View Full Version : Търся колега от Шумен за съдействие
Здравейте.Търся някой колега който да е от Шумен.Попаднах на един стар Фиат същия като моя.Започнах да го реставрирам но както знаете със старите коли има проблем с намирането на част.Та значи имам снимка на колата която издирвам и точен адрес в Шумен.Но няма как да намеря поне телефона на собственика.Има ли възможност да ми съдейства някой колега.Благодаря предварително.
Може и на лично
Има колега от Шумен :-)
Дай адреса и повечеко инфо какво точно ти трябва само телефон на собственика ли или?
Това е издирваната машина
alfageorgi
03-10-2010, 19:27
В Плевен продават един такъв в движение в много добро състояние за 4000лв.Даже е същия цвят като тоя на снимката.
В Плевен продават един такъв в движение в много добро състояние за 4000лв.Даже е същия цвят като тоя на снимката.
Къде това?!?
Сега се сещам, че в Плевен на Априлов, малко преди кръстовището с Гренадерска, много години седеше изоставен един Фиат 1500. Много се надявах някой да го вземе и да го реставрира, но май е заминал за скрап. :(
Лошо е ако е заминал за скраб.Ще съм благодарен за информация ако не са го преместили някъде другаде .Трябват ми чарколяци по тази машина.