View Full Version : Тази неделя среща на Невски?
нямаше никой 14:30-15:00?
като се съберете там, после къде ходите?
nightroller
11-09-2011, 21:23
като се съберете там, после къде ходите?
Или "При Кмета" или в пицария "Мама Мия" някъде там
Нормално че е била ниска активността. Вера имаше драг на божура:grin:
мен така ме напее слънцето е забравих как се казвам..даже забравих да се видя с Тедо... баси пека баси нещото:new_Eyecrazy:
pla_y_men
25-09-2011, 00:34
Нек'ва схема за днес? Бих сръбнал кафе около 11-12-13ч. По-късно има Ф1, та зат'ва викам явката /ако нещо излезе/, да е с по-голям "аванс"...чипосана демек:yes:
soldier81
25-09-2011, 07:03
Може да гледаме Ф1 при кмета.......
Може да гледаме Ф1 при кмета.......
Аз съм ЗА. 14 съм на Невски :)
Утре нещо?
Или ще гласувате :)
То за да гласуваш не ти трябва цял ден. Който има желание ще дойде. Аз може да намина :notify:
Като гледам не се очертава много хора да ходят ?
И аз ще мина да се видим:waving:
Добре е,като за 5 човека беше много добре :|:respect:
Furious 155
10-12-2011, 23:57
Тази Неделя някой?
Ей аз колко време не съм идвал на Невски... утре ако имам възможност ще дойда.
Ако има и други хора идвам!
soldier81
11-12-2011, 08:15
Аз ще поработя днес:icon_frown:
Айде де,одавна несе е състояла среща там.Аз ще мина.
Здравейте, в колко часа се събирате?
Alfaro76
11-12-2011, 12:49
Първи пост :lupe:
Здравейте, в колко часа се събирате?
14:00ч.
Furious 155
11-12-2011, 19:51
В 14:35 бях там и нието една алфа не видях... камо ли други италианки... :not-fair:
В 14:35 бях там и нието една алфа не видях... камо ли други италианки... :not-fair:
Аз отидох точно в 14:00 и бяхме само аз и един колега с бежава 146,стояхме 20-тина мин. и аз тръгнах
Използвам темата за да напомня че 8- ми януари е първата от редовните срещи на феновете на пл. Александър Невски. да се надяваме на хубаво време за да стане хубава среща и да провлачим крак за цялата година
Използвам темата за да напомня че 8- ми януари е първата от редовните срещи на феновете на пл. Александър Невски. да се надяваме на хубаво време за да стане хубава среща и да провлачим крак за цялата година
Дано наистина да хванем хубаво време :smoke:
Ако не е много студено и аз ще дойда :flex:
Ако имам малко късмет и аз ще се включа.
jumbo797
07-01-2012, 11:58
Колеги,колко часа срещата?
Светланчи
07-01-2012, 12:36
Аз и да искам не мога, на работа съм :(
Аз тази неделя съм на линия и 14:00 съм на обичайното място ... Нека направим една добра среща та после се така да ни върви цялата година ... И цецо донеси ми пратката :-)
Може и аз да мина да се позапознаем...:upsidedwnsmiley:
а някой ще донесе ли календари, стикери? :-)
digitalundgrd
08-01-2012, 11:32
И аз ще дойда в 14:00
Добра среща се получи, въпреки студеното време :coolio:
Само ако имаше някой да направи няколко снимки, щеше да е добре.
Времето си беше супер!
После в пицарията се позатопли:cheers:
Тази неделя да направим при кмета или мама миа?
nightroller
12-02-2012, 01:04
извинявай Солджър ама по-безумно предложение в тоя форум не бях чел отдавна ;)
Що ве? Идейно е...ама аз ще дойда с такси:innocent:..просто тея колкожози не са за мен:pancake:
nightroller
12-02-2012, 01:21
Що ве? Идейно е...ама аз ще дойда с такси:innocent:..просто тея колкожози не са за мен:pancake:
а говори ми ... моя тюлен, макар с добри гуми е снегорин почти навсякъде :(
а говори ми ... моя тюлен, макар с добри гуми е снегорин почти навсякъде :(
Аз проблеми със засядане също до ся нямам...ама ...не харесвам да я жула...пък и по ми се пие от кара:innocent:
Може, може. Аз в момента разтърквам победителя в Дакар, който (напълно очаквано) се справя великолепно в снега. Само дето е малко нисичък (15 сантиметра), но пък двойното задвижване работи повече от перфектно.
