View Full Version : Какви хора карат алфи (по професии)
pinkmousy
19-10-2010, 13:21
Отдавна се чудя какви хора карат алфа. По-скоро какво работят. Аз поне познавам няколко информатици с алфи. Разбираемо е, ние сме си смахнати по природа :)
Това е опит да се получи малко по-цялостна картина на нещата :) Дано се получи.
То го пише в профила ми - икономист, но целия ми трудов стаж е в ИТ сферата - почнах при интернетаджиите, после дигитално фото и аудио, понастоящем хардуер, компютри и всякакви ИТ играчки...
Аз съм в ИТ сферата, жена ми е счетоводител :)
Аз отговорих какъв съм по образование, а работата/професията.... абе има малко общо... :-)
Иконимист по образование и застраховател по професия.
BillyBoy`
19-10-2010, 15:59
Виждам че моята професия е от наи непопулярните но все пак по професия съм Машинист на дизелови и ел.локомотиви.
Юристите сме малцинство засега. :)
Строителен инженер :static:
pinkmousy
19-10-2010, 16:13
Виждам че моята професия е от наи непопулярните но все пак по професия съм Машинист на дизелови и ел.локомотиви.
Много е екзотично :) имаше само 10 възможности и аз едва измислих 9 :(
А хората с 'Нещо друго' защо не си пишат какво е ( с малки изключения) ?
Furious 155
19-10-2010, 16:15
все си мисля че за да караш успешно алфа си трябва да си поне малко инженер :).
+1 за инженерите!
От болшинството съм, но ми се ще да можех да съм към друга област...това е доказателство, че трябва да се мисли навреме с образованието.
Айде да запиша и един лекар за цяр.:grin:
soldier81
19-10-2010, 16:34
Мисля че темата се повтаря,но да не съм оф съм предпоследното:grin:
Хайде и един дърводелец да се включи!
nblagoev
19-10-2010, 18:02
И аз да се запиша... :)
По образование - икономист, но и аз работя в ИТ сферата :)
Живи и здрави тази година ще съм инжинер по диплома...дано :) Иначе съм работил доста различни професии :(, но докато си студент е простено хе-хе
Сервизен инженер се водя. :)
Светланчи
19-10-2010, 18:36
Аз пък съм технически организатор :)
tokata_pz_flex
19-10-2010, 18:38
Фризьорче :)
Студент съм уча за машинен инженер в ТУ-София дано някога завърша.
военен, полицай, охранител?!?!?!?
По образование съм Турист, иначе съм преводач (Немски)
Юристите сме малцинство засега. :)
Колега ставаме още с един от горе...поне в клуба инъче в стажа съм от 4 г. :)
Поздрави на всички!
dudeslav
19-10-2010, 21:20
Офицерче-ВС на РБ
pikli4ka
19-10-2010, 21:25
По образование съм инженер (хидравлична и пневматична техника), но гласувах с друго, защото се занимавам разни преизчисления на фактури и подобни глупости :thumbup:
Имам техническо образование "Автомобили и кари" работил съм доста различни неща но сега се занимавам със авточасти
nightroller
19-10-2010, 21:54
индустриален дизайнер и архитект ... ама кое от двете ме влече повече не казвам :D:D
По образование:
- счетоводител 2 степен
- магистър икономика
- бакалавър маркетинг.
Работа:
- навигатор на частни джетове (самолети)
голямата риба
19-10-2010, 22:08
от кога инженер е професия?
Ейй, е па то само интелектуалци бре.....я па съм професионално шофьорче с френско "боксерче".
Темата се дублира, тук може да научите още за професиите на алфистите ;-) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=5561&highlight=%EF%EE%EB%E5%E7%ED%E8
pinkmousy
20-10-2010, 09:57
Това беше опит да обобщя всички технически професии, просто защото няма как да се разделят тук.
А забравих хората, занимаващи се с изкуство, за което се извинявам :( Изобщо има ли такива тук?
---------- Post added at 06:57 ---------- Previous post was at 06:54 ----------
Темата се дублира, тук може да научите още за професиите на алфистите ;-) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=5561&highlight=%EF%EE%EB%E5%E7%ED%E8
Исках да бъде по-скоро като анкета, за преброяване, не толкова за описание. Точно за да не дублира другата тема.
Исках да бъде по-скоро като анкета, за преброяване, не толкова за описание. Точно за да не дублира другата тема.
Ами за да бъде по-пълна анкетата мисля, че и една графа "Частен Бизнес" ще е необходима, "Нещо друго" е много относително ;-)
А форума поддържа ли анкети с няколко отговора? Познавам колеги с няколко професии и занимания :)
Ами от неотдавна!:coolio:
Имам трима такива, недоучили средно образование тиквеници на главата! Съответно са вайзер, склададжия и секретар на шефа. Обаче при всеки случай размахват дипломи, като нямат друг аргумент!
