PDA

View Full Version : Как се маха задната кора?

ALFA CORSE
13-07-2006, 19:40
Тази с колоните... Прегледах manual-ите ама нищо не пише за нея. Май се свалят и седалките?

monigt
13-07-2006, 20:01
ако свалиш седалките ще ти е по лесно, но се отвиват винтове от към багажника мисля :roll: погли и там...

търтей
14-07-2006, 10:11
не си чел добре пише :idea:

иначе се свалят и двете седалки и се държи на тапи

Dodo 155
14-07-2006, 12:44
не си чел добре пише :idea:

иначе се свалят и двете седалки и се държи на тапи
Държи се на тапи, ама не съвсем :wink:
Има няколко винта, които я държат към металната конзола отдолу.
Иначе търтея е прав - сваля се задната облегалка, защото няма изкарване.
1 винт е по средата на кората :idea:
УСПЕХ!

Bobo
14-07-2006, 12:46
А закво ше сваляш тая кора ?

търтей
14-07-2006, 14:23
кайки са додо пък и дали не са изпаднали:))

е верно тази в средата държи и мокета на багажника на сигурно е там

Dodo 155
14-07-2006, 23:30
кайки са додо пък и дали не са изпаднали:))

е верно тази в средата държи и мокета на багажника на сигурно е там
Да, гайки са :oops:
Винаги ги бъркам ... гайки, болтове, винтове ... да се *** и аз в разбирача :lol: :lol: :lol:
Важното е, че има крепежен елемент там в средата и да внимава да не я откърти :idea:

ALFA CORSE
15-07-2006, 01:33
Тази в средата е ясна... аз я използвам да държи и мокета, защото ми я няма пластамасовата за него.

Най-вече ме интересуваше дали има някакви щипки и да счупя някоя по незнание, но явно няма.

В manual-ите.. прегледах ги пак и има само как се махат седалката и колоните, но за кората няма :roll:

Dodo 155
15-07-2006, 01:48
Тази в средата е ясна... аз я използвам да държи и мокета, защото ми я няма пластамасовата за него.

Най-вече ме интересуваше дали има някакви щипки и да счупя някоя по незнание, но явно няма.

В manual-ите.. прегледах ги пак и има само как се махат седалката и колоните, но за кората няма :roll:
Няма щипки :wink:
Има и в края гайки :idea:

ALFA CORSE
15-07-2006, 21:59
За тея, които не са я махали досега:

Първо се маха долната част на седалката - два болта с шестограм, издърпва се. След това се махат двата болта на облегалката - пак с шестограм и за да се извади се повдига и се издърпва. Без да се махне седалката не може да се извади кората, а тя се държи на една гайка по средата, която се маха от багажника и на четири пластмасови тапи зад облегалката, които я държат към металната греда.