View Full Version : от какво може да е?
голеги имам странна миризма в купето,от зад на аспуха не мирише,от какво може да е
На какво е миризмата - на изгоряло ли? Да не е вентилаторът?
На какво е миризмата - на изгоряло ли? Да не е вентилаторът?
като на лекарства мирише
да не е нещо на увехтяли спагети бре ???;)
spe4elist
15-10-2010, 23:05
Мухъл?
Furious 155
15-10-2010, 23:36
кога мирише и какво още наблюдаваш освен миризмата в поведението на колата?
кога мирише и какво още наблюдаваш освен миризмата в поведението на колата?
мисля че като пусна парното тогава мирише,нищо останало в поведението на колата
Furious 155
16-10-2010, 00:10
мисля че като пусна парното тогава мирише,нищо останало в поведението на колата
антифриз губиш ли - нивото проверявал ли си?
миризмата малко на чубрица ли бие?
spe4elist
16-10-2010, 02:59
Сменял ли си филтъра на купето?
колега слагаш една глава лук и спира да мирише на каквото и да било)))))))
Petronii
16-10-2010, 11:07
Провери дали имаш мокри стелки отпред.
от какво друго може да е? възможно ли е от филтар на купето
Абсолютно,ако не си го сменял отдавна,аз оня ден сменях един на 4 години,и познайте какво имаше още,освен че беше станал около 1 кг. тежък,около една кофа шума,и запушени отвори на пространството под чистачките.И вътре в парното беше мазало:holiday2::holiday2::holiday2::holiday2:
spe4elist
20-10-2010, 14:31
Джозепе, вземи си смени филтъра на купето накрая ...
Джозепе, вземи си смени филтъра на купето накрая ...
добре,утре го сменявам
темата и особено някои от отговорите са ми много интересни:-D
Абсолютно,ако не си го сменял отдавна,аз оня ден сменях един на 4 години,и познайте какво имаше още,освен че беше станал около 1 кг. тежък,около една кофа шума,и запушени отвори на пространството под чистачките.И вътре в парното беше мазало:holiday2::holiday2::holiday2::holiday2:
Аз като взимах мойта оня ми каза, че е махнал филтъра и ми даде някакви шини които били от захващането.Сега като съм без филтър има ли опасност да ми се задръстят въздуховодите от боклуци?
Може да си зацапаш питите по охладителната и отоплителната система, както и някое листо да ти шумка из въздуховодите ;) По-добре си сложи филтър :)
Аз че ще сложа филтър ще сложа, а имам подозрения, че може да са ми зацапани тия пити 'щото не е ясно колко време е карана без филтър.Сега за да ги изчистя трябва ли да свалям таблото?
Аз че ще сложа филтър ще сложа, а имам подозрения, че може да са ми зацапани тия пити 'щото не е ясно колко време е карана без филтър.Сега за да ги изчистя трябва ли да свалям таблото?
Лошото е че на 155 отвора за поленовия филтър е точно над вентилатора,и всичко отива в него,което хич не е добре.Препоръчвам на всички да си проверят пространството под чистачките за запушвания,защото стават големи бели:boo::boo::boo:
rumenti77
24-10-2010, 22:18
И аз да ви питам.Като пусна парното и вътре в купето става ад,яка смрад на бензин.От никъде не се виждат течове. И те така,гадна работа:puke:.Подробностите са че:колата не върви добре и задното гърне го няма(ако има някакво значение).Ако някой може да помогне с акъл да помага.Ай поздрави на бандата.
Само като пуснеш парното ми мирише на бензин Румба?
Ако по принцип ти мирише най-вероятно имаш нацепени и сълзящи маркучи за обратния бензин.:(
rumenti77
24-10-2010, 23:07
[QUOTE=MUROMAN;784843]Само като пуснеш парното ми мирише на бензин Румба?
Ако по принцип ти мирише най-вероятно имаш нацепени и сълзящи маркучи за обратния бензин. Като не е пуснато парното не се усеща да мирише на бензин в купето.А и на пръв поглед не се вижда тече от някъде.