Log in

View Full Version : лято е :)

Pages : 1 [2]

valjo
12-07-2006, 10:55
не позна :P :lol:

просто има път който е без винетка до там :lol:

и оттам се минава с МТЛБ :tank:
мерси, аз си имам годишна винетка :tongue: :lol:

Слав
12-07-2006, 10:55
Точно така!
Този път минава през Владая и излиза точно в началото на Рударци.Лошото е, че е павиран и не е особено поддържан, но е приемлив...абе за BG стандартите си е направо добър! :lol:

Yon
12-07-2006, 10:59
просто има път който е без винетка до там :lol:

Аха значи си си купил "Уакаримазка" кабриолет :twisted:
И ловец съм и рибар съм...... :lol:

santo_traficante
12-07-2006, 11:04
???? ?? ?????????? ?? ????? ?? ?? ?????????? :wink:???????? ? ??? ?? ???? ??? :?: :lol:
________
Nps50 (http://www.cyclechaos.com/wiki/Honda_NPS50)

Max
12-07-2006, 11:10
Това за софиянците не мисля да го коментирам :wink:извинете а вие от къде сте :?: :lol:

Като каза "а вие откъде сте" се сетих за един друг лаф, казваше го един стар гларус на Слънчев бряг "и вие ли плувате в Черно море" :P

Yon
12-07-2006, 11:14
Е как :gruebel: От Пътърч до Владая сичкото се е Софиянец :Tease: :crazy:

Roberta
12-07-2006, 11:15
извинете а вие от къде сте :?: :lol:
Ми знам ли откъде съм, ама когато на някои хора пра-дядовците са пасяли козите на село, моя е въртял публичен дом в София ..... за жалост никой не е наследил бизнеса ........ та така каго гледам май 4-то поколение софиянка съм, ама знае ли човек .....
Не го казвам за друго, а защото напоследък прекалено много почна да се спеколира с темата софиянци и не софиянци!!!
Тъпо е!!!

BatVas
12-07-2006, 11:20
пс: какви са цените тази година???
Цените са нормални, не са по различни от тези по софийските басейни.
5лв. вход
2лв. паркинг
2лв. чадър
3лв. шезлогн
:D какъв разчет направих .....

+бензин до там + винетка,
- тази година са развалили заведенията - има само кебапчета и кюфтета като на селски панаир - миналата година имаше културно хапване и явно добър готвач- тази година отврат - дано го оправят.
Дигат цените - намалят качеството :evil:

Обиколния път за които говори търтея го минавахме на връщане от там с Пламен, Бат Еньо, Лъки Мен и Петко - само ,че бяхме с два Рейндж Роувъра :twisted:
Пък търтея и от там да мине - пак могат да го хванат за винетка, я да си помисли добре къде - софиянеца. Абе търтей аз се чудя що в нашия квартал има толкоз кучкари - ами то навремето тия хора са били овчари по Софийско равно поле и са си свикнали с кучетата :wink:

Yon
12-07-2006, 11:22
Не го казвам за друго, а защото напоследък прекалено много почна да се спеколира с темата софиянци и не софиянци!!!
Тъпо е!!!

Едно поне е 100% сигурно Симитли е село :roll2:

santo_traficante
12-07-2006, 11:24
+?????? ?? ??? + ???????,
- ???? ?????? ?? ????????? ??????????? - ??? ???? ????????? ? ??????? ???? ?? ?????? ?????? - ???????? ?????? ????? ???????? ??????? ? ???? ????? ??????- ???? ?????? ?????? - ???? ?? ???????.
????? ?????? - ??????? ?????????? :evil:?? ??????? ? ??? ??????? ??????? ?? ??????????? ???? ????? ?? ? ???????? ?????? ???? ???????? ??????.??? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ?? ??.?? ??? ? ?????? ????.??? ???? ??? ?????? ??????? ????? ???.
?.?. ????? ?????? ?? ?????? ???? ????? ?? ? ????? ???? ?? ? ? ????????? ???? ??? ???? ? ???????
________
DODGE RAM (DISAMBIGUATION) SPECIFICATIONS (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Dodge_Ram_(disambiguation))

Kuku
12-07-2006, 11:25
А на морето всички са софиянци :lol:

П.П.
А темата за какво беше :gruebel:

търтей
12-07-2006, 11:25
темата за какво беше :gruebel:

как за ко уеее
за водни кончета :lol: :lol: :lol:

MONI
12-07-2006, 11:26
+бензин до там + винетка,
- тази година са развалили заведенията - има само кебапчета и кюфтета като на селски панаир - миналата година имаше културно хапване и явно добър готвач- тази година отврат - дано го оправят.
Дигат цените - намалят качеството :evil:да яденето е под сякаква критика по заведенията няма никой че и навалица нямаше като миналата година.ама нали да се махнем за малко от Сф.за тва е цялата игра.ама нещо тая година излезна дърво там.
п.с. имало басейн на Белчин бани някой да е ходил знам че е с минерална вода ама дали е хубаво?

