View Full Version : лято е :)
не позна :P :lol:
просто има път който е без винетка до там :lol:
и оттам се минава с МТЛБ :tank:
мерси, аз си имам годишна винетка :tongue: :lol:
Точно така!
Този път минава през Владая и излиза точно в началото на Рударци.Лошото е, че е павиран и не е особено поддържан, но е приемлив...абе за BG стандартите си е направо добър! :lol:
просто има път който е без винетка до там :lol:
Аха значи си си купил "Уакаримазка" кабриолет :twisted:
И ловец съм и рибар съм...... :lol:
santo_traficante
12-07-2006, 11:04
???? ?? ?????????? ?? ????? ?? ?? ?????????? :wink:???????? ? ??? ?? ???? ??? :?: :lol:
________
Nps50 (http://www.cyclechaos.com/wiki/Honda_NPS50)
Това за софиянците не мисля да го коментирам :wink:извинете а вие от къде сте :?: :lol:
Като каза "а вие откъде сте" се сетих за един друг лаф, казваше го един стар гларус на Слънчев бряг "и вие ли плувате в Черно море" :P
Е как :gruebel: От Пътърч до Владая сичкото се е Софиянец :Tease: :crazy:
извинете а вие от къде сте :?: :lol:
Ми знам ли откъде съм, ама когато на някои хора пра-дядовците са пасяли козите на село, моя е въртял публичен дом в София ..... за жалост никой не е наследил бизнеса ........ та така каго гледам май 4-то поколение софиянка съм, ама знае ли човек .....
Не го казвам за друго, а защото напоследък прекалено много почна да се спеколира с темата софиянци и не софиянци!!!
Тъпо е!!!
пс: какви са цените тази година???
Цените са нормални, не са по различни от тези по софийските басейни.
5лв. вход
2лв. паркинг
2лв. чадър
3лв. шезлогн
:D какъв разчет направих .....
+бензин до там + винетка,
- тази година са развалили заведенията - има само кебапчета и кюфтета като на селски панаир - миналата година имаше културно хапване и явно добър готвач- тази година отврат - дано го оправят.
Дигат цените - намалят качеството :evil:
Обиколния път за които говори търтея го минавахме на връщане от там с Пламен, Бат Еньо, Лъки Мен и Петко - само ,че бяхме с два Рейндж Роувъра :twisted:
Пък търтея и от там да мине - пак могат да го хванат за винетка, я да си помисли добре къде - софиянеца. Абе търтей аз се чудя що в нашия квартал има толкоз кучкари - ами то навремето тия хора са били овчари по Софийско равно поле и са си свикнали с кучетата :wink:
Не го казвам за друго, а защото напоследък прекалено много почна да се спеколира с темата софиянци и не софиянци!!!
Тъпо е!!!
Едно поне е 100% сигурно Симитли е село :roll2:
santo_traficante
12-07-2006, 11:24
+?????? ?? ??? + ???????,
- ???? ?????? ?? ????????? ??????????? - ??? ???? ????????? ? ??????? ???? ?? ?????? ?????? - ???????? ?????? ????? ???????? ??????? ? ???? ????? ??????- ???? ?????? ?????? - ???? ?? ???????.
????? ?????? - ??????? ?????????? :evil:?? ??????? ? ??? ??????? ??????? ?? ??????????? ???? ????? ?? ? ???????? ?????? ???? ???????? ??????.??? ???? ?? ?? ?????? ?? ????? ?? ??.?? ??? ? ?????? ????.??? ???? ??? ?????? ??????? ????? ???.
?.?. ????? ?????? ?? ?????? ???? ????? ?? ? ????? ???? ?? ? ? ????????? ???? ??? ???? ? ???????
________
DODGE RAM (DISAMBIGUATION) SPECIFICATIONS (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Dodge_Ram_(disambiguation))
А на морето всички са софиянци :lol:
П.П.
А темата за какво беше :gruebel:
темата за какво беше :gruebel:
как за ко уеее
за водни кончета :lol: :lol: :lol:
+бензин до там + винетка,
- тази година са развалили заведенията - има само кебапчета и кюфтета като на селски панаир - миналата година имаше културно хапване и явно добър готвач- тази година отврат - дано го оправят.
