View Full Version : Проблем с отварянето на предните врати
Здравейте има 146-ца и имам проблем с отварвянето на предните врати отварят се много трудно понякога е нежзмойнод асе отжорят от вънка.Някой ако се е зблъсквал с такув проблем да сподели?
Добре дошъл в нашия форум, колега! Опиши по-подробно точно какъв е проблема - дръжката ли не реагира, вратата ли заяжда, отвътре лесно ли се отваря?
И моля, положи малко повече старание в писането, тук не е чат все пак.
Значи от вътре се отваря нормално просто от вънка е много трудно трябва да напъвам да надигам данеби да е е от дръжките
моите позалепват,ама чак да надигам?????Успех колега и добре дошъл в форума!
Не е от дръжките, щом успяваш да отвориш. Проблема е вътре в бравата. Има един пластмасов щифт, който се чупи. Може да се оправи - на негово място се навива подходящ по размер винт. За целта обаче трябва да свалиш самата брава. Тогава ще го видиш къде е :)
dr.House
15-10-2010, 22:07
Значи от вътре се отваря нормално просто от вънка е много трудно трябва да напъвам да надигам данеби да е е от дръжките
Не е от дръжките такъв проблем имат при Типо-Темпра-Дедра-155-145/6 износват се бравите получава се един досаден луфт между дръжката и бравата.Можеш да ги оправиш като махнеш корите-тапетите и подложиш по лостовата система за да се обере въпросния луфт.Пример при Дедра се сещам че,залепих парче пластмаса между лоста на бравата и дръжката.:idea2:
ivan dimitrov
16-10-2010, 15:19
---
В крайна сметка да обобщим - без разглобяване на вратите няма да минеш ;)
Тези дни мисля да ги отворя да ги отворя. Мерси все пак
колега колата която купих беше така
и предишния собстевеник беше разглобил цялата врата за да я направи,но нищо повече незнам
Трябва да се разглобяд! Същият проблем го имах и аз, но бащата нави един винт на едната и стана, но другата беше счупена цялата брава и се оправи с/у 30лв. втора употреба, даже си взех и щипки за корите бонус!;-)
Здравейте, колеги, искам да използвам темата на колегата.
Имам проблема с луфта, за който е писал един колега по-нагоре и установих, че за да се оправи (евентуално), трябва да се свали бравата. Моля дайте акъл как се сваля, тъй като срещам сериозни затруднения.
Мога да пусна и снимки, за да видите какъв е проблема.
Благодаря предварително, колеги.
Здравейте, колеги, искам да използвам темата на колегата.
Имам проблема с луфта, за който е писал един колега по-нагоре и установих, че за да се оправи (евентуално), трябва да се свали бравата. Моля дайте акъл как се сваля, тъй като срещам сериозни затруднения.
Мога да пусна и снимки, за да видите какъв е проблема.
Благодаря предварително, колеги.
Къде точно срещаш проблем? Снимай да видим, пък ще помагаме ;) Или поне опиши по-точно.