View Full Version : Чистачки за 155
Kostadin
13-07-2006, 12:54
искам да ви попитам от каква кола мога да сложа чистачки на 155 мисля е ясно, че искам да сложа от обикновенните чистачки щото от оригиналните вече ми дойде до гуша хем се трошат крачета хем няма гумички за тях въобще зле е работата, а пък съм виждал че замяната на оригиналните с такива обикновенни е възможна.
Kostadin
13-07-2006, 13:09
от тъпо стават
е па неговите не са ли същите?имам предвид оргиналните :roll:
от тъпо стават
ми сите дето съм виждал тъповски са със сменяема чистачка дето се откача от рамото :roll:
Kostadin
13-07-2006, 13:24
ми сите дето съм виждал тъповски са със сменяема чистачка дето се откача от рамото :roll:
може, но веднъж като търсих цели рамена за моята и оная от магазина ми вика те и от типо щи станат те вика са същите оргиналните та за тва съм останал с такова впечатление, а иначе колко ли ще струват горе долу :roll:
никва изея
ама тин имаха за 155 (с перата) по 25 лв което не ми се вижда скъпо :roll:
от тях съм зимал и само пера шампион за 15 кинта комплекта
Kostadin
13-07-2006, 13:31
никва изея
ама тин имаха за 155 (с перата) по 25 лв което не ми се вижда скъпо :roll:
от тях съм зимал и само пера шампион за 15 кинта комплекта
25лв и след една година половината от пластмасовите крачета изпочупени и стъклото надрано :wink: а мерси напатих се неща повече, искам си обикновенни чистачки дето във всяка бензиностанция се продават :wink:
Dodo 155
13-07-2006, 14:17
от тъпо стават
Същите са, но на моделите след 1993г. т.е. след фейслифта.
Старите стават и са метални и сменяш само чистачките или перата и няма какво толкова да счупиш, но става много грозно :roll:
Kostadin
13-07-2006, 14:34
[quote="търтей":34plzhxy]от тъпо стават
Същите са, но на моделите след 1993г. т.е. след фейслифта.
Старите стават и са метални и сменяш само чистачките или перата и няма какво толкова да счупиш, но става много грозно :roll:[/quote:34plzhxy]
виждал съм 155 с такива чистачки и не изглежда зле.
Моята е с рамена от типо и не мисля че е толкова ужасно
http://217.9.234.142/alfa/ALFA/My155/DSCF1442.JPG
е с оригиналните си изглежда по добре ама тва е положението
Alfa User
13-07-2006, 17:58
моята пък е с рамена от Темпра - абсолютно същите са, и си запазвате оригиналния вид на колата. Иначе за перата - за 4 лв комплекта силиконови от всеки магазин за автоаксесоари вършат идеална работа - чистят що-годе добре, и не драскат. Само трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите :(
Kostadin
13-07-2006, 18:01
Само трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите :([/color]
чупят се и не само по време на слагане и махане, а и с течение на времето от самата работа, най-често първите държачи се чупят, след което чистачката започва да стърже по стъклото и така.
Само трябва да се внимава по време на слагане и махане, че много се чупят държачите :([/color]
чупят се и не само по време на слагане и махане, а и с течение на времето от самата работа, най-често първите държачи се чупят, след което чистачката започва да стърже по стъклото и така.
Ами че мойте беха на 10 години и си беха здрави оригиналните подарих ги на Mury щот не ме кефеха как чистят :wink: Сега съм пак с оригинални Алфа :wink:
Kostadin
14-07-2006, 13:16
Ами че мойте беха на 10 години и си беха здрави оригиналните подарих ги на Mury щот не ме кефеха как чистят :wink: Сега съм пак с оригинални Алфа :wink:
сигурно много рядко ти се е случвало да я караш на дъжд :lol: :tongue:
virusalfa
14-07-2006, 13:19
Ами че мойте беха на 10 години и си беха здрави оригиналните подарих ги на Mury щот не ме кефеха как чистят :wink: Сега съм пак с оригинални Алфа :wink:И кака позна,ако не е тайна,че са алфа? Не са ли еднакви като на Типо и Темпра?
...И кака позна,ако не е тайна,че са алфа? Не са ли еднакви като на Типо и Темпра?
не са, неговите са цели рамена като на 33ка
здраеите рамена от калибра стават идеално :wink:
здраеите рамена от калибра стават идеално :wink:
И от "Марийка" също-м само дето лявото е малко по-дълго но се преправя.Бърши супер.
А дясното чакам да се счупи и някой да ми го постави :(