гледам модовете в тоя форум са най големите спамери в почти всички теми или предразполагат към спам и след това решават че темата се е изчерпала и сами си ги заключват.
Поздрави;-)
spe4elist
23-09-2010, 00:19
Така си е. Ключ