PDA

View Full Version : Олигофрен с рено - някой друг наоколо?

bass
13-10-2010, 09:18
Към 8.40 на околовръстното и Сливница едно рено (19 май) направи чудовищна простотия и много хора се разминаха за милиметри. Някой колега от форума да беше там също? Имаше две други алфи около мен - една 166 и една 156.
Няма смисъл да разказвам какво се случи, щото няма да ми повярвате без свидетели...

Old Fox
13-10-2010, 09:40
Е няма да повярваме, ама ти разкажи, че ме гложди любопитсво.

Bonev
13-10-2010, 09:41
Да бе, кажи ни!:hmm:

bass
13-10-2010, 10:19
Ми зави от околовръстното по Сливница в посока центъра и почна да дрифти (!?!?!?!?!?) по цялата ширина на пътя, минавайки на милиметри от чакащите в насрещното (моя милост в частност) и околните.
Първо помислих, че се е хлъзнал при завоя, понеже е мокро, но той продължи да си върти задника наляво-надясно с мръсна газ през цялата отсечка до следващия светофар - малко преди него се метна на тротоара :hmm:
Докато идваше към мен първо с предницата, а после със задницата, си помислих (за около секунда, ма нали знаете как тече времето на забавен кадър в такива ситуации :-P ):
"Колегата отпред се размина, но мен ще ме удари. Този ще е третият за тази година, който ме удря в спряло състояние, и първият, който ще го отнесе физически." Посегнах към дръжката на вратата, за да съм готов да сляза, но съобразих, че не е добра идея при удар и я пуснах :-) За щастие не чух никакъв удар или стъргане, но колегата зад мен го отнесе леко. Ще огледам по-внимателно след малко дали съм минал наистина чисто.
Нямам идея как го направи тва с реното. 19-ка фейслифт, ако се не лъжа. Едно-две връткания на ръчна да е направил - ОК, но това беше няколкостотин метра нон-стоп.
Доста хора "тръгнаха да го питат", ама светна зелено и се размина. Както знаете, там има караулка и постоянно полицейско присъствие. Сега познайте дали имаше реакция.

marian
13-10-2010, 10:24
Тва ще да е някакъв комплексар с малка пишка.На такъв бих му счупил краката на мига:paddle:

Bonev
13-10-2010, 10:28
Дрифт с Рено?:calc: Не разбирам от Рено, но реното не е ли с предно. Да не я е въртял на ръчна? Всъщност, няма значение как го е правил, а защо? Е на такива ненормалници трябва да им взимат книжките и яки глоби.

bass
13-10-2010, 10:34
Дрифт с Рено?:calc: Не разбирам от Рено, но реното не е ли с предно.
Аз това имах предвид като казах, че няма да повярвате :-) Простотията сама по себе си изобщо не е екзотично явление - всеки ден се среща в най-различни форми.

Max
13-10-2010, 10:43
Номера успя ли да видиш? :-) Поне за статистиката...

bass
13-10-2010, 10:59
Не, когато спря, вече беше доста далеч зад мен. Преди това не ми беше до номера :-) Затва и питах дали някой колега не е бил там, че ме гложди и мен що за капут беше този.

-Bobby-
13-10-2010, 11:05
Дрифт с Рено?:calc: Не разбирам от Рено, но реното не е ли с предно. Да не я е въртял на ръчна? Всъщност, няма значение как го е правил, а защо? Е на такива ненормалници трябва да им взимат книжките и яки глоби.

Те затова гърците имат термин в тяхното ЗДП, за "каране с цел впечатляване на околните"... само не помня колко стотин евро беше глобата.
А за дрифта, нищо по-лесно - сложил е галошки, с двигатели като 1.8i (107 коня) и 1.8 16V (135 коня), на това купенце, дето тежи 1 тон празна, с добре настроена ръчна, става номера...

bager
13-10-2010, 11:08
http://www.dnes.bg/crime/2010/10/13/19-godishen-shofior-pomete-velosipedist-v-sofiia.101076

Дали тоя не е бил същият???

п.п. Опс, сега видях, че е било снощи!
Явно не е същият, но е подобен!

badmadafaka
13-10-2010, 15:24
най-тъжното е, че тия малоумни комплексарчета и нашмъркани татини синчета, дори и да убият някого с простотията си няма и да го осъзнаят даже, камо ли да им задреме...

иначе перфектната "реакция" към вреда, причинена от такъв участник в движението, за съжаление, може да се направи единствено ако нямаш автокаско, тъй като повечето застрахователи имат клауза в условията, че каското не важи при нанасяне на тежки телесни повреди на причинителя от страна на застрахования (или нещо подобно)...