Няма да е зле понякога, като няма какво да кажеш, просто да си замълчиш :notworthy:
П.П. аз в 14 ще бъда на Невски, ще чакам 10-15мин, ако някой иска да пием кафе/бира/кой каквото му се пие :)
Няма да е зле понякога, като няма какво да кажеш, просто да си замълчиш :notworthy:
П.П. аз в 14 ще бъда на Невски, ще чакам 10-15мин, ако някой иска да пием кафе/бира/кой каквото му се пие :)
И аз ще бъда в 14 часа на Ал. Невски.
Аз пасувам..много ме цепи каската:wierdo:
nightroller
12-02-2012, 14:02
ами в случая Солджърче, казвам че се обзалагам, че ако днес има някой на Александър Невски с Алфа ще те черпя три големи :):) и ще престана да пиша колко е безмислен КАРБ.
Много се радвам, че още има хора, които се опитват да възкресят нещо отдавна изгубено :)
Поздрави на всички с детелинки под никовете :):)
ами в случая Солджърче, казвам че се обзалагам, че ако днес има някой на Александър Невски с Алфа ще те черпя три големи :):) и ще престана да пиша колко е безмислен КАРБ.
Много се радвам, че още има хора, които се опитват да възкресят нещо отдавна изгубено :)
Поздрави на всички с детелинки под никовете :):)
Сори, ама губиш баса - аз в 14 бях там :pfbbt::pfbbt:
Вярно единствената алфа, но като гледам не си уточнил, че не може да е моята.
nightroller
12-02-2012, 16:28
Вярно единствената алфа, но като гледам не си уточнил, че не може да е моята.
ок имаш три големи :):) :coolio:
Аз бях там дори в 13:55, макар и без Алфа. И не беше чак толкова студено, само минус 1 градус.
soldier81
11-03-2012, 11:27
Какво ще кажете за днес една среща?
Аз паркирах на мястото по принуда, така че мога да мина. В колко ще е?
Тази неделя да се организираме да напрайм едно събиране на Невски в зарочения час?
soldier81
12-03-2012, 22:01
Аз няма да мога,и следващите няколко недели също.
В момента а и няколко дни ще пиша от един iPad,който ми се спуска над леглото в болницата.:depressed:
D-I-V-A-K-A
12-03-2012, 22:12
В момента а и няколко дни ще пиша от един iPad,който ми се спуска над леглото в болницата.:depressed:
Скорошно оздравяване тогава колега, поне имаш iPad малко да се развличаш, че иначе в болница, времето не минава, дано да не ти се налага много много да се развличаш за в бъдеще ;)
Какво ти е , бе!
В коя болница си!
soldier81
12-03-2012, 22:50
Правителствена,дочух че утре ще ме местят във ВМА.Ще ми правят някаква операция с много сложно име,ама не е нищо сериозно.
Правителствена,дочух че утре ще ме местят във ВМА.Ще ми правят някаква операция с много сложно име,ама не е нищо сериозно.
Аха!
ако се залежиш пиши каъде си, да ти спретнем едно свиждане.:doctor:
soldier81
12-03-2012, 23:14
ОК.
Светланчи
20-03-2012, 10:35
Тази неделя е последна от месеца, ще има ли среща?
Дават го да вали май...:disgust:
nightroller
21-03-2012, 22:09
Дават го да вали май...:disgust:
ей :) то при нас с тебе всяка неделя е дъждовен ден бре :):) :jumping:
ей :) то при нас с тебе всяка неделя е дъждовен ден бре :):) :jumping:
Аааа аз съм спрял да пия и не ми е проблем...довеждам италянската друсалка:jumping: само да се разберем;-)
nightroller
21-03-2012, 23:35
Аааа аз съм спрял да пия и не ми е проблем...довеждам италянската друсалка:jumping: само да се разберем;-)
абе аз има ли бира и компания съм първи ама дали ще има хора е въпроса ... не че и няколко човека не си изкарваме готино де :):)
Времето ще е хубаво и ми се ще да ви видя, но сме целия уикенд на Тайм Атак на Калояново...
Kво си спрял?!? :shocking:
Kво си спрял?!? :shocking: Сичко :rockon:....обаче женорлята немога :crazy:
Гледах прогноза...ми Неделя ще е найс времето АЙ СА СБЕРЕМЕ:Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:
АЙ СА СБЕРЕМЕ:Yeeeehaaa::Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:
ЕЕ АЙ ДЕ ДЕ!! :bravo::bravo::bravo:
Аз съм там :)
nightroller
23-03-2012, 15:23
Батки, преди да се срещнете си настройте часовниците по новото време, че да не станат две срещи ;):Tease:
Батки, преди да се срещнете си настройте часовниците по новото време, че да не станат две срещи ;):Tease:
:grandpa: адекватна препоръка :static:
младежи, без меH утре че пътувам за Търново днес:Bolt:
Ще има някакво шествие, имайте го предвид
https://www.facebook.com/events/180085745440325/
Аз ще дойда, ама дано не за затворили площада около Ал. Невски...
Ужас, само аз и Солджъра бяхме. Засрамете се:angry:
Ужас, само аз и Солджъра бяхме. Засрамете се:angry:
А времето беше хубаво!
DJraceman
04-04-2012, 09:27
Предлагам от сега да се раздвижи темата и да няма пропуснали тази Неделя 08.04.2012!!! Нека малко по-сериозно присъствие да има на тези срещи. Аз мисля да съм там надявам се и други да вземат по активно участие.
Тази неделя е цветница и на невски ще е доста населено
DJraceman
04-04-2012, 11:35
Дайте да променим мястото за Неделя.
Дайте да променим мястото за Неделя.
Просто да окопираме Планет:drinking:
Отказахте ли се?
Дани, ти си виновен с тоя планет :D
Според синоптиците, времето няма да е подходящо...
ivopetrov_1982
07-04-2012, 20:12
ако е добро времето в колко ще е срещата?:drunk:
Абе добро-лошо, все ще се съберем някъде.
Да не сме от захар я!
alfonso 155
07-04-2012, 23:05
Според синоптиците, времето няма да е подходящо...
А според мен ако не вали 14:00часа там,ако вали няма смисъл.
+1 за утре: Th_up:
mimouzunov
09-04-2012, 09:02
А според мен ако не вали 14:00часа там,ако вали няма смисъл.
+1 за утре: Th_up:
Аз минах към 14:20 но не видях никои и си подминах...
DJraceman
09-04-2012, 11:54
Няма и да видиш!!! Според мен тука нещата умряха за голямо съжаление! Вече на никой не му е интересно....а бяха години където всичко се пълнеше. ЖАЛКО!
Отказахте ли се?
Дани, ти си виновен с тоя планет :D
Да бе..аз...:lol_sign:
Просто времето си беше шибаняк...от секъде
Няма и да видиш!!! Според мен тука нещата умряха за голямо съжаление! Вече на никой не му е интересно....а бяха години където всичко се пълнеше. ЖАЛКО!
Според мен, една от причините е, че се правят много други срещи.
digitalundgrd
09-04-2012, 15:48
Според мен, една от причините е, че се правят много други срещи.
Точно! Повечето от нас се събираме и виждаме поне веднъж седмично :go:
nightroller
09-04-2012, 17:39
Точно! Повечето от нас се събираме и виждаме поне веднъж седмично :go:
демек, организираме се по приятелски кръгове и интереси - това е повече от нормално.
Отговора е, че нови фенове ...няма как да се интегрират...
nightroller
09-04-2012, 20:36
Отговора е, че нови фенове ...няма как да се интегрират...
то и няма нови фенове ... пример аз съм последния, който си купи 166 (фейслифт) а то беше преди 4 години :):) дори и да има някой нов "старите" така го изплюват че той губи желание за каквото и да било :) а и определено няма смисъл от тези срещи вече, всички се познаваме, писнали сме си и не на последно място отзвука от измислени проблеми и скандали прави така, че дори не желаем и да се виждаме.
то и няма нови фенове ... пример аз съм последния, който си купи 166 (фейслифт) а то беше преди 4 години :):) дори и да има някой нов "старите" така го изплюват че той губи желание за каквото и да било :) а и определено няма смисъл от тези срещи вече, всички се познаваме, писнали сме си и не на последно място отзвука от измислени проблеми и скандали прави така, че дори не желаем и да се виждаме.
да ти напомням ли, че си "Т-Ъ-П" :)
Глупости ! Ти си бил последния... аз съм собственик на алфа едва от 2011! Запознах се с известен брой алфисти през 2011, на Невски, но тогава дойдоха поне 15 човека:-P Не се чуствам изплют, щото няма как да стане :bg:
А интригантсване ..винаги и насякъде има.
alfonso 155
09-04-2012, 21:24
Изобщо тази тема за какво е щом няма да има срещи или има някъде САМО ЗА ПОДБРАНИ ХОРА?
Във VAG групата нещата стоят далеч по-различно и всеки нов е добре дошъл.Няма нов,няма стар всички са добре дошли щом става въпрос за марката.Аз съм нов тук и ми се щеше да видя за какво иде реч,но с тези мнения направо ме разбихте:throw:
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
Имаш една голяма :big_beer: от мен Ръкостискане:
mimouzunov
09-04-2012, 21:28
Аз бях свободен в неделя и минах през мястото за срещата... Минах от там без да мисля кои познавам или не...
На другата дата на която принципно трябва да има среща ако не вали, пак ще мина и така...
:bg:
nightroller
09-04-2012, 21:34
ухуу Ненчо се включи, приятелю аз просто изказвам хипотеза защо никой не ходи на тези срещи батка, ако не съм прав оборете ме като започнете да ходите :) що не ходите? щото вали? или щото е студено? мухахааа - развеселихте ме :)
ivopetrov_1982
09-04-2012, 21:35
Изобщо тази тема за какво е щом няма да има срещи или има някъде САМО ЗА ПОДБРАНИ ХОРА?
Във VAG групата нещата стоят далеч по-различно и всеки нов е добре дошъл.Няма нов,няма стар всички са добре дошли щом става въпрос за марката.Аз съм нов тук и ми се щеше да видя за какво иде реч,но с тези мнения направо ме разбихте:throw:
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
Имаш една голяма :big_beer: от мен Ръкостискане:много е трудно да се съберем та било то за кафе или за по бира:excl:добре че ще има юбилейна среща на 155 за да си видим отново муцунките:excl::big_beer:
nightroller
09-04-2012, 21:36
ухуу Ненчо се включи, приятелю аз просто изказвам хипотеза защо никой не ходи на тези срещи батка, ако не съм прав оборете ме като започнете да ходите :) що не ходите? щото вали? или щото е студено? мухахааа - развеселихте ме :)
п.п. Ненчо, батка, ти си младо момче и много обичаш да си вреш гагата там дето нищо не вдяваш :) ама както казват едни мои приятели без тебе форума щеше да е доста по-скучен :)
ivopetrov_1982
09-04-2012, 21:44
много си културен!браво!:bravo:
nightroller
09-04-2012, 21:48
много си културен!браво!:bravo:
не се връзвайте на Ненчо, той е млад и скача:) освен това с него сме добри приятели и си имаме закачка :):)
Да метерологичните условия са важни, не бих проявил героизъм в мирно време:lol_sign:
alfonso 155
09-04-2012, 21:55
Освен,че цапаме темата ще има ли някога такава среща?
nightroller
09-04-2012, 22:00
Освен,че цапаме темата ще има ли някога такава среща?
