View Full Version : Алфа 33 ремарке
Колеги, седя и гледам Алфи и сърце не ми дава да го нарежа за скраб.
Хрумна ми една идея и искам да му дам втори живот.
Задната му част е незасегната и се питам, дали не мога да го направя на ремарке.
Не искам да е нещо просташко, а стилно и готино.
Идеята не е да пренася кукуруз и гюбре за градината, а да е едно елегантно допълнение към Катъра.
Дайте идеи по дизайна.
Искам, колкото се може да запазя стила на Алфи.
Вътре ще се вози къмпинг оборудване, въдици, акваланги и пушки.
Вече съм помислил за спирачката.
Дерзайте!
затворено като фургон ли го искаш(предполагам) имам идея ама трябва да го нарисувам за да се види
в интерес на истината това нещо не мога да си го представя, явно фантазията ми е по бедна:screwy: все пак пожелавам успех на начинанието, ще следя с интерес темата:respect:
PEPI-2ALFA
29-10-2010, 17:38
Виждал съм такова от Волга, но там багажника е доста по-голям, а от 33-ката ... Наистина трябва да се помисли доста, за да стане както трябва.
Аз имам такова ремарке, правено от ритмо, без покрив е.Отрязах го при В-колоните и заварих задната част на една газкова кабина за предна стена.Отстрани вратите си стоят, ако ти е интересно ще го снимам тия дни, но не е много елегантно :)
затворено като фургон ли го искаш(предполагам) имам идея ама трябва да го нарисувам за да се види
Нали това е идеята.
Да има някакъв дизайн.
Иначе и аз знам с флекса и ...
Който може нека рисува и да обсъждаме.
Идеята за фургон е прекалено прозаична.
Ще е открито с покривало, но искам отзад да запазя дизайна. Спойлера също.
Който може нека рисува!
Интересно е как да изглежда отстрани!
Смелост, братя!
Няма да ви се смеят повече, отколкото на мене:bouncing_smiley:
Много интересна тема.!!
Единият ти вариант е всичко след предните седалки да остане вклучително и седалките и да си го оформиш някак по твои умисъл!!! Смисъл щом ще се ходи за риба с това чудо ще е полезно да има каде да се скриеш от дъждъ нещо като мини каравана и багажника пак си остава а ако има повече багаж пускаш облегалките и имаш още една алфа багажно помещение :tongue2:
Аз лично си го представям като половин 33ка,закрит таван,отпред дъното с стъкло,задната врата да си остане не променена,задните врати да се заварят за купето с затамнени прозорци и така на татък.Слага се една стоманена клетка в умален вариант за да го държи цялосно като ремарке,все пак не е за камани и пясък да караш.
Не е никак сложно за изпълнение но за регистрацията НЕЗНАМ.
А споилерчето може да пасне и на моита (хи хи)
нещо такова ???
http://declubz.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/car-trailer-1.jpg
Това ме връща на първа позиция, дето я отрекох, но идеята ми е за нещо по-екстравагантно.
Все пак, благодаря!
Да точно за това говоря но да не е Омега а АЛФА 33,а Мордохи самата 33ка е по естравагантна не е комби
Най-лесното е да обособя задната и част.
Това е ясно.
Интересува ме друга идея.
Имаме достатъчно добри дизайни и щури глави тука и знам, че ще стане нещо наистина красиво
Ето ти идея как да ти изглежда задника.http://www.spideralfaromeo.it/images/1994Alfa33cabrio5.jpg
b_angelov
30-10-2010, 13:51
Ето моите варианти:
Това е готино! ;)
Също и това ме радва, като идея:
http://img92.imageshack.us/img92/3554/8cmailing20071yl6.jpg
Ето моите варианти:
Е това ше е много яка идея.След работа с позволение на колегата мисля да я доразвия...
Е това ше е много яка идея.След работа с позволение на колегата мисля да я доразвия...
Разбира се ,че позволявам.Даже ще се радвам да се подобри.Колкото повече варианти,толкова по-добре.
firedragon
30-10-2010, 22:00
Аз си мисля за нещо такова:
Мекият покрив да започва от края на багажника и да въри по линията на колата,за да може да има достъп отгоре,а и да може да се закрива,нещо като кората на спорт вагона,само,че по-добре захванато.
Ето го мойто :-D
Ритмото беше ударено отзад и бронята е счупена, а за светлините не ми остава време да се занимавам да ги правя.Почна и да загнива леко ама т'ва са подробности, като се има предвид, че е правено за работа и се движи предимно из лозята
Браво колега Triptih ,нещо подобно мислех да предложа ,но ти си го направил перфектно ,евала сега само да се доуточни и да се направи остава ,заслужаваш едно такова ремарке пълно с бири и мезета ...................
Колеги а как ще се узакони едно такова нещо за да се ползва легално
Идеите на Triptih са много добри според мен.
нещо съвсем набързо, може и без ауспуха :tooth:
Наистина много добри идеи на колегата Triptih,и аз съм нахвърлял 1-2 скици,ще ги постна после...
За сега предпоследната идея на триптих ми допада най-много, както и бъзика на Колев за ауспуха:hehe:.
Не е неоябходимо да има обем отгоре, а само да е визуално загатнат. Бялото чергило с детелинката също си мисля, че ще стои добре.
На отзовалите се :bravo:
Мисля че Колев е уцелил наи в 10ката с тва ремарке
айде хващай ракетата и да махнеш емблемата отзад че да не те гледаме в seir.bg :Tease:
Незнам дали си личи,но на рисунката с детелината онова нещо в ремаркето е гумена лодка.Радвам се че са ви хареса ли.Чакам с интерес да видя проекта на Wiliams.
Измислих и друг вариант:
Хубаво е гумите да са колкото може по встрани от купето.
MainaCore
01-11-2010, 20:39
Евалата момци!!! Напълнихте ми душата! Ще стане много яко усещам :)
Незнам дали си личи,но на рисунката с детелината онова нещо в ремаркето е гумена лодка.Радвам се че са ви хареса ли.Чакам с интерес да видя проекта на Wiliams.
Измислих и друг вариант:
Хубаво е гумите да са колкото може по встрани от купето.
Добре замисълат е много добър.
Интересно ми е някви джамове ще останат ли и ако е като на рисунката как ще се резнат!????
Добре замисълат е много добър.
Интересно ми е някви джамове ще останат ли и ако е като на рисунката как ще се резнат!????
Джамовете ги правиш от ламарина или от какъвто и да е друг материал ,и после им лепваш едно черно фолио отгоре ;)
Такааааа,поради липса на интернет,не бях влизал в форума отдавна и гледам 33-каджийте са се се раздвижили нещо:meeting:.
Иво ако се чудиш какво да я правиш Алфи аз ти предлагам да да направим от него една много яка триколка(предполагам че двг-я и скоростите още не си ги оженил).Имам останали чарколяци от един мотор и с твойта задница и двг. мога да ти ти сътворя много красива машина.Иначе от купето ремарке става всякакво,въпрос на вложени пари,колкото повече толкова по хубаво(например с мини басейн и бар:bath::big_beer:).
Най ефтино,режеш на половина,запушваш отрязаното ,един теглич,свързваш спирачките и светлините и си готов.
И аз си мислех с флекса и електрожена, ама ще е много просташко. За сега силуета е ясен.
Вътре как да го оформим. Ще има доста празни пространства, които може да се използват!
Какво стана, има ли напредък по проекта?
Има напредък, макар и малък!
Проекта вече е в ход!
Благодаря за добрите идеи на всички!
Резултата ще се види напролет!