View Full Version : press f1 to reset ;)
IT гигантът Microsoft спечели търга за унифициран блок за управление на двигателите във Формула 1. Контрактът е за 3 години и влиза в сила от 2008 г., откогато всички агрегати в надпреварата ще бъдат екипирани с еднакви блокове за управление, произведени от американската фирма.
Решението за унифициране на двигателното управление бе взето от FIA в началото на годината.
:priest:
хмм това дали е на добре... коййй ще ми каже :)
За Майкрософт със сигурност :!: :!: :!: :wink:
Ами формулата ще е интересна. Както си водач - колата ти забива- гасиш двигателя да рестартираш компютъра и през това време си вече назад - чакаш да се бъгне на някой друг за да напреднеш - ще имаш право да преинсталираш уйндоус само веднъж на месец :D :D , а и още нещо - колата ще е свързана със сателити и ще търси ъпдейти - като ти се ъпдейтне пак рестарт :D :D :D
Ами формулата ще е интересна. Както си водач - колата ти забива- гасиш двигателя да рестартираш компютъра и през това време си вече назад - чакаш да се бъгне на някой друг за да напреднеш - ще имаш право да преинсталираш уйндоус само веднъж на месец :D :D , а и още нещо - колата ще е свързана със сателити и ще търси ъпдейти - като ти се ъпдейтне пак рестарт :D :D :D
:) а в Турция ще трябва да са задължени да карат с локализирана версия :) :) :)
Alfa User
11-07-2006, 22:56
Мдам, а като пилота види че ще катастрофира или че назадва яко - натиска просто "Esc" и после от менюто цъква на "Restart race" :crazy:
И после сичко е у ред :hehe:
ех елементарен подход, колеги, срамота е ;)
ми като толко ви забива сменете си го бе, Микрософт софтваре де;)
а а? кой е първия?;)
ех елементарен подход, колеги, срамота е ;)
ми като толко ви забива сменете си го бе, Микрософт софтваре де;)
а а? кой е първия?;)
рибата :P