View Full Version : борни за 145-ца и евентулна цена ?!?
много се лутах тука да се информирам и неможах така и да намеря една достоверна информация за въпросните брони. чудя се колко ще струват предна и задна броня за 145ца (2ра ръка) и то защото евентуално може да се наложи да си продам моите :angry1:
предната е перфектна а задната е леко ожулена от ляво. но нека да допълня, че това е само информативен въпрос, пък като му дойде времето ще раздуя !
Без брони ли ще караш ?
хахаха, ми не ще си правя брони :clap2:
моля ти се не загрозявай колата с някой голфов тунинг...тя достатъчно красива
много се лутах тука да се информирам и неможах така и да намеря една достоверна информация за въпросните брони. чудя се колко ще струват предна и задна броня за 145ца (2ра ръка) и то защото евентуално може да се наложи да си продам моите :angry1:
предната е перфектна а задната е леко ожулена от ляво. но нека да допълня, че това е само информативен въпрос, пък като му дойде времето ще раздуя !Предната е около 120-130 кинта ма се намира доста трудно :wink: :wink: :wink: за задната незнам
моля ти се не загрозявай колата с някой голфов тунинг...тя достатъчно красива
believe me, при мене некви голф тунинги не вървят.
познавам един пич дето ги праи и най забавното е, че ги прави по поръчка а не, дай теслата опа тряс прас тва ако стане и тн.
каквото направя ще е добре и щом го направя ще ви се похваля :lol_sign:
Може да сложиш някоя снимка като има резултат да видим. Някои лек тунинг би стояло доста добре
Patsimir
11-07-2006, 21:36
За 146 ще стане ли бронята ти. Кажи какъв цвят е. Изкам да купя предната, ако има на нея халогените. Може да пуснеш снимка, да кажеш цена или да пуснеш едно ЛС и да се видим. Аз търся черна броня.
окей, черни са и двете самоче ако стигна до продажбата ще е без халогени със сигурност. Значи предните за 145 и 146 са напълни идентични. Ще те имам на предвид но не ти давам гаранция, че ще ги продавам вообще защото малко ми се забавиха нещата и може тунинга да отпадне за блиския месец :?
но все пак ако реша задължително ще ти пиша !