View Full Version : Равносметка от последния месец
DiStefano
11-07-2006, 19:58
Така ... алфата я имам от 1 месец вече
почти новичка е ... смисъл на малко километри
и вътре още мирише на ново
дам 2 седмици никакви ядове и сега започнаха
първо накладките - сменени са и левия шарнирец
сменен е и той и е направен реглаж на предника
както и да е тфа са консумативи
обаче 2 седмици в купето нищо не се чуваше
а сега имам чувството че само главата не ми скърца
ба го ... за 2 седмици вътре стана симфония
и днес едно веде-4етирестак отстрани повечето
.... неприятно ми е де но ша свиквам
хммм ... фиата го немаше тоя проблем ...
Не се оплаквай :wink: При мен каква синфония беше.... концерт си правеха щурците :lol: Аз махнах щипките на всичко, което имаше такива и скърцаше -корите; смажи бравите на вратите; скърца и от кожената кора на багажника - там където се закрапва за пластмасата от 2 те страни; при мен дори скърцаше и от задните седалки - механизма за защипване на облегалката. Ако те мързи да се занимаваш, усили музиката и да видиш, че няма да ги чуваш вече :D
DiStefano
12-07-2006, 21:06
да бе ама баси само 2 седмици ли държат тия неща
то че има дупки има ... седалките засега и багажното слава богу не се обаждат иначе ... днеска си зех още едно веденце40 оти онова като гледам нема да стигне ...
да бе ама баси само 2 седмици ли държат тия неща
то че има дупки има ... седалките засега и багажното слава богу не се обаждат иначе ... днеска си зех още едно веденце40 оти онова като гледам нема да стигне ...
Моята като я внесоха от Италия , и трябваха 2-3 седмици за да се разскърца непоносимо. Вчера Бобо откри липсващи щипки в пластмасата тая на жабката ... кой знае къде липсват още щипки, доколкото разбрах и от там има вероятност да скърца.
DiStefano
15-07-2006, 09:54
баси ... снощи пък нещо почна да свири от колата когато тръгвам бавно или завивам бавно ...когато е в напрежение автомобила не издава и звук ... накладките са чистак нови ... от тях да е не ми се вярва щото откакто съм ги сложил минаха 500км и не са свирили грам ... освен тва сутрин докато е студена нещо ми се струва че като че ли заглъхва при потегляне ако не подам повечко газ ... уффф ... пак почна филма май ... :evil:
:lol:
споко де, като смениш ламбдата дебитомера и свещите и ше се позакрепи ;)
И аз сменях сума ти работи по нея ... въпреки това в момента пак тропа/подскача/ръмжи повече и ще ходя при Румен тез дни :roll: Ако не си ходил там, най-добре отиди, той ще я провери изцяло и ще ти каже болежките й (без диагностика само). Много е точен!
DiStefano
15-07-2006, 17:48
:lol:
споко де, като смениш ламбдата дебитомера и свещите и ше се позакрепи ;)
еми днеска в Дин откриха проблема
клеясало жило на тфа, на пидалчето на гаста или нещо такова
некфо спрейче му дръпнаха и одеве след 4 часа покой я запалих
никфи ядове ... май тоя път ше мина метър ...
а за свиренето ... ни нам ... у понеделник съм на фризьор пак и тогава ше видим ... между другото днеска докато я чаках да изстине на макс
си уплътних времето като монтирах ей тази мимяука :
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10302 (http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=bg&lc=bg&ver=4000&template=pp4_loader&php=php1_10302&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10302)
и сега изглежда ето така :
http://hgt.hit.bg/se_carkit.JPG
За скърцането провери ли ключалките на вратите - аз си мислех че моята се е разскърцала от корите, а благодарение на Гиги установих че като слушам е заблуждаващо - напръсках ключалките заедно с часта на колоната и О-чудо скърцането изчезна :wink:
georgievst
17-07-2006, 07:18
За скърцането провери ли ключалките на вратите - аз си мислех че моята се е разскърцала от корите, а благодарение на Гиги установих че като слушам е заблуждаващо - напръсках ключалките заедно с часта на колоната и О-чудо скърцането изчезна :wink:
Би ли ми казал с какво ги напръска защото и при мен има скърцане
с вд-40 как с кво;))))
из нашто форум сичко което не пише с кво е напръскано , и не е одеколон, е ВД-40 :))
georgievst
17-07-2006, 08:16
с вд-40 как с кво;))))
из нашто форум сичко което не пише с кво е напръскано , и не е одеколон, е ВД-40 :))
Thank you ! Откакто я имам не съм я пръскал против скърцане и можеш да си представиш за какво става въпрос.
trustworthy
17-07-2006, 10:18
Добре де, аз също не съм пръскал нищо, но освен едно съвсем леееко пукане на пластмаса и то рядко, друго не чувам, а иначе онзи ден ходих до Шабла, а от Балчик до там пътят е пълен с кръпки и като такъв - идеална предпоставка за раздрънкване. Да не би мойта нещо да не е в ред или просто трябва да изчакам още :)
То по добре става да се понамажат бравите с грес ама кой се занимава, лошото е че като се разкърца един път и почнеш да пръскаш след извесно време пак почва и пак пръскаш и така.
А иначе и моита не скърца от никаде вече 2 год, дано не я урочасам сега :?