Log in

View Full Version : Хиляди благодарности на колегата dobromirski !!!

rusiq86
06-10-2010, 02:04
Благодаря ти отново приятелю, посрещна ме, беше изключително гостроприемен, и ме изпрати!
Благодаря за помоща и за отделеното време!
Дано има повече такива хора като теб, и ако мога да помогна с каквото и да е не се колебай да звъннеш, и когато имаш път към Русе моляте обади се за по бира :)

Шапка ти свалям отново!!!

mordohy
06-10-2010, 02:15
Това хубаво, ама рицарството задължава да кажеш за какво става въпрос!
Абе я ни посвети във случката!:chair:

rusiq86
06-10-2010, 02:53
Имах болежка, болно ми е като знам, че има нещо да се прави по колата ми. Колегата се отзова без дори да ме познава, работи по колата все едно е негова, изключително внимателно.
Преди време ми протече рейката, смених я с такава втора ръка, тя нямаше течове, но след малко повече от месец започна леко потропване от ляво...нали съм си малко ухапан и какво ли не мислех за да го оправя. След време видях в една тема, че колегата е решил проблема си по мн добър начин. Свързах се с него за информация, той беше мн отзивчив. Нямаше ме в страната и едно от първите неща беше да се свържа с него след като се върна в Бг. Успях да съчетая връщането от почивка със среща с него. Обадих му се и просто го питах може ли да извършим интервенцията, човека се съгласи, въпреки, че сигорно е бил зает (за което му благодаря). Като резултат рейката е отремонтирана, няма тропане, нищо :) и дори без да я сваля (за отрицателно време). Евала отново и мерси!

mordohy
06-10-2010, 02:56
Ми сподели,бе!
Нали не е направил нещо лошо!
Казвайте ги тия неща!
Дай го човека смело!

Jivko7777
06-10-2010, 11:44
Добромирски е пич аз съм го признал вече, след като и с мене се занимава толкова време за едни емблеми :)

zdravio
06-10-2010, 11:51
Двама приятели съм пратил при него никой не е казал лоша дума! Човека е много точен! :bowdown:

fred
06-10-2010, 13:52
Двама приятели съм пратил при него никой не е казал лоша дума! Човека е много точен! :bowdown:

Ми като си здравио, смее ли да каже нещо я, па и двама си му пратил :) (шега де).
А и името му е такаво, да е жив и здрав и да помага, пък и ние, ако можем с нещо също.

a1----
06-10-2010, 14:54
Едно голямо евала и от мен на dobromirski :)

dobromirski
20-10-2010, 21:13
Хехех, Хамериканецо, ще те "убия" :kissy:
Тъкмо обеснявах на един колега от форума как да направи манипулацията на място (мислех, че е чел темата за рейката), а той кат вика ""rusiq86" е много доволен. Аз се чудя от де знае, а той ми дава линк за таз тема :in_love:
Благодарско за милите думи. За съжаление, знаеш , че наистина бях зает, иначе щяхме да продължим на :BBQ::drunk:

Уффф, ако знаете колко ми е гадно , че не се познавам лично с много от Вас, но като оправя любовницата от аватара, обещавам да наваксам пропуснатото. :drunk:

Между другото ( а то хич не е между другото), Хамериканецо , именно твойта кола ме еманципира, да се захвана с бараката от гаража. Наистина, невероятна кола :big_love::respect:

rusiq86
21-10-2010, 00:26
Е благодаря ти, гледам да си я обгрижвам с мн мн любов! Какво да я правя, жал ми е нещо да не ми е наред, ухапан съм малко.
Решихме проблема с лагерите отзад :), нови SNR лагерчета. Засега и датчика на абс вече 42 км не е светвал. Взех и нови маратонки, мн й тичат!
Абе какво да ти кажа, хапе ме яко, сега ми е щукнало тавана черен да го боядисвам!

dobromirski
21-10-2010, 08:03
Уфффф, аз много мислех мойта (както е бяла ) тавана да е в черен лак, само , че има едно (май две) НО.
1.Лятото е ад. Имал съм черна кола и се напича отвратително .
2.Понеже тавана е на нивото на очите, и най малката забележка личи. А на черният лак - 2 пъти. Спираш, пада един кестен ( ако вече не е паднал) и влизаш във филм ! :)

ФЕРАРИСТ
21-10-2010, 13:23
Уфффф, аз много мислех мойта (както е бяла ) тавана да е в черен лак, само , че има едно (май две) НО.
1.Лятото е ад. Имал съм черна кола и се напича отвратително .
2.Понеже тавана е на нивото на очите, и най малката забележка личи. А на черният лак - 2 пъти. Спираш, пада един кестен ( ако вече не е паднал) и влизаш във филм ! :)
Фешън фолио????
Лятото си го махаш.....

vladeto_
21-10-2010, 15:02
Карбона на 3М би седял супер на предния капак,тавана и багажника :clapping:

rusiq86
21-10-2010, 19:44
Мерси отказах се от фолио, камо ли карбон. Искам само тавана в черна лъскава боя и това е!