Цирк!
Аз съм ел.техник, кипаджия, заварчик, монтажник на тежки машини и преводач!
Накратко техник!
все си мисля че за да караш успешно алфа си трябва да си поне малко инженер :).
+1 за инженерите!
съгласен.
не съм фен на никоя марка.карал съм и немски и други покрай служебните говорим за среден клас коли.всички имат нещо което да те дразни или не ти харесва.една няма дето да се кача и да кажа,тази е правена точно за мен освен 155(но вътре изглежда вече старичка като дизаин),но като че ли италянките за сега се доближават до представата ми за кола.за мен марката няма значение,в момента който някои производител направи нещо свястно,що да не изчакам да поостарее и да се метна вътре.даи боже всикиму нови коли.
иначе бях и музикант и като видях,накъде вървят работите и икономика записах за кратко,сега съм си довелен с инженерните науки.
infernus
21-10-2010, 14:46
ИТ сферата Q&A на софтуер :calc:.
Айде още един икономист да се запише. Счетоводител съм по професия.
Акушер-гинеколог:alien:
Аз пък не съм гинеколог, но мога да погледна. :afro:
Завършил съм топла обработка на металите.По професия съм бижутер.
+1 за небесно-светло-синия сектор....:afro:
dimitar_vd62
21-10-2010, 17:22
Ел.техник
http://img839.imageshack.us/img839/6085/58663144912499717715047.jpg
п.п.
шегувам се,да не се обиди някой:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
хахахахаха
по професия моден дизайнер
настоящем
щастливо безработна
отдала се на афери-далавери и главно на ХОБИТО си...
аз съм щастливо безработен човек :)
работя за себе си , а понякога и срещу себе си...ама поне не и за другите :)
Кефа е голям .. преди години като бях малка и ме питаха каква искам да стана все казвах Шефи на безработните и то май скоро ще стане и това , така че Колеги Унимавайте какво си пожелавате да не стане реалност :BBQ:
Ел.техник
Сродна душа!
има обаче и други способности!
още един глас за юристите ;)
Гласувах за Икономист, защото е най близко до това с което се занимавам - търговия, внос-износ.
mihail_mladenov
23-10-2010, 12:41
Студент в момента. Лятото - бензинджия.
Alexandrov70
25-10-2010, 01:07
По образование мебелист , по занимание - хладилен техник.
mdterziev
25-10-2010, 10:11
В пространството се носи, че лекарите не са никак добри шофьори, но аз без срам да си кажа - лекар.
По диплома машинен инженер-технолог, а сега се водя инженер-конструктор :gruebel:
икономист по професия,но сега продавам плочки.
По диплом " механизатор-растениевъд " , иначе съм " мебелист " по настоящем :th_up:
По диплома ел.техник:clap:По професия КИПиА(кипаджия):respect:,но отрепете ме нищо не разбирам от това:heavy_cry:
В пространството се носи, че лекарите не са никак добри шофьори, но аз без срам да си кажа - лекар.
Заблуда колега.Преди да почна да уча медицина,вече бях професионален шофьор и монтьор,а за 22 години на волана,нямам ПТП по моя вина.В общи линии са ме блъскали два пъти и то когато съм спрял и няма как да избягам.Иначе крачето ми е тежичко и обичам по-динамичното каране.:nuke::plane:
Без да ни е срам да приемем действителността и да си припомним приказкта за БГ образованието "...като знам какъв инженер съм, да ме е страх да отида на доктор..." :Tease:
Та така по темата от мен...
Без да ни е срам да приемем действителността и да си припомним приказкта за БГ образованието "...като знам какъв инженер съм, да ме е страх да отида на доктор..." :Tease:
Та така по темата от мен...
То страх,лозе пази,но в кошара не вкарва:devil:
joro_donchev
29-10-2010, 21:22
ами по професия съм топла обработка на металите ама се занимавам с външна реклама
FEMINEMA
29-10-2010, 22:28
Да си призная те първа съм студент и започвам да се потапям в дебрите на журналистиката.. иначе съм се занимавал главно със софтуер и хардуер и по специално поддръжка =)
mdterziev
31-10-2010, 07:31
Преди да почна да уча медицина,вече бях професионален шофьор и монтьор,а за 22 години на волана,нямам ПТП по моя вина.
След такова изказване все повече се надъхвам да пиша едно писмо на заслужилия певец В.М. да възпее гилдията, така както направи с една друга наскоро...