Хааа там съм ходил на неделна баня(не басейна) след една дъъъълга съботна дискотека и да ви кажа има едно басейнче вътре дето водата направо ври и изкарваш бая мърсотия. :lol:

santo_traficante
12-07-2006, 11:28
??? ????? ????? ?????? ? ???? ?????? ??.??? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???????????? ?? ?????? ? ??????:)
________
WASHINGTON MEDICAL MARIJUANA DISPENSARY (http://washington.dispensaries.org/)

proper
12-07-2006, 11:28
... на някои хора пра-дядовците са пасяли козите на село, моя е въртял публичен дом в София ..... за жалост никой не е наследил бизнеса ........

да жалко... иначе понеже е хубаво да си помагаме, щяхме да съдействаме оборота да е на ниво :) :) :) нали за тва сме секта :)

Kuku
12-07-2006, 11:29

как за ко уеее
18 страници хормони и лигня :lol: :lol: :lol:

Yon
12-07-2006, 11:29
п.с. имало басейн на Белчин бани някой да е ходил знам че е с минерална вода ама дали е хубаво?

нещо серионо сега:
Доколкото знам не било хубаво да се стои във минерална вода повече от 15-20 минути щото падало кръвното или там нещо подобно

търтей
12-07-2006, 11:30

как за ко уеее

скоро ще станат 20 :lol: :lol: :lol:

Roberta
12-07-2006, 11:30
да жалко... иначе понеже е хубаво да си помагаме, щяхме да съдействаме оборота да е на ниво :) :) :) :)
Качеството също :lol: :lol: :lol: .

Kuku
12-07-2006, 11:32
[quote=Kuku]

как за ко уеее

скоро ще станат 20 :lol: :lol: :lol:[/quote:k5q0nwsm]
:priest:

virusalfa
12-07-2006, 11:32
Това за софиянците не мисля да го коментирам :wink:извинете а вие от къде сте :?: :lol:Яз знам от къде е,ама нема да се изтръ4нувам да казвам,да не ме тепаш после :wink: :lol:

virusalfa
12-07-2006, 11:34
Тъпо е!!!

Едно поне е 100% сигурно Симитли е село :roll2:Пише ми го у подписо!!! :clap2: :clap2: :clap2:

virusalfa
12-07-2006, 11:36

П.П.
А темата за какво беше :gruebel:Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:

Kuku
12-07-2006, 11:39
Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
По морето, на въпроса "От къде си?" и съответно отговор "От София!" се получава следната дуплика "Те всички тук казват така!!!" :lol:

proper

как за ко уеее

нали за това е този раздел в крайна сметка, за да си чешем езиците тука, а не по другите теми в разделите които трябва да са полезни и сериозни!!!

Yon

Елате повече :alien:

Kuku
12-07-2006, 11:40

как за ко уеее

нали за това е този раздел в крайна сметка, за да си чешем езиците тука, а не по другите теми в разделите които трябва да са полезни и сериозни!!!
Именно :wink: аз го казах в добрия смисъл :D

virusalfa
12-07-2006, 11:41

Елате повече :alien:Ударението е на първото Е на първата дума!!! :wink:

Roberta
12-07-2006, 11:42
Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
По морето, на въпроса "От къде си?" и съответно отговор "От София!" се получава следната дуплика "Те всички тук казват така!!!" :lol:
И това е култово:
- От къде си?
- Ми ......... от Студенски град!
- Хмм ...... пак ще те попитам от къде си?
:lol: :lol: :lol:

BatVas
12-07-2006, 11:43
абе Монка имало басейн и било хубаво уж.ама де да знам някой ако ев ходил?казаха че водата е трепач:)

За Белчин ако говориш, аз ходих миналата година с Шокса и Ко - ами не беше лошо- ама аз като отидох бях още пиян от предната вечер и като заседнах - така и не се намокрих - иначе казват водата е хубава - някаква лековита - хората се плацикаха до тъмно, ама аз вече се бях расвеселил и пак не влязох :wink: Иначе не ме бърка водата - ако ще и кафява да е - аз нали съм дунавско чадо плувал съм в Дунава.