Дигат цените - намалят качеството :evil:да яденето е под сякаква критика по заведенията няма никой че и навалица нямаше като миналата година.ама нали да се махнем за малко от Сф.за тва е цялата игра.ама нещо тая година излезна дърво там.
п.с. имало басейн на Белчин бани някой да е ходил знам че е с минерална вода ама дали е хубаво?
Хааа там съм ходил на неделна баня(не басейна) след една дъъъълга съботна дискотека и да ви кажа има едно басейнче вътре дето водата направо ври и изкарваш бая мърсотия. :lol:
santo_traficante
12-07-2006, 11:28
??? ????? ????? ?????? ? ???? ?????? ??.??? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ???????????? ?? ?????? ? ??????:)
________
WASHINGTON MEDICAL MARIJUANA DISPENSARY (http://washington.dispensaries.org/)
... на някои хора пра-дядовците са пасяли козите на село, моя е въртял публичен дом в София ..... за жалост никой не е наследил бизнеса ........
да жалко... иначе понеже е хубаво да си помагаме, щяхме да съдействаме оборота да е на ниво :) :) :) нали за тва сме секта :)
как за ко уеее
18 страници хормони и лигня :lol: :lol: :lol:
п.с. имало басейн на Белчин бани някой да е ходил знам че е с минерална вода ама дали е хубаво?
нещо серионо сега:
Доколкото знам не било хубаво да се стои във минерална вода повече от 15-20 минути щото падало кръвното или там нещо подобно
как за ко уеее
скоро ще станат 20 :lol: :lol: :lol:
да жалко... иначе понеже е хубаво да си помагаме, щяхме да съдействаме оборота да е на ниво :) :) :) :)
Качеството също :lol: :lol: :lol: .
[quote=Kuku]
как за ко уеее
скоро ще станат 20 :lol: :lol: :lol:[/quote:k5q0nwsm]
:priest:
virusalfa
12-07-2006, 11:32
Това за софиянците не мисля да го коментирам :wink:извинете а вие от къде сте :?: :lol:Яз знам от къде е,ама нема да се изтръ4нувам да казвам,да не ме тепаш после :wink: :lol:
virusalfa
12-07-2006, 11:34
Тъпо е!!!
Едно поне е 100% сигурно Симитли е село :roll2:Пише ми го у подписо!!! :clap2: :clap2: :clap2:
virusalfa
12-07-2006, 11:36
П.П.
А темата за какво беше :gruebel:Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
По морето, на въпроса "От къде си?" и съответно отговор "От София!" се получава следната дуплика "Те всички тук казват така!!!" :lol:
как за ко уеее
нали за това е този раздел в крайна сметка, за да си чешем езиците тука, а не по другите теми в разделите които трябва да са полезни и сериозни!!!
Елате повече :alien:
как за ко уеее
нали за това е този раздел в крайна сметка, за да си чешем езиците тука, а не по другите теми в разделите които трябва да са полезни и сериозни!!!
Именно :wink: аз го казах в добрия смисъл :D
virusalfa
12-07-2006, 11:41
Елате повече :alien:Ударението е на първото Е на първата дума!!! :wink:
Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
По морето, на въпроса "От къде си?" и съответно отговор "От София!" се получава следната дуплика "Те всички тук казват така!!!" :lol:
И това е култово:
- От къде си?
- Ми ......... от Студенски град!
- Хмм ...... пак ще те попитам от къде си?
:lol: :lol: :lol:
абе Монка имало басейн и било хубаво уж.ама де да знам някой ако ев ходил?казаха че водата е трепач:)
За Белчин ако говориш, аз ходих миналата година с Шокса и Ко - ами не беше лошо- ама аз като отидох бях още пиян от предната вечер и като заседнах - така и не се намокрих - иначе казват водата е хубава - някаква лековита - хората се плацикаха до тъмно, ама аз вече се бях расвеселил и пак не влязох :wink: Иначе не ме бърка водата - ако ще и кафява да е - аз нали съм дунавско чадо плувал съм в Дунава.