Tedo
13-10-2010, 16:28
Да не е едно бяло, хечбек-има един рацер в квартала с такова

търтей
13-10-2010, 16:48
единствено ако нямаш автокаско, тъй като повечето застрахователи имат клауза в условията, че каското не важи при нанасяне на тежки телесни повреди на причинителя от страна на застрахования (или нещо подобно)...

Е чак тежка телесна не. Просто съвсеееееееееееем леко може да му се отрежат ушите

:starwars:

Mind_Control
13-10-2010, 16:52
Е чак тежка телесна не. Просто съвсеееееееееееем леко може да му се отрежат ушите

Или да го наръгаш с нож в задника :)

Kuku
13-10-2010, 16:59
Не ръгайте с нож, а с шило ;)

Old Fox
13-10-2010, 19:18
И да не се ръга, може сам да падне върху шилото.....няколко пъти;-)

bass
13-10-2010, 19:21
Да не е едно бяло, хечбек-има един рацер в квартала с такова

Не - тъмносиньо, четири врати, спойлерче, прагчета, чак за лепенчици не съм гледал :-)

Иначе светофарите спасяват живот, ей! :-) На няколко коли освен мойта вратите се отвориха след като онзи спря на тротоара зад нас, но светна зелено и всеки си тръгна по бизнеса, че беше и голяма опашката. А може би трябваше да сме по-настойчиви... Щеше да има разнообразие от възпитателни похвати.

Ramsezsh
13-10-2010, 19:52
... Щеше да има разнообразие от възпитателни похвати.

Да. Такива трябва да бъдат обгрижвани с много и разнообразни възпитателни похвати (голяма част бяха описани). Заради едната простотия могат да затрият някого.
Колегата Мах е пуснал една тема за такива убавци.

Pinky
13-10-2010, 20:34
Засрамете се, бе! Че и глобален модератор се включва! Ножове и шила ше вадят, ай сиктир.

koolio
13-10-2010, 20:59

Рязането на уши си е баш тежка телесна ;).

Чл. 128. (1) Който причини другиму тежка телесна повреда се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

(2) Телесната повреда е тежка, ако е причинено: продължително разстройство на съзнанието; постоянна слепота с едното или с двете очи; постоянна глухота; загуба на речта; детеродна неспособност; обезобразяване, което причинява завинаги разстройство на речта или на сетивен орган; загуба на единия бъбрек, слезката или на крило на белия дроб; загуба или осакатяване на крак или ръка; постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.

Иначе аз такъв ще го ритам докато се изморя, пък ще оставя на експертите да преценяват каква повреда съм му нанесъл! :starwars:

mordohy
13-10-2010, 21:49
Засрамете се, бе! Че и глобален модератор се включва! Ножове и шила ше вадят, ай сиктир.
А ти пък псуваш!:haha:
Аъ карам временно такова и просто ума ми не побира как е правил такива простотии!
За мерките и възпитанието съм съгласен!:bravo:

Kuku
13-10-2010, 21:58
Засрамете се, бе! Че и глобален модератор се включва! Ножове и шила ше вадят, ай сиктир.Добре де, само ще им режем ушите :idea:

pr_00f
13-10-2010, 21:58
Рязането на уши си е баш тежка телесна ;).

Чл. 128. (1) Който причини другиму тежка телесна повреда се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.

(2) Телесната повреда е тежка, ако е причинено: продължително разстройство на съзнанието; постоянна слепота с едното или с двете очи; постоянна глухота; загуба на речта; детеродна неспособност; обезобразяване, което причинява завинаги разстройство на речта или на сетивен орган; загуба на единия бъбрек, слезката или на крило на белия дроб; загуба или осакатяване на крак или ръка; постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.

Иначе аз такъв ще го ритам докато се изморя, пък ще оставя на експертите да преценяват каква повреда съм му нанесъл! :starwars:

Ееее ся ти ще му режеш ушите , няма да му вадиш тъпанчетата.
Така че няма да е тежка телесна :super:

Satanism
13-10-2010, 22:03
Само тоя да беше....в рамките на 3-4 дена ми се случи два пъти...един с една нова 5-ца и един плевенски капут с някаква странна Тойота или Мазда...тоя с маздата се размина на 1м от челен удар с насрещната кола...

fred
13-10-2010, 22:30
Гъз глава затрива, зора е докато се затрие

old alfist
13-10-2010, 22:43
Или да го наръгаш с нож в задника :)
Ако ще е в задника най-добре е с боксова ръкавица, ама трябва и леко да се завърти.

