View Full Version : Може ли някой в района на Младост 3 да услужи със зарядно за акумулатор?
С две думи - умря ми акумулаторът, наясно съм, че съм за нов, но до другата събота нямам никакво време да търся. Та ще може ли някой - за предпочитане от Младост, да услужи с едно зарядно до неделя, та да го съживя за една седмица? Черпя бира!
nightroller
16-10-2010, 00:37
С две думи - умря ми акумулаторът, наясно съм, че съм за нов, но до другата събота нямам никакво време да търся. Та ще може ли някой - за предпочитане от Младост, да услужи с едно зарядно до неделя, та да го съживя за една седмица? Черпя бира!
Добре де, що не ми се обади ???
Добре де, що не ми се обади ???
Ти да не си носиш зарядното кат идваш да поркаш?:Tease:
nightroller
16-10-2010, 12:07
Ти да не си носиш зарядното кат идваш да поркаш?:Tease:
абре ако се беше обадил щях да ти намеря зарядно от някой френд там бе :) не е задължително аз да съм там а и нямам зарядно :):)
Ако не си си намерил- мини край нас някойя вечер и ще ти дам. Може и акумулатор да ти дам за десетина дни ако искаш
Ако не си си намерил- мини край нас някойя вечер и ще ти дам. Може и акумулатор да ти дам за десетина дни ако искаш
Тая вечер към 19-19.30 ?
А...аз може сутрин ток да ти давам с/у 1-бира:)))))
Alexanderbb
20-10-2010, 11:15
ама ти още ли не си го сменил този акумулатор.