Log in

View Full Version : Проблем с топлото

yovi
10-07-2006, 07:05
Колата е по принцип с климатик, който в момента е изключен. При позиция "студено" на регулатора духа топъл въздух в купето. На бегъл оглед всичко си е наред - жилото не е откачено, движи клапата за въздух и крана за течността, обаче топлото си е топло :shock:
Някакви идеи какъв би могъл да е проблема?

голямата риба
10-07-2006, 08:02
кранчето на отоплителя да не затваря

yovi
10-07-2006, 14:12
Както съм писал в първия пост, кранчето видимо се движи от жилото. Какво би му пречило да не затваря? Ако наистина не затваря каква е процедурата за отремонтиране.

Mury
10-07-2006, 17:22
Както съм писал в първия пост, кранчето видимо се движи от жилото. Какво би му пречило да не затваря? Ако наистина не затваря каква е процедурата за отремонтиране.То жилото се движи но самото кранче не затваря а процедурата е смяна с ново :wink: :wink: :wink:

kris11
10-07-2006, 23:49
И при мен беше така в сряда и четвъртък .В сряда скъсах ремък клим алтернатор и компресора не се върти , при пуснато студено дръжки гореш въздух. В четвъртък смяна на ремък , но ми скъсаха буксата за компресора и пак така. В петък вързах кабела, издирих изгорял предпазител в кутията на радо=иатора но компресора не работи.Рових кабели на пресостата, накрая изкубах плюса на акумулатора и сле д10 мин наново го включих. Компресора взе, че заработи. :shock: Всъбота 2 часа се дупих докато снадя и запоя кабела към компресора, че беше скъсан на 15см от компресора.Изчанчих се с 1 пръст да държа полялника.