Kuker
14-10-2010, 00:21
Ако ще е в задника най-добре е с боксова ръкавица, ама трябва и леко да се завърти.Тц!С чадър, отваря се и после се прави опит да се извади! ;)

Pastora
14-10-2010, 00:57
Тц!С чадър, отваря се и после се прави опит да се извади! ;)
Нъцки, с тия китайки няма да усети напън дори, боц с бутилка олио от старите, да се заклещи :)

bouncer
14-10-2010, 18:01
Аз предлагам да се бие, ебе и пцуе на майка до откат! Ама леко, така, с уважение, на "вие" и без дискриминация - биеш навсякъде! Па после лека ли била, тежка ли била телесната повреда..... като му нахакаш крика или скоростния лост в гъза да видим дали ще се оплаче в полицията. Болката минава, ама срама е за цял живот!

Kuku
14-10-2010, 18:19
Бояне, засрами се.... :crazy:

mordohy
14-10-2010, 21:53
Баси аналночревните садисти.Какви щанги и крикове и чадъри , бе!
Има и по-цивилизовани начини.
В моя род, традицията е да се набие на пакостника кочан от царевица за пуканки.
Кочана е малък и влиза лесно, обаче излиза трудно.
Наказаният си го носи без особени трудности няколко дена и колкото и да се мъчи, сам не може да го извади.
Купона започва след три-четри дена.
Вътре е топло и влажно.
Зърната започват неусетно да набъбват, тоест да покълват.
А кочана се е предвижил от ануса в сфинктера и нито може да се :dyrvo_v_kenefa:, нито да го извади по някакъв начин.
В стари времена без хирургична намеса края ще да е бил ужасен!

old alfist
14-10-2010, 22:01
Наказаният си го носи без особени трудности няколко дена и колкото и да се мъчи, сам не може да го извади.
Вътре е топло и влажно.
А кочана се е предвижил от ануса в сфинктера и нито може да се :dyrvo_v_kenefa:, нито да го извади по някакъв начин.
Вие сте като индианците - мъчението сте го превърнали в изкуство.

pr_00f
14-10-2010, 22:44
Вътре е топло и влажно.

Това без вазелин ли ?.......
А аз се притеснявах че моята оферта за специалният ми вазелин с пясък ще изглежда много брутална....

badmadafaka
14-10-2010, 23:10
баси аз какво казах, вие докъде го докарахте...
тая тема е пълна с анални фетишисти :surrender:

mordohy
14-10-2010, 23:17
Това без вазелин ли ?.......
А аз се притеснявах че моята оферта за специалният ми вазелин с пясък ще изглежда много брутална....
Е не е имало такива екстри тогава!

Прадядо ми е работил в първообраза на Тексим!
Тоест експорт-импорт с катъри и мулета!
Бил е бая як и не му е трябвало вазелин, че да го набута

Sm0k
17-10-2010, 13:51
Май е време заглавието на темата да се смени на:

"Принципи и методи на аналната пенетрация с неодушевени предмети" ;)

Подзаглавие: дисертационен труд за придобиване на докторкска степен по нетрадиоционна психотерапия ;)

Само не знам как всички допринесли към разработката ще си поделят заслугите за научния принос ;) Надявам се, че колегите няма да влязат в конфликт надушвайки славата и общественото признание ;)

bass
22-10-2010, 19:37
Ндаааа... прибързана радост от безболезненото разминаване с реното :-(

Преди малко седя на светофар и тъкмо си свалям очилата - баааааааам отзад. Добре че не си бърках в носа, примерно.
Такси. Отмести ме на метър напред, обаче външно нямаше никакви поразии освен малко жълто по бронята. Разделихме се с крива и извинителна усмивка от моя и негова страна съответно.
Като се прибрах обаче отворих багажника и ми направи впечатление, че странно изщрака. После няма затваряне, така съм я и оставил пред блока - майната му, неам нерви да се нервирам вече. Как па се на жълти ми върви беееее...

Утре ще пробвам с един авер да я напънем, ега се затвори, и я оставям така за вековете като египетска пирамида.
Прав беше Сашо от рокендрола предния път: "Сега като я направя, пълниш я с нафталин и в гаража" :-)

п.п. Дайте акъл за бързо и ефективно решение за поизпъване без преследване на перфекционизъм - има ли изобщо шанс да стане с напъване на ръка или да я карам при някой юнак с кози крак (образно казано)? След като се отвори безпроблемно, надявам се да не е много грозно хлътването.

търтей
22-10-2010, 20:55
Мини утре да ти я изпъна. Или най-добре в неделя.
Може да я вържеш и да дръпнеш с друга кола, лебедка иле нещо подобно.
Козият крак е груба работа.

bass
22-10-2010, 21:16
Мини утре да ти я изпъна. Или най-добре в неделя.
Може да я вържеш и да дръпнеш с друга кола, лебедка иле нещо подобно.
Козият крак е груба работа.

Аз затва написах "образно казано" :-)