Log in

View Full Version : Кой какво е научил от форума

oem
14-10-2010, 12:31
Чшшшш, бате ви Бобо никога не казва всичко до край! Той само Ви подсказва колко много му разбира. Нали и той хляб яде и бира пие. Бегайте му у сервизо да ви оправи в живота и ще разберете :) Ноу хау не се дава току така! Шото после някой от вас на него ще му обеснява как се затапва ЕГР.

Bobo
14-10-2010, 14:19
Чшшшш, бате ви Бобо никога не казва всичко до край! Той само Ви подсказва колко много му разбира. Нали и той хляб яде и бира пие. Бегайте му у сервизо да ви оправи в живота и ще разберете :) Ноу хау не се дава току така! Шото после някой от вас на него ще му обеснява как се затапва ЕГР.

Което се е случвало даже във форума - е глей на тебе ти мапнах колата и ти почна да мапваш :grin:

oem
14-10-2010, 14:30
Така е ма и бая четене изчетох и бая питане питах, и бая експерименти си правих и техника си накупих... та от тогава до сега твоя мап претърпя малко корекции, шото вървежа си е вървеж ма разхода ме уби в градските условия на спри/тръгни. За магистралата не говорим. Там бях и под данните от книжката на колата с твоя мап.

Сега да не кажеш, че те уча как да мапваш. Проблема си е лично мой. С твоя мап колата си вървеше прекрасно. Нищо лошо не казвам! :)

Bobo
14-10-2010, 14:33
Така е ма и бая четене изчетох и бая питане питах, и бая експерименти си правих и техника си накупих... та от тогава до сега твоя мап претърпя малко корекции, шото вървежа си е вървеж ма разхода ме уби в градските условия на спри/тръгни. За магистралата не говорим. Там бях и под данните от книжката на колата с твоя мап.

Сега да не кажеш, че те уча как да мапваш. Проблема си е лично мой. С твоя мап колата си вървеше прекрасно. Нищо лошо не казвам! :)

Ааа аз не разбирам ти щом си го подобрил начи си навътре ;) А установи ли коя е картата на аванса и как да и познаваш стойностите или още налучкваш :oops: След толкова четене може и формулата за смятане на аванса по карта да ми напишеш ;)

oem
14-10-2010, 14:39
Просто си оправих икономичния режим в парт тротъл. Не защото е зле, а защото аз така искам. Щото я карам вечно студена и ми гори 14 - 15 в града. Сега си паднах на 12, което е по-добре.

За аванса... ъъъъ кога съм го налучквал?

Bobo
14-10-2010, 14:46
Просто си оправих икономичния режим в парт тротъл. Не защото е зле, а защото аз така искам. Щото я карам вечно студена и ми гори 14 - 15 в града. Сега си паднах на 12, което е по-добре.

За аванса... ъъъъ кога съм го налучквал?

Пратих ти поздрави по един батка в международен форум ;) А иначе колата не се пипа в студените режими щото после на топло става боза ;) Както и да е ти си знаеш ма дай формулата как се смята аванса - да видя кво си научил като си чел,че скоро някой мод ше ни бастиса :busted_cop:

oem
14-10-2010, 14:50
Пратих ти поздрави по един батка в международен форум ;) А иначе колата не се пипа в студените режими щото после на топло става боза ;) Както и да е ти си знаеш ма дай формулата как се смята аванса - да видя кво си научил като си чел,че скоро някой мод ше ни бастиса :busted_cop:

Не съм я бутал в студените режими :) Къде го прочете това. Сместа ми е 13.8:1 само до 35% лоад ми е около 14.2:1

Формулата... ми сега съм на работа и не го помня точно ама двел ъгъла е (X-104)*0.75 за ъгъла преди гмт не я помня. Имам ги всички формулки за М1.5.5 на лаптопа в къщи.

П.П. разбрах за поздравите :) И вие гадаехте нещо по QV-то тогава :) Търсите МАФ лимитер пък питате друго... хората не могат да ви разберат кво питате :)

Bobo
14-10-2010, 14:58
Не съм я бутал в студените режими :) Къде го прочете това. Сместа ми е 13.8:1 само до 35% лоад ми е около 14.2:1

Формулата... ми сега съм на работа и не го помня точно ама двел ъгъла е (X-104)*0.75 за ъгъла преди гмт не я помня. Имам ги всички формулки за М1.5.5 на лаптопа в къщи.

П.П. разбрах за поздравите :) И вие гадаехте нещо по QV-то тогава :) Търсите МАФ лимитер пък питате друго... хората не могат да ви разберат кво питате :)

Не само ние гадаехме ами и бая батки се чудеха кво е сътворил чичо бош ;)

oem
14-10-2010, 15:01
Не само ние гадаехме ами и бая батки се чудеха кво е сътворил чичо бош ;)

Няма научени хора. Всеки, чете, пита, експериментира... с времето човек се учи :) Нищо ненормално в това. Предполагам какво е чуството да направиш колата си над 300 к.с. Евала за това!

pr_00f
14-10-2010, 15:55
Направо сте се оляли от офтопик по старата тема :)

badmadafaka
14-10-2010, 16:19
Аз не разбрах това тема в която се пита нещо ли е, хранилка на Бобо или чат с него "при открити врати" :oops:

Май истината е някъде по средата... а иначе по (заглавието на) темата: те и университетите не са предназначени да те научат на нещо докато ти мирно и кротко си седиш и дремеш на катедрата... целта им е да ти покажат как сам да напреднеш в сферата, която си избрал :Yoda:
Плюс това (не, че защитавам някого) ама познание, придобито с години (да не кажа десетки) е трудно да се предаде на неизвестния читател в пост във форум, по възможност по-кратък и ясен, че нямаме време да четеме... ;)

oem
14-10-2010, 22:46
Тая тема дойде от друга. Преместили са ни постовете. Няма никакъв смисъл да се дискутира въобще. Що не я изтрихте?

Никой нищо не може да научи от тоя форум. Освен някой да си счупи колата друго не мое да стане освен дребните технически неща които са полезни единствено на тези които не са хващали отверка в близките годинки. Без да се обижда никой :)

Old Fox
14-10-2010, 23:14
Хайде хайде оем, самият ти научи много;-)

голямата риба
14-10-2010, 23:15
много може да се научи от който и да е форум
но както каза лошият е*ач трябва да си си написал домашното преди това

pr_00f
14-10-2010, 23:21
Ами аз например всичко което знам за колите съм го научил от тук( основно) и от Ланча и Фиат форумите.
Не че знам много, но определено не гледам като теле в железница ( както беше преди 6 години)

nikotm
14-10-2010, 23:27
Най-добре ще е вие двамата да си ходите при жените,а ако нямате при приятелките(и такива ако нямате,тогава на платена приятелка):hump:и вервайте ми,утре ще се чувствате много добре и ще ви е весело.:drunk:

пс.Сега сме в общия раздел и може много да ме храните.:hehe::hehe::hehe:

псс.И за да не е напразен поста,от форума се научават наистина неща които да ти свършат работа.И аз научих много от тук.

Alexandrov70
14-10-2010, 23:29
Не знам кой какво е научил от форума , но аз определено не научих това ,което ме интересуваше в точният момент.Може би защото съм нов тук или ....,но факта е , че по питането ми преди време се изписаха две-три неща и нищо конкретно.Поне някой да беше дал предположение...

MUROMAN
15-10-2010, 09:53
Аз се чудя на Оем и на Бобо чатят ли си , рекламират ли се,надлъгват ли се в тая тема?:roll:

bouncer
15-10-2010, 16:49
свалят се :hump: :)

Sunny
15-10-2010, 17:17

Да ти покажа ли тема в която на правилно зададен въпрос е даден правилен , кратък и точен отговор от Бобо и питащия е доволен и разбрал от един път ?

Има един лаф : На глупав въпрос - глупав отговор .
И един друг : Занаят не се учи а се краде .......
:flowers:

Bobo
15-10-2010, 17:23
Аз се чудя на Оем и на Бобо чатят ли си , рекламират ли се,надлъгват ли се в тая тема?:roll:

Ами ако ти е интересно се бутни м/у двамата да видиш кво правиме може да ти хареса :-D

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

Най-добре ще е вие двамата да си ходите при жените,а ако нямате при приятелките(и такива ако нямате,тогава на платена приятелка):hump:и вервайте ми,утре ще се чувствате много добре и ще ви е весело.:drunk:

пс.Сега сме в общия раздел и може много да ме храните.:hehe::hehe::hehe:

псс.И за да не е напразен поста,от форума се научават наистина неща които да ти свършат работа.И аз научих много от тук.

Ти да мълчиш че ше дойда аз с голямото момче на гости и ше видиме кво става с платената любов :-D

nikotm
15-10-2010, 22:39

[/COLOR]

Ти да мълчиш че ше дойда аз с голямото момче на гости и ше видиме кво става с платената любов :-D

Заповядай те.Ма май и голямото момче забрави де е Брацигово.Набора миналата седмица се беше замислил че от доста време не е идвал.Нито на ядене,нито на пиене може да ни биете.:-DАз съм по яденето,а Охльова по пиенето. :-D

oem
15-10-2010, 23:16
Ами ако ти е интересно се бутни м/у двамата да видиш кво правиме може да ти хареса :-D

Ух че си мръсник :gayfight:

155_8000rpm
16-10-2010, 21:09
Ами аз научих от форума,че оем и боби се желаят и,че също желаят и Мариан да им партнира,само че той май не е съгласен!:notworthy::metal::doctor:

spe4elist
16-10-2010, 21:30
… и трите ...

свалят се :hump: :)
... и това е вярно ...

... ето това е офертата на вечерта :sex:

Bobo
17-10-2010, 15:54
… и трите ...

... и това е вярно ...

Да виждам аз че явно имате проблеми със секса аз говоря за блъскане с коли ма тука на някой сигурно му липсва секс че постоянно за гейове се разправя :evil:

Айде успех и да позлвате презервативи :evilsmiley:

MUROMAN
17-10-2010, 17:14
Ами аз научих от форума,че оем и боби се желаят и,че също желаят и Мариан да им партнира,само че той май не е съгласен!:notworthy::metal::doctor:

Старички са ми тия двамата.:nono:

spe4elist
17-10-2010, 17:41

E, това ако не е предложението на уикенда ... ;)

Bobo
19-10-2010, 00:02
На спе4елиста му запече плочата 8-)

… и трите ...

... и това е вярно ...

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

мда

E, това ако не е предложението на уикенда ... ;)

spe4elist
19-10-2010, 00:17
На спе4елиста му запече плочата 8-)

Плочата - не знам, ама скарата цяла вечер я вардих и вадих препечени мръвки :BBQ: Наздраве! :wein:

Sunny
19-10-2010, 09:50
Плочата - не знам, ама скарата цяла вечер я вардих и вадих препечени мръвки :BBQ: Наздраве! :wein:

E те това не си го научил от форума . :ban:

spe4elist
19-10-2010, 10:39
E те това не си го научил от форума . :ban:

Абсолютно си прав - разспамил съм се яко и затова си налагам 3 дневен бан!:drinking:

Но това не означава, че няма да ви държа под око и да подарявам банани, където е нужно!