П.П.( от Свищов съм - П.П. въобще не ме бърка че не съм софиянец - тука когато са пасли овце моя дядо е ходил с фрак и е имал офис във Виена - още един факт - след освобождението вземат учен чиляк от Свищов за да стане кмет на София :wink: - макар че сега става и с тъп пожарникар :D :D - скобките не ги коментирайте - напомням ви че жителството умря със соца- при пазарната икономика има мобилност на работната сила :idea: - така че не почвайте тая тема щото вярно тъпо :wink:

santo_traficante
12-07-2006, 11:44
???? ???????? ????? ?? ??????? ?? ?,????????? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
?? ??????, ?? ??????? "?? ???? ???" ? ????????? ??????? "?? ?????!" ?? ???????? ???????? ??????? "?? ?????? ??? ?????? ????!!!" :lol:
? ???? ? ???????:
- ?? ???? ???
- ?? ......... ?? ????????? ????!
- ??? ...... ??? ?? ?? ??????? ?? ???? ???
:lol: :lol: :lol:???? ? ??? ????? ?? ?????????? :rotfl:
________
NO2 VAPORIZERS (http://no2vaporizers.com)

Roberta
12-07-2006, 11:46
П.П.( от Свищов съм - П.П. въобще не ме бърка че не съм софиянец - тука когато са пасли овце моя дядо е ходил с фрак и е имал офис във Виена - още един факт - след освобождението вземат учен чиляк от Свищов за да стане кмет на София :wink: - макар че сега става и с тъп пожарникар :D :D - скобките не ги коментирайте - напомням ви че жителството умря със соца- при пазарната икономика има мобилност на работната сила :idea: - така че не почвайте тая тема щото вярно тъпо :wink:
Точно това имах предвид, че прекалено много се спеколира кой от къде е, а не е нужно!!!

santo_traficante
12-07-2006, 11:46
?? ??????.........
?? ?? ?? ???? ??????? ??? ????? ???? ???????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ????? ??? ?? ??? ????? ???? ???.. :P
________
Volvo cars specifications (http://www.ford-wiki.com/wiki/Volvo_Cars)

virusalfa
12-07-2006, 11:50
"СЕМЕЕН ФОРУМ'ООД :roll:

viki
12-07-2006, 11:51
Точно това имах предвид, че прекалено много се спеколира кой от къде е, а не е нужно!!!

Дааа,страхотни хора има навсякъде :twisted: :twisted: :D

santo_traficante
12-07-2006, 11:52
"?????? ?????'??? :roll:?? ?? ?? ?? ?? ??????????? ???? ?? :shock: :P
________
Crown comfort (http://www.toyota-wiki.com/wiki/Toyota_Crown_Comfort)

virusalfa
12-07-2006, 11:55
"СЕМЕЕН ФОРУМ'ООД :roll:що бе да не си регистрирал жена си :shock: :PНе задавай отговори,бе!

KGB
12-07-2006, 11:56
За прекия път през Владая до Мърчаево и после Рударци не трябва винетка до там ходи градски транспорт.

Басейна на Рударци пред мисля 2 години беше на 3 място в Европа в някаква класация на Некерман или там некво си немско такова....заради минералната вода и разположението си.

Относно цените, само ще ви кажа, че този бесейн там то те бяха 4 май...ги продадоха за около 200 000лв. иначе казано подарък на този, който купи Стомана Перник....може би бесейна им носи повече пари в момента от колкото завода...не знам дали си плащат минералната вода на държава, но мисля не...та дори си позволяват да спират водата на чешмата долу.

