Log in

View Full Version : Предни накладки

AlfaFen145
09-10-2010, 22:12
Колеги ,кажете къде мога да си купя "хубави ,предни накладки ,на достъпна цена...Разгледах в axm-auto.com,но там не мога да видя нещо хубаво ...
Някой ,ако си е взимал ,да каже..
Като цяло ,ако може да е нещо евтино ,временно ,защото скоро ще сложа двойно перфорирани със ,все накладките ,така че тези са временни ...
Мерси !

AR147
10-10-2010, 14:18
Колеги ,кажете къде мога да си купя "хубави ,предни накладки ,на достъпна цена...Разгледах в axm-auto.com,но там не мога да видя нещо хубаво ...
Мерси !
Steinhof

stkazakov
10-10-2010, 15:52
Евтини Ferodo

soldier
10-10-2010, 18:26
Аз до вчера карах 3000км със стенхоф, спират перфектно, но така и не спряха да свирят. Сега съм с някви други.

Abar7h
10-10-2010, 18:52
Аз до вчера карах 3000км със стенхоф, спират перфектно, но така и не спряха да свирят. Сега съм с някви други.
Намаза ли им гресчица отзад?

soldier
10-10-2010, 19:36
Тия дето скърцаха, майстора ги изпили и ги намаза с някво мазилце, за да не скърцат, но в последствие сложихме други нови. Старите си ги паза и може след 20-30хил да ги сложа пак.

trustworthy
10-10-2010, 20:33
EBC Ultimax

kolev
11-10-2010, 10:59
щейнхоф не си слагайте. мойте съм ги намазал и понасвирват, цапат джантата обаче ги карам от няколко хиляди км и още не могат да се напаснат. освен това нямат кабел за датчика за износване /за разлика от симер примерно,които имат/. освен това когато ми ги доставиха, единия комплект не беше за моята кола и на всичкото отгоре беше със счупено и раздробено феродо. въпреки че от ахм се отзоваха бързо и ми пратиха верните, не ми обясниха мога ли да разчитам на тия накладки след като съм видял как се разпада феродото и що нямат кабелче.

tsvetence
11-10-2010, 13:23
Аз си сложих Textar и съм много доволна.Като типична жена не разбирам от авточасти и автопроблеми,но усещам кога нещо не е наред с моята хубавица.Един приятел ми ги намери.Яки са и не са скъпи

преместено: tonov

Abar7h
11-10-2010, 18:53
Тия дето скърцаха, майстора ги изпили и ги намаза с някво мазилце, за да не скърцат, но в последствие сложихме други нови. Старите си ги паза и може след 20-30хил да ги сложа пак.
Новите какви са, и доволен ли си?

soldier
11-10-2010, 21:52
Новите май са Textar, но не съм сигурен иначе вече 100км и спират готино и не свирят. Но още не съм ги тествал екстремно.

миро
11-10-2010, 22:20
Купувате си накладки Галфер и забравяте. Не свирят и спират супер! Или намирате Ате и вътре са Галфер. :drinking:

lokara
12-10-2010, 11:33
аз съм с тези които са слагани в германия,но са на свършване и сега съм си купил Perfamuse и се надявам да остана доволен

ne0
12-10-2010, 20:12
ДА СЕ ЗАПОМНИ:

ИСТИНСКИ ГАЛФЕР или ЧЕРНО ЕБЦ (Ултимакс) --- това са качествените накладки

може да случите и на Маф, Феродо и др. ама е на късмет

Furious 155
12-10-2010, 20:45
щейнхоф не си слагайте. мойте съм ги намазал и понасвирват, цапат джантата обаче ги карам от няколко хиляди км и още не могат да се напаснат. освен това нямат кабел за датчика за износване /за разлика от симер примерно,които имат/. освен това когато ми ги доставиха, единия комплект не беше за моята кола и на всичкото отгоре беше със счупено и раздробено феродо. въпреки че от ахм се отзоваха бързо и ми пратиха верните, не ми обясниха мога ли да разчитам на тия накладки след като съм видял как се разпада феродото и що нямат кабелче.
от стейнхоф дискове(перфорирани) и накладки отпред съм доста доволен. Единствено че се държат като спортни спирачки - искат едно прилично спиране за загряване и след това държат зверски. Свирукане имам само при много лек натиск на педала и то е много леко, но все пак предните ми апарати са си все още оригиналните и вероятно водачите им не са слънце.

soldier
12-10-2010, 20:55
И аз като си сложих стенхоф накладките, сложих и перфорирани стенхоф дискове. При наистина силно натискане не свиреха, но при леко натискане на педала свиреше доста силно, не можех така да карам, всички ме гледаха. За сега с новите накладки 100++км няма свирене.

AlfaFen145
16-10-2010, 19:19
Сложих си Стейнхоф,2-ри ден карам ,чакам да се приберат хубаво.За сега съм доволен ,няма скърцане ,стържене или сфирене,явно имам късмет :)

LOCK: )