П.П.( от Свищов съм - П.П. въобще не ме бърка че не съм софиянец - тука когато са пасли овце моя дядо е ходил с фрак и е имал офис във Виена - още един факт - след освобождението вземат учен чиляк от Свищов за да стане кмет на София :wink: - макар че сега става и с тъп пожарникар :D :D - скобките не ги коментирайте - напомням ви че жителството умря със соца- при пазарната икономика има мобилност на работната сила :idea: - така че не почвайте тая тема щото вярно тъпо :wink:
santo_traficante
12-07-2006, 11:44
???? ???????? ????? ?? ??????? ?? ?,????????? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
?? ??????, ?? ??????? "?? ???? ???" ? ????????? ??????? "?? ?????!" ?? ???????? ???????? ??????? "?? ?????? ??? ?????? ????!!!" :lol:
? ???? ? ???????:
- ?? ???? ???
- ?? ......... ?? ????????? ????!
- ??? ...... ??? ?? ?? ??????? ?? ???? ???
:lol: :lol: :lol:???? ? ??? ????? ?? ?????????? :rotfl:
________
NO2 VAPORIZERS (http://no2vaporizers.com)
П.П.( от Свищов съм - П.П. въобще не ме бърка че не съм софиянец - тука когато са пасли овце моя дядо е ходил с фрак и е имал офис във Виена - още един факт - след освобождението вземат учен чиляк от Свищов за да стане кмет на София :wink: - макар че сега става и с тъп пожарникар :D :D - скобките не ги коментирайте - напомням ви че жителството умря със соца- при пазарната икономика има мобилност на работната сила :idea: - така че не почвайте тая тема щото вярно тъпо :wink:
Точно това имах предвид, че прекалено много се спеколира кой от къде е, а не е нужно!!!
santo_traficante
12-07-2006, 11:46
?? ??????.........
?? ?? ?? ???? ??????? ??? ????? ???? ???????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ????? ??? ?? ??? ????? ???? ???.. :P
________
Volvo cars specifications (http://www.ford-wiki.com/wiki/Volvo_Cars)
virusalfa
12-07-2006, 11:50
"СЕМЕЕН ФОРУМ'ООД :roll:
Точно това имах предвид, че прекалено много се спеколира кой от къде е, а не е нужно!!!
Дааа,страхотни хора има навсякъде :twisted: :twisted: :D
santo_traficante
12-07-2006, 11:52
"?????? ?????'??? :roll:?? ?? ?? ?? ?? ??????????? ???? ?? :shock: :P
________
Crown comfort (http://www.toyota-wiki.com/wiki/Toyota_Crown_Comfort)
virusalfa
12-07-2006, 11:55
"СЕМЕЕН ФОРУМ'ООД :roll:що бе да не си регистрирал жена си :shock: :PНе задавай отговори,бе!
За прекия път през Владая до Мърчаево и после Рударци не трябва винетка до там ходи градски транспорт.
Басейна на Рударци пред мисля 2 години беше на 3 място в Европа в някаква класация на Некерман или там некво си немско такова....заради минералната вода и разположението си.
Относно цените, само ще ви кажа, че този бесейн там то те бяха 4 май...ги продадоха за около 200 000лв. иначе казано подарък на този, който купи Стомана Перник....може би бесейна им носи повече пари в момента от колкото завода...не знам дали си плащат минералната вода на държава, но мисля не...та дори си позволяват да спират водата на чешмата долу.
За Белчин.........
бе то не само басейна ами около него шезлонги ала бала за ядене нещо?вярно чувал съм че има нощен плаж там.. :P
Ами добре е - щом не ми е останало време да се мокря - само не знам как от масата на едни балкони (чардаци) накрая си тръгнах от маса на най-долния етаж - до басейните :shock: :?
santo_traficante
12-07-2006, 12:01
?? ??????.........