BatVas
12-07-2006, 12:00
За Белчин.........
бе то не само басейна ами около него шезлонги ала бала за ядене нещо?вярно чувал съм че има нощен плаж там.. :P

Ами добре е - щом не ми е останало време да се мокря - само не знам как от масата на едни балкони (чардаци) накрая си тръгнах от маса на най-долния етаж - до басейните :shock: :?

santo_traficante
12-07-2006, 12:01
?? ??????.........
?? ?? ?? ???? ??????? ??? ????? ???? ???????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ????? ??? ?? ??? ????? ???? ???.. :P

??? ????? ? - ??? ?? ?? ? ???????? ????? ?? ?? ????? - ???? ?? ???? ??? ?? ?????? ?? ???? ??????? (???????) ?????? ?? ??????? ?? ???? ?? ???-?????? ???? - ?? ????????? :shock: :??? ???? ?? ?? ????? "??????? ?? ???????" :lol: :lol: :P :P
________
IOLITE (http://vaporizer.org/portable)

pent
12-07-2006, 12:03
надявам се да ви разсмее така както мен :)

"Sex And The City"

http://photo-cult.com/pics/116/pic_9991936_0116674.jpg

crazy_
12-07-2006, 12:04
Момчета, аз като стар варненец 8) и такъв, който е работи няколко години на Златни Пясъци, мога да ви посъветвам да забравите за 'хубавите' германки. Предполагам, че под 'Острова' Мoni е имал предвид Англия, а там положението с хубавите англичанки е още по-зле.
ПОвервайте ми, че за 3 години работа предимно с англичани и скандинавци, НЕ съм видял НИТО една хубава 'островитянка' , а от прехвалените снадинавки като махнеш красивите руси коси в общия случай нищо не остава, освен голямата седалка ;)

Истината са рускинчетата и украинчетата. Другото е пълнеж, но в крайна сметка, зависи кой колко е на зор, де :) . Да не говорим тези, полесдните, какъв разврат ги тресе и че не са такива надути като западняците...Просто жокерче ви давам като местен :wink:

tova za ukrainlkite i ruskinite e viarno !!!!!!! i dooosta viarno !!!!! umeiat go momi4Etata dvijeieto v krusta !!

========================================

Колега, Кирилицата е задължителна за всички. Знам ще ми кажеш че не си в страната, но форума си има кредор

http://pr_00f.alfaromeo-bg.com/kredor_ready.JPG

ако не ти се се появи, пробвай с F5 , току виж се появил.

santo_traficante
12-07-2006, 12:07
??? ??? ?? ??????? ???? ?????????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ? ????? :P ?????? ?? ????? ?????.... :P ???? ?? ? ????????? :P
________
FORD TERRITORY (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_Territory)

Yon
12-07-2006, 12:10
даа ама до колкото знам истинските гларуси не са броили рускините и украинките с точки :P защото са много лесни.... :P така не е интересно :P

И аз съм чувал , че с такива вадиш от общата бройката. :lol:

santo_traficante
12-07-2006, 12:12
??? ??? ?? ??????? ???? ?????????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ? ????? :P ?????? ?? ????? ?????.... :P ???? ?? ? ????????? :P

? ?? ??? ????? , ?? ? ?????? ????? ?? ?????? ????????. :lol:????? ???? ?????? ?? ?????? ??????? ?????????... :D
________
Justin bieber fans (http://justinbieberfan.info/)

viki
12-07-2006, 12:12
даа ама до колкото знам истинските гларуси не са броили рускините и украинките с точки :P защото са много лесни.... :P така не е интересно :P

Ха-хах верно и аз така съм чувала ,ама не се сещам коя нация получаваше най-много точки :?
П.П.

Santo...аз на теб съм ти" сърдита" :twisted: :twisted: онова животно къде го беше постнал вчера ме изплаши много здраво :shock: :shock: не се бях стряскала така от снимка,ама това ме разби..чак кошмари сънувах снощи :lol:

Yon
12-07-2006, 12:15
Ха-хах верно и аз така съм чувала ,ама не се сещам коя нация получаваше най-много точки :?

..........онова животно ........

Ами с него :hump:

slav40
16-07-2006, 15:26

П.П.
А темата за какво беше :gruebel:Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
1 поне е сигурно опознаи България за да я обикнеш - и опознай София за да я намразиш

crazy_
17-07-2006, 18:38
xora sprete da se razpraviate koi e sofianec i koi e selianin, v kraia na kraishtata vsi4ki sme BULGARI !!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

slav40
17-07-2006, 19:39
xora sprete da se razpraviate koi e sofianec i koi e selianin, v kraia na kraishtata vsi4ki sme BULGARI !!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Опаа объркахме темата с тия софия и Не софия.Дано все пак да не я затворят :wink: