View Full Version : въпрос относно предни накладки
alfa156jtd
22-09-2010, 21:51
колеги, ако може някои да ми препоръча предни накладки за 166 феислифт които да не свирят,че ми писна да сменям с нови и свирят както товарния влак.благодаря.
колеги, ако може някои да ми препоръча предни накладки за 166 феислифт които да не свирят,че ми писна да сменям с нови и свирят както товарния влак.благодаря.
Колега вземи си TRW.Аз съм с такива / незнам дали твоите не са по различни / и си ги взех от autohelp на бул.Булгария.
iliata68
23-09-2010, 14:33
Колега ако имаш ръб или ако ти са надраскани дисковете каквито и да сложиш ще ти свирят ,докато си направят легла ! Аз специално отпред смених и дисковете и накладките .
Когато купих колата, отпред беше с Ате(интересно че на металните основи беше щампован надпис Galfer) а отзад с TRW.Спираше страхотно, и по време на експлоатацията им веднъж не чух някакъв звук от към колелата.Сега съм с LPR,според мен са не лоши за парите си но проблема е че голяма част от техническите лица които се занимават с авточасти не са на ясно например че алфа 156 и алфа 166 са два различни модела на марката алфа ромео и си карат както им падне.Та по тази причина съм с накладки за 156 и не мога да кажа нищо лошо за марката LPR,хората ясно са написали че еди кой си номер е за еди коя си кола и не са виновни че някой не може да чете...Така че гледайте какво ви прибутват,за да не ви свирят скърцат или не спират накладки после.
Аз на 155-цата съм с АТЕ и имат същата щампа,много съм доволен,само малко ми присвирват,ма съм с нарязани дискове.
Колега вземи си TRW.Аз съм с такива / незнам дали твоите не са по различни / и си ги взех от autohelp на бул.Булгария.
И аз карам същите повече от 9к км и не съм имал проблем с тях.
alfa156jtd
25-09-2010, 16:26
благодаря,колеги вече втори комплект сменям,но много свирят.първите бяха,,сеферт,,,вторите ,,нипон,, все сьщото.
благодаря,колеги вече втори комплект сменям,но много свирят.първите бяха,,сеферт,,,вторите ,,нипон,, все сьщото.
Колко киломера караш преди да смениш?
До сега на колите ми съм слагал QH и съм много доволен спират добре, не свирят и джантите стават черни от изтритото феродо. Когато се наложи смяна и на алфата пак такива ще сложа.
Поздрави
alfa156jtd
26-09-2010, 12:48
колега,от първия ден от монтажа си свирят ,товарния влак не свири толкова.
Посъветваха ме да взема някакви чешки icer и вече 1500км съм доста доволен, не свирят и добре спират.
колега и аз съм с фейслифт, знаеш ли кога не ми свириха накладките, за марка не знам, ама като дадох 330 лева за предни и спряха да свирят. друг е въпросът, че изкараха 10 000 км само, останалите накладки хем свирят хем не спират, обаче са по 100 лева
TRW или Ferodo и няма да ти свирят :)
Нз какви са моите,честно.Сложил съм ги преди 3 години и нито свирят нито нищо и бяха на готина цена 25лв.
alfa156jtd
24-10-2010, 11:23
колеги,реших въпроса сложих ,,permafuse,, и ефтини не свирят и спират много добре.
Pepko-Bepko
24-10-2010, 11:43
Колко пари ти седнаха че ако с четири буталните апарати маи няма накладки под три цифрена сума ?
val_mcrae
24-10-2010, 12:07
Колко пари ти седнаха че ако с четири буталните апарати маи няма накладки под три цифрена сума ?
Има! :) Преди седмица поръчвах накладки "Феродо" за Порше -то, цената им беше 80лв. (Задни) Предните мисля че са около 95лв.