PDA

View Full Version : Едно питане до колеги от Кюстендил

renyx
11-10-2010, 11:40
В сряда се налага да ходя до с. Невестино.Питането ми е дали да стигна до Кюстендил и да карам по път Е62(минава се през Нови чифлик) или да мина през Коняво и Катрище?Кой от двата пътя е по-хубав?
Благодаря предварително на всички отзовали се.

marto92
11-10-2010, 20:34
За пътя през Е62 немога да ти кажа (не съм минавал),но през Коняво и Катрище минавах скоро и пътя е много хубав асфалта е перфектен и няма почти никакви коли да не кажа никакви.Дано да съм ти помогнал!

chico
12-10-2010, 10:07
И двата пътя са достатъчно добри, избери по-краткия маршрут :)
ПС: Като минавах преди 20-тина дни през Е62 имаше само един мост в ремонт и се минава в едната лента.

DSlavev
12-10-2010, 11:26
И двата маршрута са ОК, но не влизаи в Кюстендил а мини по околовръстният път, там непрекъснато копаят и не се знае на каде е отклонено движението.
През Катрище не е лош пътя за селски разбира се, но пак сега там прибират реколтата хората и се кара доста бавничко.
Аз бих те посъветвал да минеш по магистралата/А6/ и после по пътя Дупница-Кюстендил/Е62/ е доста по-бързо въпреки, че е с някой и друг километър повече.

soldier81
12-10-2010, 12:17
Аз бих те посъветвал да минеш по магистралата/А6/ и после по пътя Дупница-Кюстендил/Е62/ е доста по-бързо въпреки, че е с някой и друг километър повече.

Бих те посъветвал същото,имам колеги от Багренци и всяка сутрин пътуват до София през Дупница.Казват че е по-бързо и е по-хубав пътя.

renyx
12-10-2010, 15:09
:notworthy: Благодаря на всички.Щом и двата пътя са хубави ще го мисля.

Alfa Pilot
12-10-2010, 15:34
Бих те посъветвал същото,имам колеги от Багренци и всяка сутрин пътуват до София през Дупница.Казват че е по-бързо и е по-хубав пътя.

Ако си с Алфа Ромео пътя през Конявската планина е идеален.