ще има такава среща тогава, когато започнем да взимаме тези срещи отново на сериозно.
ivopetrov_1982
09-04-2012, 22:12
ще има такава среща тогава, когато започнем да взимаме тези срещи отново на сериозно.
урааа:bg: нека започнем да се отнасяме по сериозно към мероприятията!:-P
Тру стори !
Колеги, престанете да се правите на детска градина!:ban:
Срещите са подвластни на теорията на вероятностите.
Аз например, как да дойда, като съм на работа.
Някой друг идва от път и закъснява малко, друг....
Не е лесно да се събереме всички идиоти, ама понякога се получава и е много готино.
Сега, че не е станало, не означава нищо.
Това за интеграцията и за новите членове , люспенето и прочие, все едно, че не съм го прочел.
Тъпия и Острия да се съобразяват какво :pain: в темата, защот винаги има по някой, дето още не е запознат с тънкостите на клубно-форумните ни простотии.
Наздраве!:drunk:
DJraceman
10-04-2012, 00:12
Последен шанс следващия път! Но смятам, че щом има фенове и форум а даже и членове то те следва те да се обединяват в една кауза. И спомнете си колко весело се получаваше когато целия паркинг беше пълен.
Последен шанс следващия път! Но смятам, че щом има фенове и форум а даже и членове то те следва те да се обединяват в една кауза. И спомнете си колко весело се получаваше когато целия паркинг беше пълен.
Пак ще бъде пълен!
Просто тоя път не се е получило.
И аз съм дремал сам на площада!:sex:
nightroller
10-04-2012, 00:32
Колеги, престанете да се правите на детска градина!:ban:
Срещите са подвластни на теорията на вероятностите.
Аз например, как да дойда, като съм на работа.
Някой друг идва от път и закъснява малко, друг....
Не е лесно да се събереме всички идиоти, ама понякога се получава и е много готино.
Сега, че не е станало, не означава нищо.
Това за интеграцията и за новите членове , люспенето и прочие, все едно, че не съм го прочел.
Тъпия и Острия да се съобразяват какво :pain: в темата, защот винаги има по някой, дето още не е запознат с тънкостите на клубно-форумните ни простотии.
Наздраве!:drunk:
хайде хайде сега - Иво разбирам те ама ти знаеш, че съм казвал винаги това което мисля и тука никой не може да ме спре :) а и знаеш че глупости от рода на тъп и остър могат да ми сменят наклона на ... доста малко :) батки, колкото по-ясно казваме и си признаваме истината толкова по-добре е за нас - няма нищо срамно в клубните и форумните простотии - те просто се случват :)
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
Пак ще бъде пълен!
Просто тоя път не се е получило.
И аз съм дремал сам на площада!:sex:
този път не се е получило казваш ... а помниш ли когато Валери вися на площада с цял багажник бира и чипс да раздава флаери за феста :):) кой дойде тогава ? а го беше обявил ехеее колко преди това ;)
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:26 ----------
помня когато паркинга беше пълен, помня и как в Пипълс се резервираше маса за 20 човека и те идваха :) готино беше ... но истината е в каузата - къде, и каква е тя? имаме ли я? все още ...
digitalundgrd
10-04-2012, 00:59
Последно се събрахме доста народ (над 15 коли) точно тази година в началото на януари мисля, че беше ;) Така, че има надежда :)
Та кво стана сега ще се събираме ли за неделя или както във всяка тема във форума ще се влиза в безмислени спорове без краен резултат :starwars:
Та кво стана сега ще се събираме ли за неделя или както във всяка тема във форума ще се влиза в безмислени спорове без краен резултат :starwars:
Проблема е, че мнозина не искат да приобщат семейството към племето.
Аз лично тая неделя ще доведа бебето и жена ми, да си пожелаем здраве и щастие. И само един човек да дойде, ще си осмисля деня!
Alfaro76
13-04-2012, 16:08
:oops:
http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/weekend/3
Тази неделя е и 3-та...
Точно това щях да кажа и аз http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1496