View Full Version : V6 TDI Touareg - ноо върви бе
Начи застанах аз до тоз дзвер и шофиьора му ми даде знак че иска да се резнеме.Според вас какъв е резултата. :?: Гонката беше много кратка от орион до билла(добре че хванахме зелената вълна...)
sedefcha
15-07-2006, 21:33
Aз ги наказвам такива с Реното, Алфата върви по-малко, следователно сте били наравно?
Ако колата ти е в ред и можеш да караш си го бил с много :idea:
Любопитно ми е какъв е знака, че "иска да се резнеме" ?
Аз съм малък още и не знам :roll:
Aз ги наказвам такива с Реното, Алфата върви по-малко, следователно сте били наравно?
Кво ти е реното ? 19 ? Едно такова се заяде с мен на Гурко и Левски ма докато разбера, че требе се тръга на хай ревс.....
до 70 -80 се беше залепил до мене и след тва малко зех да го дърпам около 2-3 дължини.А иначе таз кола хич незнам как да тръгвам с нея.До 3000 е ебати умрелата след тва почва да движи нормално.На старт или забивам нос или върти гуми и пак ефекта е никакъв-в тоя случай с Touarega заби нос :big_whoops: .E нали все пак го дръпнах.В 1 момент си мислех че тоя ще вземе да настъпи газта и трябва после да се крия по уличките :oops: ,но много са си тежки ,но и вървят много..........
100letov
16-07-2006, 11:45
Това ми напомня за една моя дръпка с Волво ХС90... направо му пръснах панера на гъзарчето, ама той беше D5 все пак. Ако беше от по-мощните сигурно щях да му чета задния номер :oops:
до 70 -80 се беше залепил до мене и след тва малко зех да го дърпам около 2-3 дължини.А иначе таз кола хич незнам как да тръгвам с нея.До 3000 е ебати умрелата след тва почва да движи нормално.На старт или забивам нос или върти гуми и пак ефекта е никакъв-в тоя случай с Touarega заби нос :big_whoops: .E нали все пак го дръпнах.В 1 момент си мислех че тоя ще вземе да настъпи газта и трябва после да се крия по уличките :oops: ,но много са си тежки ,но и вървят много..........
Тръгваш на 4000rpm някъде да не забие нос и да не върти а да тръгва направо :wink:
75 2.0 turbo
16-07-2006, 22:32
само ако видиш V10 TDI не му даваи знак 4е искаш гонка няма смисъл 300+коня +огромен момент резултата тряя да ти е ясен :lol:
sedefcha
16-07-2006, 22:57
Кво ти е реното ? 19 ? Едно такова се заяде с мен на Гурко и Левски ма докато разбера, че требе се тръга на хай ревс.....
Tц. Аз съм с кармазъ хечбек 19-ка, ама не си спомням да съм вилнял там :roll:
само ако видиш V10 TDI не му даваи знак 4е искаш гонка няма смисъл 300+коня +огромен момент резултата тряя да ти е ясен :lol:
Имам едно клипче от магистралата...а бе мноу вървят...все през задния джам ги виждах...набира се уникално, обаче май стоповете го стряскаха и се дърпаше... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ууу мен таквиз най-ми аресват :twisted:
Аз пък незнам да има такъв V6 TDI, има R5 TDI а 3.2 V6 е бензин
този R5 е доста слаб а бензиновия 6-так трябва да е с малко по бавен от тебе, но не съм сигурен може и да са изкарали нов дизел.
А относно V10 TDI ако изпусне съвсем малко старта после не може ме настигне ама при изпреварване на дълго е убиец не знам Шокса как го мачка :roll:
Аз пък незнам да има такъв V6 TDI, има R5 TDI а 3.2 V6 е бензин
този R5 е доста слаб а бензиновия 6-так трябва да е с малко по бавен от тебе, но не съм сигурен може и да са изкарали нов дизел.
А относно V10 TDI ако изпусне съвсем малко старта после не може ме настигне ама при изпреварване на дълго е убиец не знам Шокса как го мачка :roll:
Touareg-a има и V6 3.0 TDI 225 коня ;)
е аз така един не го видех, че е V10...и аз докато тръгна... оня стигна... ;) бахти летящия камион
Карах R5 TDI 175 кончета ама не съм очарован от тия "летящи" крепости :D :D
75 2.0 turbo
17-07-2006, 19:44
е аз така един не го видех, че е V10...и аз докато тръгна... оня стигна... ;) бахти летящия камион
е да ама от цял форум маи само аз и ти мислим така за другите алфите са наи бързите коли на света :evil: сега слагам катинара па ако ще да се раз4уе :idea: