PDA

View Full Version : предизвиквам Змея на 20 метра

голямата риба
15-10-2010, 10:34
предизвиквам Змея на 20 метра, като и двамата сме без лява или дясна полуоска. След като съм го предизвикал предоставям на него да избере коя.

Като автомобилите трябва да се придвижат от силата на двигателя, предадена през силовото предаване.
Бутане и разни други не са разрешени.

За протокола аз ще съм с Ланча Делта II НРЕ 2.0 16V turbo. За да съм равностоен от към двигателна сила, ще премахна маркуча между интеркулера и дроселовата клапа.

MainaCore
15-10-2010, 11:27
:rotfl: Аз викам и змея да си махне маркуча :)

acko88
15-10-2010, 12:13
А нали се сещаш че трябва да ходи до Варна за да му подготвят колата за гонката (демек,отстраняване на полуоска) :rotfl:

ФЕРАРИСТ
15-10-2010, 13:33
Летящ или от място.....

Bobo
15-10-2010, 13:36
Летящ или от място.....

Дисциплината летящ е измислена за Алфи без съединители и с Q2 диференциали всички останали стартират от място :D
Някъде да си видял гладко бягане на каквото и да е разтояние с летящ старт ;)

Dodo 155
15-10-2010, 16:04
Дисциплината летящ е измислена за Алфи без съединители и с Q2 диференциали всички останали стартират от място :D
Някъде да си видял гладко бягане на каквото и да е разтояние с летящ старт ;)
и JTD-та - да те допълня :-D :strong:

vegatta
15-10-2010, 16:19
и JTD-та - да те допълня :-D :strong:

тука не съм съгласен

по темата.... редно е да се каже кой с къв диф е

abart_
15-10-2010, 16:59
Може ли и аз да се включа в старта без полуоска ? :-D

случвало ми се е да карам без полуоска,или по-точно със излязла от карето и минавам доста повече от 20 м :)

Интересното е че се е получавало както със скорости от 10 км/ч така и със 130 км/ч

Mury
15-10-2010, 17:28
тука не съм съгласен

ЖТД-то е голем мъртвец от място,но виж на летящ,излита:asthanos::asthanos::asthanos:

Bobo
15-10-2010, 17:31
тука не съм съгласен

Жтд-то в най добрия случей е с Q2 така че се съгласяваш и толкова :)

ЗМЕЯ!
17-10-2010, 02:28
предизвиквам Змея на 20 метра, като и двамата сме без лява или дясна полуоска. След като съм го предизвикал предоставям на него да избере коя.

Като автомобилите трябва да се придвижат от силата на двигателя, предадена през силовото предаване.
Бутане и разни други не са разрешени.

За протокола аз ще съм с Ланча Делта II НРЕ 2.0 16V turbo. За да съм равностоен от към двигателна сила, ще премахна маркуча между интеркулера и дроселовата клапа.

Ако искаш може и по некое бутало, клапан или там квот друго си избереш да махнем няя проблеми друже, замерки прайм всекви... :Bolt:

:rotfl: Аз викам и змея да си махне маркуча :)
Впечатляващо-напращял както винаги... :pain:

А нали се сещаш че трябва да ходи до Варна за да му подготвят колата за гонката (демек,отстраняване на полуоска) :rotfl:

Що, ти да не избяга чак там монтьорски услуги да си търсиш бе няшия, и може би изгаряш от нетърпение да ми препиръчаш някого?! :tooth:

голямата риба
17-10-2010, 09:57
... замерки прайм всекви... :Bolt:

да разбирам ли, че приемаш предизвикателството?

Dodo 155
17-10-2010, 10:14
тука не съм съгласен

Има се предвид дисциплината "летящ старт", защото JTD е куц при тръгване до към 3-та предавка, особено 6 скоростните ;)

Змей,
ако махнеш полуоската на кола с Q2 ще си остане на място, ако ще и 1000 к.с. да има ;)
Ако го направиш на кола с нормален диф, може да мине повече от 20м.

ЗМЕЯ!
17-10-2010, 10:15
да разбирам ли, че приемаш предизвикателството?

Разбира се, че НЕ!
Просто те занасям и сори, че ща разочаровам, ма никой нормален, не би го приел...

abart_
17-10-2010, 11:51
Има се предвид дисциплината "летящ старт", защото JTD е куц при тръгване до към 3-та предавка, особено 6 скоростните ;)

Змей,
ако махнеш полуоската на кола с Q2 ще си остане на място, ако ще и 1000 к.с. да има ;)

Тук не съм много съгласен обаче.
Питай Змея как тръгва ЖТД-то особенно до 3-та, и то 6-скоростно ;) Имам наблюденя над Поморийското.

И второ-ако под "нормален" диф имаш впредвид отворен,също не съм съгласен че ще мине повече от 20м. Всъщност дори няма и да тръгне според мен

ЗМЕЯ!
17-10-2010, 12:14

Змей,

Не съм съгласен негро, 6-степенните кутии са с по-къси предавки, следователно колата би трябвало да се изтрелва по-бързо и не напразно замениха 5-степенните ;)

Иначе останалото е ясно...

acko88
17-10-2010, 17:15
Що, ти да не избяга чак там монтьорски услуги да си търсиш бе няшия, и може би изгаряш от нетърпение да ми препиръчаш някого?! :tooth:

:surrender:

mitaka_cs
17-10-2010, 20:14
За съжаление Zmeycho отказа предизвикателството. Темата свършва тук.