View Full Version : Здравейте
Привет на всички колеги клонящи към марката `АЛФА`.Поздрави от `Опел-клуба`
Аз съм Дамян,приятно ми е.Бях поканен от Ваш колега (Валери),който ме покани да се регистрирам във Вашия форум.надявам се,че съм добре дошъл,Мерси
Добре дошъл колега. Какво те води насам? :bg: :bg:
Предполагам може се пише спокойно.В смисъл не на лични а тук
Еми вчера го разглеждах и ми хареса форума Ви.Аз вече написох това в купува и неискам се повтарям,мерси,че се отзова. :roll:
Добре дошъл!!!
Разбира се, че си добре дошъл, аз също съм регистриран в форуми на други марки - в опел още не съм, макар бащата да е с опел-ама той сам си го прави :D
Helloooooooooooooooooo :wink: :wink: :wink: Добре дошъл и дано ти харесва наистина нашия скромен форум :lol: :lol: :lol: :lol:
Привет на всички колеги клонящи към марката `АЛФА`.Поздрави от `Опел-клуба`
Аз съм Дамян,приятно ми е.Бях поканен от Ваш колега (Валери),който ме покани да се регистрирам във Вашия форум.надявам се,че съм добре дошъл,Мерси
Тук е важно отношението към другите потребители , а не кой и как те е поканил :wink:
Мерси на всички за приема. :D
Добре дошъл и от мен....може да се засечем някъде из морето, да обсъдиме на по бира автомобилите.
Добре дошъл и от мен....може да се засечем някъде из морето, да обсъдиме на по бира автомобилите.
Еми сега съм свободен,бира има много.Като си free,кажи.Снощи имахме среща и стана яко
Като тръгна към нашето черноморие ще пиша и може да се разберем нещо...
plamen petrov
17-07-2006, 12:12
Светът е кръчма,нека всички седнем на една маса.Добре дошъл,на колегата от OPEL.
Светът е кръчма,нека всички седнем на една маса.Добре дошъл,на колегата от OPEL.
Мерси колега,преди седмица обикалях Плевен и ми хареса там.Септември пак съм там.