Log in

View Full Version : Въпрос за "кантарче" за спирачки?

rasho 33 imola
04-07-2006, 22:45
Здравейте!!!
Значи проблема е следния,от едното бутало на кантарчето тече спир.течност.Дали може да се премахне самото кантарче :oops:
и какви ще са последствията от неговата липса?
Благодаря предварително.

toni esprit
10-07-2006, 20:49
колега эаните ще блокират при натискане на педала преди предните

Beco
12-07-2006, 11:44
колега эаните ще блокират при натискане на педала преди предните

Така е, ама к'во ти пука :D

rasho 33 imola
12-07-2006, 23:06
Мерси.
В момента съм махнал лоста който е за кантара,и не усещам почти никва разлика :oops:
А има ли опасност да ми блокира колело в движение?

Beco
13-07-2006, 09:42
Мерси.
В момента съм махнал лоста който е за кантара,и не усещам почти никва разлика :oops:
А има ли опасност да ми блокира колело в движение?

Нямам идея, преди алфата карахме рено 25, беше се развалило кантарчето и нямаше никъде на едно место ми искаха 250 лв за ново и си казах майната му и го махнах. Карахме я повече от година нямаше проблем.(направиха някакъв преходник) цялата работа 25 лв. Като цяло 33-ките не се славят с добри спирачки, (това го знаеш по добре от мен :) ) Та това със спирачките не е шега работа по добре питай някой който разбира. Моето мнение е мнение от типа "Пенкелер" и не се съобразявай много с него. Реното все пак беше дизеляк, а 33 си е бегачка имай едно на ум.
Предполагам щом сълзи значи влиза въздух и системата не е обезвъздушена, това е друга екстра освен загубата на спирачна течност :P

toni esprit
13-07-2006, 20:45
а колега не става така пак блокират има такава ваэможнос и това е опано кантара се регулира от това лосче и триябва да е на земията гумите иначе има опасност да не спира отзад

rasho 33 imola
13-07-2006, 21:35
Мерси за мненията.Събота смятам да реша проблема,имам едно което не течеше като го свалях.И смятам да ги сменя.А колата си спира без кантарчето,и не се занася :shock:

rasho 33 imola
18-07-2006, 21:24
Вече смених кантара.И спирачките се подобриха :D Явно от доста време не ми е бачкал кантара. :oops: На този които свалих ще му сменя гумичките и можеби ще стане..