View Full Version : тампони заден мост?
Pepko-Bepko
05-10-2010, 22:14
Някои сменял ли е четирите тампона които държат задния мост към купето на колата?Къде се продават?Идеи?...Цена?Пак ли ще се побългарява?
Прати една снимка че съм забравил.Аз сменях някой тампони отзад ама кои?:roll:
Linkestis
06-10-2010, 18:16
Става дума за тампоните на моста които са с по два дълги болта,и се навиват на купето.
Според мен са си такива каквито изглеждат твоите в момента.Преполагам ти се струват сплескани и вероятно че потропват?
Pepko-Bepko
06-10-2010, 20:07
Ами двата са отлепени и успявам да ги завъртя вътре в моста.А другите два не мърдат при опит за завъртане....При разклащане при подвигната гума се усеща леко мърдане на моста.Според мен отлепените тампони са проблемни...ако се продават бих ги сменил.
BOXER_33_PLD
08-10-2010, 15:14
И мен ме интересува дали се продават някъде тези тампони и евентуално каква е цената.
BlackBaron
11-10-2010, 16:57
Аз направих следното, направо си купих цялото, да речем "магаре" (това на което лежат тампоните), заедно с единия горен шарнирен носач за 130 лв. Като моите бяха като нови нищо се бяха втора употреба (говоря за тампоните разпира се). И така си реших проблема. Иначе в магазините за авточасти ми предлагаха такива тампони ама те все не бяха оригинални а с приблизителни размери до търсените.
lacho.lazarov
30-04-2013, 12:39
Колеги имам същия проблем. Тези тампони от къде могат да се намерят?
Linkestis
30-04-2013, 12:54
Това не е проблем.Какво те притеснява,казали или видял относно тези тампони?
Нямаше ли един колега (мисля ферарист), които слагаше полиуретанови тампони и забравяте :gruebel:
Linkestis
30-04-2013, 14:03
Има го,но този маъериал е изключително ме поодходящ за задното окачване.А и този тампон май никой не го прави