View Full Version : Импровизирани срещи на кино Арена Младост
Ако някой ще ходи и аз съм на линия в 7.
soldier81
26-04-2011, 17:21
Аз ще намина,дано се съберем повече от трима:clapping:
Предполагам, че няма да има никой, но имам работа към 18ч. там та ще намина :)
badmadafaka
11-05-2011, 09:56
Тия срещи са почти толкова посещавани колкото срещите на гтв/спайдер... Да не би мястото да носи някаква негативна енергия и да гони алфистите надалеч :spell: :pokey: :bored:
detelazurno
11-05-2011, 10:15
Въпрос на постоянство. Срещите на арена запад станаха точно защото имаше един период в който аз и D-I-V-A-K-A нямахме какво да правим вчерно време и киснахме там всеки божи ден. Първоначално никой не идваше. Но в последствие започнаха да идват 1, 2-ма + нас общо 4-ма. На другата вечер пак никой, пак само ние си киснем. После вземе някой се сети да дойде и така лека полека се намериха постоянни хора. Но корена беше точно в това наше постоянно присъствие всяка божа вечер там. Просто който, когато дойде винаги имаше хора (макар и само 2-ма).
Тия срещи са почти толкова посещавани колкото срещите на гтв/спайдер... Да не би мястото да носи някаква негативна енергия и да гони алфистите надалеч :spell: :pokey: :bored:
Не!
Просто няколко келеша( сега да не ми се обидите), вместо да се друсат, или полово да се изнежват или откровенно да се изпедерастяват, просто спонтанно се събират на туй , неприветливо място!
Останалото няма да го пиша!:blah:
От една шега, срещите там си станаха реалност!
Браво, момчета, не сме си търкали колената напразно!
badmadafaka
11-05-2011, 11:11
Нищо не разбрах :roll:
Нищо не разбрах :roll:
Не си само ти. :roll:
badmadafaka
11-05-2011, 12:54
На мен от написаното ми мяза като колегата да казва, че тия дето ходят (са ходили) на срещите са педали и друсалници... :pokey:
На мен от написаното ми мяза като колегата да казва, че тия дето ходят (са ходили) на срещите са педали и друсалници... :pokey:
Не си го разбрал правилно.
То и на мен ми трябваха 3 прочета да разбера нещо, ама пак не съм сигурен.
Иво, напиши го на ново, на по-прост език, като за нас :grandpa:
badmadafaka
31-05-2011, 13:44
Да вземем да заформим една среща днес..?
alfilio78
02-06-2011, 15:46
колеги не разбрах вобще някой събира ли се на тази срешта
badmadafaka
02-06-2011, 16:58
Явно не :Topic-is-closed-bg:
soldier81
07-06-2011, 10:27
Събират се много ясно,предпоследния път бяхме аз и Дани Славев,а последния пак аз и М.Груев(и двата пъти бяха добри срещи).
Ако има желаещи за довечера,може да мина да ви видя към 19ч.
badmadafaka
07-06-2011, 11:02
Ми айде да я видим тая работа :) То и преди си е било така общо взето - малко, но качествени :spiteful:
От хората които потенциално ще дойдат днес, може ли да помоля ако някой има два стикера за стъклата (за вътрешно лепене) да ми донесе :zzz:
Аз съм без возило, така че пропускам :( Другата седмица....
И аз като гледам как върви деня, ме бройте и мен. Към 19-19,15 ще гледам да сам на Арена.
От хората които потенциално ще дойдат днес, може ли да помоля ако някой има два стикера за стъклата (за вътрешно лепене) да ми донесе :zzz:
Нямам два, но ми се намира един, който ми стои на бюрото от доста време и довечера ще ти го донеса.