View Full Version : Някой да знае Crosswagon за продан?
Здравейте,
Някой знае ли за автокъща или човек, който продава сносен Кросвагон?
Има, има.....!
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vf14dnkukszj
Ама не е в БГ- страната на "РЕАЛНИТЕ" хил КМ.
Здравейте,
Имаше един в "Про ауто" на Искърско шосе 14 за около 15 000 лв., не беше никак зле на пръв поглед.
Здравейте,
Тези в мобилето не стават ли ? Ако си гледал някои от там, сподели би ми било интересно поне на мен, че и аз от доста време си ги гледам тези. :)
Тези в мобилето не стават ли ? Ако си гледал някои от там, сподели би ми било интересно поне на мен, че и аз от доста време си ги гледам тези. :)
То там има само 2 (като изключим този с доставката). Някой друг да знае за вагони?
Ще отида да видя този на ПроАуто на живо.
Колега, на ъгъла на бул."И.Е.Гешов" и ул."Незнайният войн" (срещу автосервиза) се намира автокъща 'Сердика' - там преди около месец-два имаше 2бр. 'Crosswagon', светло зелен и черен, внос от Франция.... но не знам дали стоят още и какво е състоянието им, цената им и т.н. :?
Няма ги в интернет, но може да се обадиш по телефона и да попиташ дали случайно още ги имат ;)
Колега, на ъгъла на бул."И.Е.Гешов" и ул."Незнайният войн" (срещу автосервиза) се намира автокъща 'Сердика' - там преди около месец-два имаше 2бр. 'Crosswagon', светло зелен и черен, внос от Франция.... но не знам дали стоят още и какво е състоянието им, цената им и т.н. :?
Няма ги в интернет, но може да се обадиш по телефона и да попиташ дали случайно още ги имат ;)
Благодаря, точно такава информация се надявах да получа ;-)
Преди 3мин. минах пред автокъщата и не ги видях 'Crosswagon'-ните, наредили са някакви 'VAG'-ове отпред - не бързай да ходиш, първо се обади по телефона ;)
Тъмно зеления който клони и към кафяво вагон го купи един приател.Имаше какво да се желае по него .Но изпълнението му беше доста добро.Наля парички в него и сега го продава.Не че му има нещо просто често си сменя колите.Но вчера ми каза че вече го е продал.Мога да предложа едно комби на един приятел 2006 г .Ако имаш интерес ми писши.
Prodavam li4nata si kola, kupena 2006 - po4ti na 40 000km, dizel, 4erna, kojen salon + drugi ekstri v otli4no systoqnie. Ako se interesuvate pi6ete na ....................
-----------------------------------В този форум пишем на кирилица.
Ако искате да продадете колата си - има раздел продава. Има си и изисквания за обявите.
pr_00f
Колега, не четеш ли... наглееш ли...
Има си раздел за това, има си шаблон за обяви.
V_A_N_K_A_T_A
23-10-2010, 00:08
Данчо от Перник (d_dan4o) продава неговия.Имаше го и тук,в Продава,но не го намирам.Ето обяватa от мобиле.бг
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11254666285635113&f1=details
Виж каква обява се появи.
Цената е доста хубава, може да и метнеш едно око.
http://www.mobile.bg/11287653450108446
Предния номер е на панделка, а волана е като на 1млн. километра.... :?
Все пак си признавам, че винаги съм бил привърженик на по-скъпите оферти!
Предния номер е на панделка, а волана е като на 1млн. километра.... :???:
Все пак си признавам, че винаги съм бил привърженик на по-скъпите оферти!
За коя обява се отнася това?
По принцип говоря - повече пари за по-качествена стока ;)