?? ?? ?? ???? ??????? ??? ????? ???? ???????? ??? ???? ?? ????? ?????????? ????? ??? ?? ??? ????? ???? ???.. :P
??? ????? ? - ??? ?? ?? ? ???????? ????? ?? ?? ????? - ???? ?? ???? ??? ?? ?????? ?? ???? ??????? (???????) ?????? ?? ??????? ?? ???? ?? ???-?????? ???? - ?? ????????? :shock: :??? ???? ?? ?? ????? "??????? ?? ???????" :lol: :lol: :P :P
________
IOLITE (http://vaporizer.org/portable)
надявам се да ви разсмее така както мен :)
"Sex And The City"
http://photo-cult.com/pics/116/pic_9991936_0116674.jpg
Момчета, аз като стар варненец 8) и такъв, който е работи няколко години на Златни Пясъци, мога да ви посъветвам да забравите за 'хубавите' германки. Предполагам, че под 'Острова' Мoni е имал предвид Англия, а там положението с хубавите англичанки е още по-зле.
ПОвервайте ми, че за 3 години работа предимно с англичани и скандинавци, НЕ съм видял НИТО една хубава 'островитянка' , а от прехвалените снадинавки като махнеш красивите руси коси в общия случай нищо не остава, освен голямата седалка ;)
Истината са рускинчетата и украинчетата. Другото е пълнеж, но в крайна сметка, зависи кой колко е на зор, де :) . Да не говорим тези, полесдните, какъв разврат ги тресе и че не са такива надути като западняците...Просто жокерче ви давам като местен :wink:
tova za ukrainlkite i ruskinite e viarno !!!!!!! i dooosta viarno !!!!! umeiat go momi4Etata dvijeieto v krusta !!
========================================
Колега, Кирилицата е задължителна за всички. Знам ще ми кажеш че не си в страната, но форума си има кредор
http://pr_00f.alfaromeo-bg.com/kredor_ready.JPG
ако не ти се се появи, пробвай с F5 , току виж се появил.
santo_traficante
12-07-2006, 12:07
??? ??? ?? ??????? ???? ?????????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ? ????? :P ?????? ?? ????? ?????.... :P ???? ?? ? ????????? :P
________
FORD TERRITORY (http://www.ford-wiki.com/wiki/Ford_Territory)
даа ама до колкото знам истинските гларуси не са броили рускините и украинките с точки :P защото са много лесни.... :P така не е интересно :P
И аз съм чувал , че с такива вадиш от общата бройката. :lol:
santo_traficante
12-07-2006, 12:12
??? ??? ?? ??????? ???? ?????????? ??????? ?? ?? ?????? ????????? ? ?????????? ? ????? :P ?????? ?? ????? ?????.... :P ???? ?? ? ????????? :P
? ?? ??? ????? , ?? ? ?????? ????? ?? ?????? ????????. :lol:????? ???? ?????? ?? ?????? ??????? ?????????... :D
________
Justin bieber fans (http://justinbieberfan.info/)
даа ама до колкото знам истинските гларуси не са броили рускините и украинките с точки :P защото са много лесни.... :P така не е интересно :P
Ха-хах верно и аз така съм чувала ,ама не се сещам коя нация получаваше най-много точки :?
П.П.
Santo...аз на теб съм ти" сърдита" :twisted: :twisted: онова животно къде го беше постнал вчера ме изплаши много здраво :shock: :shock: не се бях стряскала така от снимка,ама това ме разби..чак кошмари сънувах снощи :lol:
Ха-хах верно и аз така съм чувала ,ама не се сещам коя нация получаваше най-много точки :?
..........онова животно ........
Ами с него :hump:
П.П.
А темата за какво беше :gruebel:Това софиянци повод за гордост ли е,ИЗВИНЕТЕ? :roll: :hmm: :hmm: :hmm:
1 поне е сигурно опознаи България за да я обикнеш - и опознай София за да я намразиш
xora sprete da se razpraviate koi e sofianec i koi e selianin, v kraia na kraishtata vsi4ki sme BULGARI !!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
xora sprete da se razpraviate koi e sofianec i koi e selianin, v kraia na kraishtata vsi4ki sme BULGARI !!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Опаа объркахме темата с тия софия и Не софия.Дано все пак да не я затворят :wink: